ignazz Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Dejounte Murray nie pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Lol, a czemu Ty mnie wyjebales z rady? XD Ja chciałem zostać przy korycie, posmakowałem władzy i mi się spodobało. A tak serio to jedną reformę dot. Extension przygotowałem i przedstawiłem nowej radzie, a tez zrozumiałem z pm ze tylko ty odchodzisz z rady, wiec niech oni się odniosą do tego, chciałbym tą reformę opracować i przepchnac jeszcze zanim odejdę z rady. @Reikai@ozzy110@karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Lol @RonnieArtestics pisałeś jakiś miesiąc temu ze kończysz jak ja po offseason zreszta - Rada jest kadencyjna wiec nasza kadencja się skończyła i tak a zmiany to już do nowej Rady i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 14 minut temu, Szulim napisał(a): Lol @RonnieArtestics pisałeś jakiś miesiąc temu ze kończysz jak ja po offseason zreszta - Rada jest kadencyjna wiec nasza kadencja się skończyła i tak a zmiany to już do nowej Rady i tak Pisałem ze nie mam za bardzo czasu na rzeczy typu liczenie głosowań, wężyki two way i ze ściągnąłeś mnie do dawania opinii i głosowania w danych sprawach. Oczywiście mój post wyżej pół żartem pół serio, nie potrzebuje być w radzie, ale całkiem serio w końcu coś zrobiłem i przygotowałem pewną reformę i liczę ze wyżej wymieniona trójka pozwoli mi z nimi to jeszcze opracować, wciąż czekam na ich Feedback bo wczoraj im coś wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 @RonnieArtestics zrobiłem tylko to o co poprosiłeś W dniu 6.09.2023 o 18:30, RonnieArtestics napisał(a): dlatego proszę publicznie o znalezienie chociaż jednego chętnego za mnie, takiego gościa który się bedzie mógł zaangażować bardziej ode mnie, wtedy może nie bedzie tylu fuck-upów w każdej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 UUAaa, taki rookie to rozumiem chyba muszę przewidzieć więcej minut dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 OKC live news OKC Thunder's Kenrich Williams set to make 2023-24 season debut today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Leaders in deflections: Dyson Daniels - 43 Cam Reddish - 41 Robert Covington - 41 Nikola Jokic - 40 Paul George - 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Covington dostal minuty I rozpierdala. Rok temu tez, jak juz gral. #luecwel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Covington dostal minuty I rozpierdala. Rok temu tez, jak juz gral. #luecwel Jest też 10 w a/to 1. Mike ConleyMIN 8.0 2. Tyrese HaliburtonIND 6.0 3. Tyus JonesWAS 5.9 4. Payton PritchardBOS 5.6 5. Jae'Sean TateHOU 5.5 6. DeMar DeRozanCHI 5.4 7. Chris PaulGSW 5.4 8. Dwight PowellDAL 5.3 9. Killian HayesDET 5.2 10. Robert CovingtonPHI 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 ten Conley to mi się czkawką zaczyna odbijać, no ale ciężko było go postawić over Brogdon Caruso czy slow-mo, Sylwek łądną trafiejke wyłapał 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ten Conley to mi się czkawką zaczyna odbijać, no ale ciężko było go postawić over Brogdon Caruso czy slow-mo, Sylwek łądną trafiejke wyłapał wybacz @Reikai, że jeszcze nie odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 18 minut temu, fluber napisał(a): Jest też 10 w a/to 1. Mike ConleyMIN 8.0 2. Tyrese HaliburtonIND 6.0 3. Tyus JonesWAS 5.9 4. Payton PritchardBOS 5.6 5. Jae'Sean TateHOU 5.5 6. DeMar DeRozanCHI 5.4 7. Chris PaulGSW 5.4 8. Dwight PowellDAL 5.3 9. Killian HayesDET 5.2 10. Robert CovingtonPHI 5.0 Jak zawsze Tyus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak zawsze Tyus Nabytek od Ciebie też nieźle sobie radzi, dobry towar pozwoliłeś mi kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): Nabytek od Ciebie też nieźle sobie radzi, dobry towar pozwoliłeś mi kupić Niech służy i Tobie i popraiweniu naszych reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak zawsze Tyus tak bym się nie cieszył, Morrisowi już karierę startera w DC złamali i wylądował w niebycie kontrakt póki co raczej adekwatny Edytowane 18 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak bym się nie cieszył, Morrisowi już karierę startera w DC złamali i wylądował w niebycie kontrakt póki co raczej adekwatny Raczej tak. Ale mimo słabszych liczb, Tyus jest dalej dokładny. Liczę jednak na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): Jest też 10 w a/to 1. Mike ConleyMIN 8.0 2. Tyrese HaliburtonIND 6.0 3. Tyus JonesWAS 5.9 4. Payton PritchardBOS 5.6 5. Jae'Sean TateHOU 5.5 6. DeMar DeRozanCHI 5.4 7. Chris PaulGSW 5.4 8. Dwight PowellDAL 5.3 9. Killian HayesDET 5.2 10. Robert CovingtonPHI 5.0 No Dwight Powell najlepszy playmaker wśród wysokich, wiadomo nie od dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 9 godzin temu, fluber napisał(a): Jest też 10 w a/to 1. Mike ConleyMIN 8.0 2. Tyrese HaliburtonIND 6.0 3. Tyus JonesWAS 5.9 4. Payton PritchardBOS 5.6 5. Jae'Sean TateHOU 5.5 6. DeMar DeRozanCHI 5.4 7. Chris PaulGSW 5.4 8. Dwight PowellDAL 5.3 9. Killian HayesDET 5.2 10. Robert CovingtonPHI 5.0 Pacers zawsze królują w A:To, VanVleet pewnie zaraz pod nim jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Pacers zawsze królują w A:To, VanVleet pewnie zaraz pod nim jest ? Fvv ma jakieś 4,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 w sama pore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi