RonnieArtestics Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 29 minut temu, Pepis21 napisał: Swingman City Pacers: W zeszłym tygodniu z grubej rury przecieki poszły ale w tym najwidoczniej już hydraulik przyszedł i naprawił, bo póki co mizernie jest. Podjąłem decyzje o zwolnieniu całego zespołu projektantów W trybie natychmiastowym. Ta koszulka bedzie w begm zbanowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Wszyscy ominęli go rok temu w drafcie. Kolejny undrafted zawodnik po Koncharze i Alvarado, którego Hornets wyjęli znikąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @january pisałeś coś o mojej podejrzanej defensywie to patrz dlaczego walczyłem o Brooka na FA tak mocno, bo teraz tak wygląda moja strefa podkoszowa: 31 pkt - 21 rebs - 7 blk = 12/22fg 55% (+4x 3pt od brooka) Nie chcę tutaj robić bold statement, ale z czystej analityczno-matematycznej ciekawości policzyłem sobie statystyki moich zawodników w rotacji vs prawdopodobną rotację Denver @LeweBiodroSmoka z którym mam pierwszy mecz sezonu - założeniem było, że każdy z zawodników zagrał 1 mecz w RL NBA Game1 Utah vs Denver 122 pkt - 63 reb - 18 as - 5 stl - 13 blk 45/95 fg 47% Utah 112 pkt - 43 reb - 37 as - 15 stl - 4 blk 40/89 fg 45% Denver Wiem, prawdopodobnie i tak głosujący nie wezmą pod uwagę tak szczegółowej analityki + nasze denver ma większe zgranie + Jokic + PR + moja opinia do niedawna tankera Ale tak zostawiam to dla zainteresowanych - może ktoś zerknie na to jako dobry prognostyk dla Uta i przyszłego sezonu rynku FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 18 minut temu, Szulim napisał: Game1 Utah vs Denver 122 pkt - 63 reb - 18 as - 5 stl - 13 blk 45/95 fg 47% Utah 112 pkt - 43 reb - 37 as - 15 stl - 4 blk 40/89 fg 45% Denver Wiem, prawdopodobnie i tak głosujący nie wezmą pod uwagę tak szczegółowej analityki + nasze denver ma większe zgranie + Jokic + PR + moja opinia do niedawna tankera Ale tak zostawiam to dla zainteresowanych - może ktoś zerknie na to jako dobry prognostyk dla Uta i przyszłego sezonu rynku FA Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 7 minut temu, fluber napisał: Alonzo? co z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) a po co brook mialby zabjac sie dla jazz? i ryzykowac kalectwo do konca zycia (o czym niejednokrotnie wspominaja koszykarze). w imie czego? walki o play-in? dostal wyplate, wuruchal gm'a. imo spokojna emerytura Edytowane 21 Października 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: a po co brook mialby zabjac sie dla jazz? powiedz to Simmonsowi, który od momentu kiedy dowiedział się że będziesz jego GMem stracił psyche Ale dla mistrza play-inów można się pokroić przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 39 minut temu, Szulim napisał: co z nim? Tez tak rozpisywały wyniki zespołu. Nie idź ta droga bo tego nie można tak przekładać 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, shevcu napisał: Tez tak rozpisywały wyniki zespołu. Nie idź ta droga bo tego nie można tak przekładać 1:1 Nie zamierzam, raz że za dużo roboty, dwa bardziej to była wrzutka statystyczna zawodowo zajmuje się liczeniem liczb więc z nudów w pracy zerknąłem jak to wygląda i wiadomo, że nie ma co przekładać tego 1:1, aczkolwiek zamierzam w różnych momentach sezonu pokazywać mocne strony zespołu i że mimo swojej młodości może powalczyć o trochę zwycięstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Godzinę temu, Szulim napisał: Game1 Utah vs Denver 122 pkt - 63 reb - 18 as - 5 stl - 13 blk 45/95 fg 47% Utah 112 pkt - 43 reb - 37 as - 15 stl - 4 blk 40/89 fg 45% Denver 122 punkty z 18 asyst- robi wrażenie. Imo tutaj easy lepsza linijka od Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Dzień Dobry Edytowane 22 Października 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Idziemy do play in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jalen Brunson has 15 assists and 0 turnovers through his first two games this season🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 istotnie, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @ozzy110 fajny ten morant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 35 minut temu, fluber napisał: @ozzy110 fajny ten morant Najpiękniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 The NBA has suspended Hornets forward PJ Washington for 25 games without pay for violating the NBA/NBPA’s Anti-Drug program. Washington tested positive for Drostanolone and Testosterone, sources tell ESPN. @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 10 minut temu, Qcin_69 napisał: The NBA has suspended Hornets forward PJ Washington for 25 games without pay for violating the NBA/NBPA’s Anti-Drug program. Washington tested positive for Drostanolone and Testosterone, sources tell ESPN. @Braveheart22 Ja pi****le RL Hornets to poziom beGM Wolves jeśli chodzi o poziom pecha w tym sezonie. Olal ich Atkinson I musieli iść po Clifforda Bridges położył ich sezon Kontuzja Lamelo Bouknight najebany zasypia w aucie z giwera Rozier już kontuzja Śliwka w s5 Oubre w s5 A teraz ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 ALe Wy się dajecie nabierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 9 minut temu, Tecu napisał: ALe Wy się dajecie nabierać czy without pay nie powinno byc uwzglednione w naszym systemie finansowym? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi