LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 20 minut temu, Alonzo napisał(a): Trochę dziwna decyzja Tecu - tym bardziej, że w offseason uruchomił projekt Exhibit 10. ja też miałem ostatnio takie myśli, bo co to za frajda jak cała gra ogranicza się tylko do FA, a dobrych serii w PO jest bardzo mało, już po odejściu @karpik czułem, że to się powoli kończy, teraz kolejny bardzo wartościowy GM, który nie żałował czasu na grę odchodzi, nie ma co się dziwić i obrażać się na rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Zabawny w sumie ten post Tecu. Seria dwa sezony z Chicago gdzie Rody okazał się lepszy od DeRozana to był żart. Albo Andre , który w jednym sezonie jest lepszy od Porzingisa ( bo może urazy doznać ) a w kolejnym sezonie jest leszczem. Było jeszcze , że Porzingis może doznać kontuzji w serii ale Joel z grubą kartoteką uraz już w kolejnych gra od deski do deski. Odejście Qcina było początkiem końca. Ja w tym sezonie do dnia dzisiejszego nie zaglądałem tutaj w te podforum. I tak zostanie do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 37 minut temu, LAF napisał(a): Odejście Qcina było początkiem końca. Ja w tym sezonie do dnia dzisiejszego nie zaglądałem tutaj w te podforum. I tak zostanie do PO Ty naprawdę masz syndrom sztokholmski, siedemnaście razy się obrażałeś, ale to Tecu zły, choć to Qcin położył z gruntu wygraną serię po czym podwinął ogon. Jak na moje to na PO też nie masz po co zaglądać, po co się męczyć w nieprzyjaznym środowisku? ps. jak tam Scoot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Luke Nelson lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Pierwsze śliwki robaczywki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Dla tych co mało rl GSW oglądają i nie wiedzą jak Curry wymiata w tym sezonie pod kątem impactu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 18 minut temu, january napisał(a): Dla tych co mało rl GSW oglądają i nie wiedzą jak Curry wymiata w tym sezonie pod kątem impactu dlaczemu jak wszedłem na stronkę teraz to ten ranking jest inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dlaczemu jak wszedłem na stronkę teraz to ten ranking jest inny? bo na głównej mają coś dziwnego ;d, trzeba wejść w stats/tools -> season epm/player stats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 jak coś dziwnego, pięknie mają xd ja tam zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 (edytowane) 21 godzin temu, january napisał(a): Dla tych co mało rl GSW oglądają i nie wiedzą jak Curry wymiata w tym sezonie pod kątem impactu Warto docenić VanVleeta w końcu. Znów ma cudowny impact na Rockets. W ostatnim meczu nawet się nie spocił a zrobił blowout i se usiadł z 2pkt i 8ast na ławce. Edytowane 24 Listopada 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Malcolm Brogdon over his last 5 games: 18.8 PPG 58% FG 45% 3P 90% FT 5.8 RPG 3.8 APG 1.8 TOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Daniel Theis to Thunder done deal. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Sources mowia, ze GM Warriors zamierza zwolnic caly sztab medyczny, bo to jest jakis cyrk co sie odpierdala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale @january bedzie pieprzył, ze nie zasluzyles na wygrana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 brzmi jak fake niestety dla mojej psychy chyba nim nie jest, dla beGM jednak spoko zestawienie potencjałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 W dniu 4.12.2024 o 10:34, człowiek...morza napisał(a): ale @january bedzie pieprzył, ze nie zasluzyles na wygrana xd Byku, ale jak Curry i LJ grali razem na Jokicia to jest 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 2 minuty temu, january napisał(a): Byku, ale jak Curry i LJ grali razem na Jokicia to jest 1-0 I jeszcze był tam Durant, Bam i Jrue. Support Jokica to Micic Bogdanovic i Avramovic. a i tak 80% meczu prowadziła Serbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 50 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): I jeszcze był tam Durant, Bam i Jrue. Support Jokica to Micic Bogdanovic i Avramovic. a i tak 80% meczu prowadziła Serbia Jakieś tam nieważne detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) jak donoszą źródła związane z managmentem Knicks, @człowiek...morza w przyszlym tygodniu zmierza na spotkanie ze starym znajomym, przedmiotem jednej z najlepszych dysput i kontrowersji w historii opisow BeGM (ktoś jeszcze pamieta to pospolite ruszenie na BeGm...Goata, moze @MarcusCamby i @january?), słynnym Juanchooooooooooo. GM Knicks chce na własne oczy zobaczyć go w akcji i kto wie, może dojdzie do powrotu młodszego z Hernangomezow. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Wojnar Adrianowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi