Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 GM Warriors od jakiegos czasu mysli nad zorganizowaniem jakiegos spotkania przy trade deadline z innymi GMami. Bedzie okazja sie powkurwiac, ze nasz zawodnik trafil do kiepskiej druzyny albo opijac radosc z trafienia do contendera. Mozna wynajac jakas spelune z projektorem I obserwowac twittera Shamsa, ewentualnie zrobic wifi party bez projektora, mozna pomyslec o jakiejs koszykowce, jesli bedzie wystarczajaco duzo chetnych i malo kilogramow na wadze. Napijemy sie wodeczki, potem wpadna dupeczki. Termin to 6 luty(czwartek), deadline to godzina 21 polskiego czasu, wiec pewnie mozna zaczac wczesnie, ale nie na tyle, by nie widziec nic o 17. Ktokolwiek chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Chętny. Kalendarz zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 spotkania podczas TD to była kiedyś taką mała tradycja, ale zlotu pod beGM nie było jednak, nie wiem czy w obecnej sytuacji zbierzemy odpowiednią liczbę osób, moźna to spróbować jakoś połączyć w formie normalnego zlotu ewentualnie miasto dowolne? może Wro tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): spotkania podczas TD to była kiedyś taką mała tradycja, ale zlotu pod beGM nie było jednak, nie wiem czy w obecnej sytuacji zbierzemy odpowiednią liczbę osób, moźna to spróbować jakoś połączyć w formie normalnego zlotu ewentualnie miasto dowolne? może Wro tym razem? Ja myslalem o tym, zeby byl to stricte begm zlot, zeby nie wkurwiac innych gadkami o trade deadline. Ale wiadomo, do przegadania. Wroclaw jest mega, takze ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 28.02 Maciek organizuje zlot forum, pewnie Kato/Krk, to 6.02 może faktycznie Wrocław? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Mogę podjechać do Wrocławia 6.02. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Może i ja wychylę szklaneczkę w tak zacnym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Reikai, LBS, Ignaś, ja, Ernie, MC. Jeszcze alkoholicy LAF i CM może się odezwą ? W sumie już łącznie całkiem spoko opcja na trade deadline:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Może i ja wychylę szklaneczkę w tak zacnym gronie. jak będzie Marcus Camby to i mnie by pewnie nie mogło zabraknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) Wielkieś mi uczynił pustki w klubie moim, Mój drogi Grancie, tym zerwanym ACLem swoim, Pełno Cie było, a jakoby nikogo nie było, Jedna podkoszowa dusza, a tak wiele ubyło, Tyś za wszystki mówił, za wszystki bronił, Wszystkiś po całym parkiecie, zawżdy gonił, Nie dopuściłeś nigdy KATowi się frasować, Ani Donovanowi myśleniem zbytnim głowy psować, Do tego, do owego wdzięcznie obłapiając, I onym swym uciesznym śmiechem zabawiając, Teraz wszystko umilkło, szczere pustki na boisku, Nie ma Twej zadziorności, nie ma Twych Nikeów pisku Z każdego klubowego kąta, żałość graczy ujmuje, Głosu bossa szatni Orlando Magic darmo upatruje Dziękujemy Grant za te lata - Zarząd BeGM Orlando Magic Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 19 minut temu, LAF napisał(a): Nie alkoholik, a koneser alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Coś tam się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 We Wroclawiu jest np pub sportowy wembley. Na MŚ w katarze bywalem tam, mozna bylo grac w fife I ogolnie chlopaki byli mocno wyluzowani, mysle ze jest to fajna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Orlando Magic witają w swoich szeregach Draymonda Greena i Joe Inglesa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 ATL dziękuje za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia noworoczna bomba wg moich źródeł istnieje spore prawdopodobieństwo odejściu przed jutrzejszym trade deadline z Mavs Ziona Williamsona. Rozmowy toczą się przede wszystkim z Kings, Portland, Spurs i Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia gratulujemy lamelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia The Oklahoman.com AJ Green podpisuje gwarantowany kontrakt Rozpoczęto rozmowy extension z Clintem Capelą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia @Braveheart22 Jimmy dyskretnie (jak to on) pyta o extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 4 minuty temu, january napisał(a): @Braveheart22 Jimmy dyskretnie (jak to on) pyta o extension Nieładna i nielojalna postawa z kontrahentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi