LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 jak wygląda sytuacja z Reedem i Taylorem, da się jeszcze ich podpisać w Nuggets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: Analogicznie, czy brak oferty z marszu dla Walla od Bulls kasuje całkowicie zależności związane z RL? W sensie obojętnie jakie pójdą konterki to idzie do Lakers? Ale po co być Johnowi zmiennikiem Stepha jak w każdej innej drużynie ma S5 w PO team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 18 minut temu, january napisał: Analogicznie, czy brak oferty z marszu dla Walla od Bulls kasuje całkowicie zależności związane z RL? W sensie obojętnie jakie pójdą konterki to idzie do Lakers? Tak idzie do Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 38 minut temu, january napisał: Dziękuję! Aaa, doczytałem, że Bev idzie do LAL. Więc jednak nie. Kategorycznie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: A dziękuję, to jeszcze przemyślę! Zerknąłem dziś do swoich notatek. Ciekawostka - 3 graczy z mojej listy top50 FA nie dostało ofert w tej turze. Ktoś zgadnie, którzy:) ? 6 graczy spoza mojej listy "top100" natomiast takie oferty otrzymało Sumner, McClung, Avery Bradley, McGruder, Matkovic, Pinson - gratki No nie wiem. Gafford, Brick i Osman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 BagleyGoat, Westbrook i Will Barton 13 minut temu, january napisał: Sumner, McClung, Avery Bradley, McGruder, Matkovic, Pinson - gratki Dwóch moich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 A rzeczywiście. Barton. To zmieniam na Brick, Barton, Gafford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 McClung to kocur ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zacznijmy od tego, że @LAF nie potrafi liczyć raise'ów przy umowach @january Ogólnie tak patrzę, że to extension dla Bookera jest nielegalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 bo 3 rok przewyższa dopuszczalny wzrost xd Ogólnie nawet gdyby ta rozpiska była ok to Booker po sezonie 2029/30 jest w plecy jakieś 16 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 15 minut temu, LAF napisał: Proszę o weryfikacje @karpik niech on się wypowie. To prawda, źle policzone podwyżki. Nie ma tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Te 120% poprzedniego roku nie liczy się przy oferowaniu extension? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 13 minut temu, LAF napisał: 120 % poprzedniego i 8 % wzrostu. Chciałbym wiedzieć gdzie popełniłem błąd bo jeżeli kwota jest wyższa od maximum to się redukuje do maximum Przy liczeniu wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 26 minut temu, LAF napisał: 120 % poprzedniego i 8 % wzrostu. Chciałbym wiedzieć gdzie popełniłem błąd bo jeżeli kwota jest wyższa od maximum to się redukuje do maximum Liczy się odpowiednio 8% i 16%, wszystko od 1 roku umowy Ty policzyłeś 8% od 1 roku i 8% od 2 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 14 minut temu, LAF napisał: Racja. Mój błąd też to dostrzegłem No cóż mam nadzieje, że DB będzie pamiętał, że chciałem mu dać więcej niż mogłem. Tym samym argument @january, że tutaj się unika płacenia maxów All-Starom wraz z moim extension idzie do kosza. Masz jeszcze 4 turę na rzucenie mu 100 miliardów w razie czego. Dopiero będzie pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 ja to bym widzial walla przede wszystkim w rockets @Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 15 godzin temu, january napisał: nie dziw się, że tego pilnuję, ale jasny ch* mnie strzela, kiedy ja rzucam extension dla 39y Brona, a kolejni GMowie próbują zyskiwać na umowach z swymi gwiazdami (Mitchell, Doncić, Young, Towns, teraz Booker) - de facto dostawać od nich paycuty. Chcesz powiedzieć nam, że Jimmy Butler nie jest gwiazdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Kiedy kontroferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @LeweBiodroSmoka terminarz zawsze jest w temacie tury tamto były prognozowane terminy teraz masz aktualny w III turze: III TURA FA: 17-21.08 Oferty 22-24.08 Kontroferty 25.08-26.08 Reoferty 27.08-2.09 Głosowanie 3.09-4.09 Okienko między turami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Teraz, Szulim napisał: @LeweBiodroSmoka terminarz zawsze jest w temacie tury tamto były prognozowane terminy teraz masz aktualny w III turze: III TURA FA: 17-21.08 Oferty 22-24.08 Kontroferty 25.08-26.08 Reoferty 27.08-2.09 Głosowanie 3.09-4.09 Okienko między turami aha, dobrze wiedzieć, zostaw ten post ja swój usunę by nie wprowadzić w błąd potencjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi