tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 8 minut temu, fluber napisał: @tangiers Fajnie, że wrzuciłeś argumenty. Może kogoś przekonają, mnie na pewno nie. Zwłaszcza, że sam jesteś świadomy tego problemu: Luka zrobił u nas dwa razy finały, to jest TOP 2 gracz w lidze obok Giannisa. Durant będzie tym drugim, a nie chce nim być, co wiemy z tego gdzie chciał trafić z Nets. Ja traktuje potencjalne zdobycie 2-3 mistrzostw jako argument za, a nie problem No coz, kazdy glosuje jak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 10 minut temu, tangiers napisał: Ja traktuje potencjalne zdobycie 2-3 mistrzostw jako argument za, a nie problem No coz, kazdy glosuje jak chce. Byłby to argument gdyby KD nie miał jeszcze mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Byłby to argument gdyby KD nie miał jeszcze mistrzostwa A ma dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 11 minut temu, ozzy110 napisał: Byłby to argument gdyby KD nie miał jeszcze mistrzostwa W tabeli all time, 4 misie, a 2 to znaczaca roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 5 minut temu, tangiers napisał: W tabeli all time, 4 misie, a 2 to znaczaca roznica Ale on nie chce być w tierze klaya Thompsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) @fluber nie tylko FVV a jeszcze Nurkic zostaje w składzie wiec jesli cp i durant chcą powalczyć faktycznie o mistrzostwo to pacers imo dużo bardziej atrakcyjne miejsce. A 9,9 mln dolarów powinien być w stanie przełknąć dla drużyny która wyciągnęła go z dna ligi i od dwóch i pół roku konsekwentnie buduje w okol niego. @człowiek...morza Twój argument o Tym ze cp3 dostaje mniejsza ofertę niż Bridges jest totalnie z dupy. Raz ze w normalnych warunkach cp3 by o tym nie wiedział a dwa ze oferta dla bridgesa jest tylko warunkowa i jesli cp3 wie o niej to wie również,ze priorytetem dla nas jest sprowadzenie mu duranta do zespołu. Ale jesli boli cie to wyrównywać to głosuj po prostu za Durantem w pacers. wieczorem wleca moje uporządkowane argumenty do odpowiedniego tematu. Edytowane 18 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 17 minut temu, fluber napisał: Ale on nie chce być w tierze klaya Thompsona Ja jednak cenie bardziej pierscienie. W ATFach za 10 lat bedzie latwiej argumentowac jak to Durant umozliwil misia Luce, pewnie tez znajda sie tacy, ktorzy uznaja ze jednak mial wiekszy impact(vide jak po latach Pau Gasol zyskuje w takich dyskusjach vs KB w 2009). O heroicznych 2 rundach z Chrisem Pauelm i /lub FVV nikt pamietac nie bedzie Edytowane 18 Lipca 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) @Szulim kolader co prawda hajsu nie żałował ale przyznaj, ze zostawił mi furtkę na argumenty. Gdyby dal mu ze 105/3 to byłoby pozamiatane. A tak? 9,9mln zniżki dla klubu który przygarnął cp3 w momencie gdy nikt już w niego nie wierzył, wyciągnął z tankera i od dwóch i pół roku budował w okol niego, dla klubu ktory ma mocniejszy personel niz nets - całkiem realne myśle. Ale więcej już serio w odpowiednim temacie. Nie chce tym razem serio rozmywać znowu swoich argumentów powtarzaniem się po pare razy. 12 minut temu, tangiers napisał: Ja jednak cenie bardziej pierscienie. W ATFach za 10 lat bedzie latwiej argumentowac jak to Durant umozliwil misia Luce, pewnie tez znajda sie tacy, ktorzy uznaja ze jednak mial wiekszy impact(vide jak po latach Pau Gasol zyskuje w takich dyskusjach vs KB w 2009). O heroicznych 2 rundach z Chrisem Pauelm i /lub nikt pamietac nie bedzie Nie możemy zapominać ze Heat po tym transferze będą już bez Middletona, a bez Middletona dostali w papę od Pacers bez VanVleeta w game7 w playoffach. Durant może więc po prostu uważać ze ma większe szanse na te dwa mistrzostwa w trzy lata w Pacers? Imo może Edytowane 18 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: 13 minut temu, tangiers napisał: Nie możemy zapominać ze Heat po tym transferze będą już bez Middletona, a bez Middletona dostali w papę od Pacers bez VanVleeta w game7 w playoffach. Durant może więc po prostu uważać ze ma większe szanse na te dwa mistrzostwa w trzy lata w Pacers? Imo może Game 7 nie bylo w tej serii, ale fakt lepiej zapomniec o wystepach VanVleeta w tych PO. Jesli zamierzasz argumentowac, Chris Paul > Luka to zapraszam do odpowiedniego tematu 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: 9,9mln zniżki dla klubu który przygarnął cp3 w momencie gdy nikt już w niego nie wierzył, wyciągnął z tankera i od dwóch i pół roku budował w okol niego, dla klubu ktory ma mocniejszy personel niz nets - całkiem realne myśle Po czym spojrzales mu prosto w oczy i poinformowales, ze Fred dostal 110 baniek, wiec dla niego nie starczylo sianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 @RonnieArtestics dlatego tak jak napisałem - czekam na argumenty od ciebie i @kolader od wyniku tej rozmowy (mam nadzieję na kulturnym poziomie) zdecyduje co zrobi CP3 a pewnie jak domino również i KD hajs to jedno, ale tu implikuje się kilka zdarzeń na raz - CP3 i KD mogą chcieć zagrać razem i stworzyć nową siłę? why not? albo przejść do indiany i również być wielką siłą? jednak cp3 może czuć lekki afront od ciebie ale poczekam do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, tangiers napisał: Game 7 nie bylo w tej serii, ale fakt lepiej zapomniec o wystepach VanVleeta w tych PO. Jesli zamierzasz argumentowac, Chris Paul > Luka to zapraszam do odpowiedniego tematu Po czym spojrzales mu prosto w oczy i poinformowales, ze Fred dostal 110 baniek, wiec dla niego nie starczylo sianka To Nie ma dla oferty cp3 zadnego znaczenia ile dostał VanVleet bo jego trzymam na capholdzie i podpisuje jako ostatniego… wiec skończ pierdolic bzdury. Dla mnje to jeszcze lepiej ze nawet do game7 luka nie doprowadził vs cp3 ;)! Edytowane 18 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: To Nie ma dla oferty cp3 zadnego znaczenia ile dostał VanVleet bo jego trzymam na capholdzie i podpisuje jako ostatniego… Jako agentowi CP3 nie interesuje mnie jcap hold FVV tylko ile zarobie ja i gosc, przez ktorego mam brac paycut. W podziecie za piekny sezon CP3 dales mu raptem 1 oferte, nizsza o 10 baniek od konkurencji i nizsza o 20 baniek od kolegi z zespolu, ktory dal wlasnie dupy w PO. 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: wiec skończ pierdolic bzdury Trzeba bylo dac swojemu liderowi sensowna oferte, a nie zebrac o paycuty. A tak to psycha siada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 CP3 gdy był prezesem ligi graczy, bo ostatnio chyba była zmiana na tym stanowisku, kategorycznie sprzeciwiał się paycutom. Także ciężko mi wyobrazić sobie scenariusz, że odpuszcza 10mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 10 minut temu, tangiers napisał: Jako agentowi CP3 nie interesuje mnie jcap hold FVV tylko ile zarobie ja i gosc, przez ktorego mam brac paycut. W podziecie za piekny sezon CP3 dales mu raptem 1 oferte, nizsza o 10 baniek od konkurencji i nizsza o 20 baniek od kolegi z zespolu, ktory dal wlasnie dupy w PO. Gosciem przez którego pacers zrobili Paulowi paycut jest Durant. Fvv nie ma nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 59 minut temu, RonnieArtestics napisał: @fluber nie tylko FVV a jeszcze Nurkic zostaje w składzie wiec jesli cp i durant chcą powalczyć faktycznie o mistrzostwo to pacers imo dużo bardziej atrakcyjne miejsce. A 9,9 mln dolarów powinien być w stanie przełknąć dla drużyny która wyciągnęła go z dna ligi i od dwóch i pół roku konsekwentnie buduje w okol niego. @człowiek...morza Twój argument o Tym ze cp3 dostaje mniejsza ofertę niż Bridges jest totalnie z dupy. Raz ze w normalnych warunkach cp3 by o tym nie wiedział a dwa ze oferta dla bridgesa jest tylko warunkowa i jesli cp3 wie o niej to wie również,ze priorytetem dla nas jest sprowadzenie mu duranta do zespołu. Ale jesli boli cie to wyrównywać to głosuj po prostu za Durantem w pacers. wieczorem wleca moje uporządkowane argumenty do odpowiedniego tematu. no to jeszcze lepiej. dowiedzialby sie tuz po, ze bridgesa bardziej cenisz. czulby sie wyruchany jak na moje. przekombinowales i zostaniesz z c***em w reku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 18 minut temu, fluber napisał: Gosciem przez którego pacers zrobili Paulowi paycut jest Durant. Fvv nie ma nic do rzeczy A co mnie to interesuje, jak overall mialbym zarobic od niego 20 milionow mniej, a jeszcze czekaja na mnie Nets z dodatkowa walizka z pieniedzmi. Najpierw nie dostaje oferty w 1 rozdaniu, a pozniej mam brac jeszcze paycuty, bo byc moze Durant podpisze, ale jesli nie podpisze to zostana z gorsza oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, tangiers napisał: Jako agentowi CP3 nie interesuje mnie jcap hold FVV tylko ile zarobie ja i gosc, przez ktorego mam brac paycut. W podziecie za piekny sezon CP3 dales mu raptem 1 oferte, nizsza o 10 baniek od konkurencji i nizsza o 20 baniek od kolegi z zespolu, ktory dal wlasnie dupy w PO. Trzeba bylo dac swojemu liderowi sensowna oferte, a nie zebrac o paycuty. A tak to psycha siada. A Może dogadałem się z cp3 ze zobaczymy na ile wyceni go rynek i złożyłem obietnice ze dostanie konkurencyjna ofertę ? 89,1mln zamiast 99mln w zupełnie nowym nieznanym miejscu to Jest wg mnie godziwa i konkurencyjna oferta. Niektórzy z was probuja zrobić ze mnie jakiegoś dusigrosza i cwaniaka, ale ja zaproponowałem cp3 praktycznie co do dolara tyle, ile mogłem, tak aby zachować miejsce dla durant, Nurkic, VanVleet. agenci cp3 musza zrozumieć ze : * pacers wyciągnęli go z bagna, brali na siebie super wielka umowę w momencie gdy nikt nie wierzył ze on te pieniądze spłaci swoja gra * odbudowali pozniej jego wartość * teraz proponują mu zniżkę 10% płac wobec oferty z nowego klubu, ale jest to zniżka w imie sprowadzenia duranta i nie ma nic wspólnego z FVV. * praktycznie co do centa dajemy cp3 tyle ile mogliśmy tak żeby zachować core FVV i Nurkic aby pozostać contenderem w przypadku podpisu z KD. Tak cenimy cp3. Dalibyśmy więcej. Gdybyśmy mogli. przede wszystkim zrozumcie ludzie jedno: w realu złożyłbym ofertę sprowadzenia duranta i w ramach tego sprowadzenia 10% skromnej zniżki. W przypadku gdyby jednak durant nie podpisał to miałbym wtedy możliwość Dania cp3 wiekszej kasy jakbym podpisał przykładowego bridgesa zamiast duranta. Bo miałbym wtedy miejsce dać nawet 105/3 dla cp3. U nas takiej możliwości NIE MA bo wszystko się musi odbyć w jednej turze. U nas jesli stracę duranta to stracę cp3, a w realu niekoniecznie bym go stracił. Także zastanówcie się lepiej dobrze czy cp3 chce do nowego klubu. U nas regulamin zabrania mi Dania mu jeszcze lepszej oferty w przypadku gdy durant tu nie podpisze. Edytowane 18 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Całkiem ciekawa argumentacja @RonnieArtestics - wieczorem przeanalizuje ja bardziej szczegółowo No i czekam na @kolader jedynie co trochę złe opisałeś to zejście z salary - Nets maja capspace 73mln wiec żeby podpisać cp3 i KD na raise umowach styka im zejść jakieś 3mln co nie jest znowu aż tak dużo Jedyny zgrzyt jaki mam to ta kasa - cp3 to znany lis i akurat przeprowadzki dla niego to żaden problem (hornets, clippers, hou, okc, phx w rl NBA) ale masz na ten moment lepsze argumenty sportowe. Czekam na kontrę z nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 12 minut temu, RonnieArtestics napisał: A Może dogadałem się z cp3 ze zobaczymy na ile wyceni go rynek i złożyłem obietnice ze dostanie konkurencyjna ofertę ? No właśnie dużo osób ma problem z tym że tego nie zrobiłeś rezygnując z oferty dla Paula. Pozbawiles się tej możliwości. To Nets zareagowali na wycenę rynku. Ty już nie miałeś szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: Całkiem ciekawa argumentacja @RonnieArtestics - wieczorem przeanalizuje ja bardziej szczegółowo No i czekam na @kolader jedynie co trochę złe opisałeś to zejście z salary - Nets maja capspace 73mln wiec żeby podpisać cp3 i KD na raise umowach styka im zejść jakieś 3mln co nie jest znowu aż tak dużo Jedyny zgrzyt jaki mam to ta kasa - cp3 to znany lis i akurat przeprowadzki dla niego to żaden problem (hornets, clippers, hou, okc, phx w rl NBA) ale masz na ten moment lepsze argumenty sportowe. Czekam na kontrę z nets Spoko mam jedno Ale: nie pisz może, ze przeprowadzki to nie żaden problem dla niego jak tego nie wiesz My point is: Czy on podpisał kiedys nowy kontrakt z nowym zespołem? Był zawsze transferowany. Wiec co to za argument ? Chyba tylko z Pelicans na początku kariery zadał transferu. To jest raczej lojalny typek a nie maruda. 1 minutę temu, fluber napisał: No właśnie dużo osób ma problem z tym że tego nie zrobiłeś rezygnując z oferty dla Paula. Pozbawiles się tej możliwości. To Nets zareagowali na wycenę rynku. Ty już nie miałeś szansy. No ale czy 10% w nowym otoczeniu, prawdopodobnie mniejsze szanse na mistrzostwo to jest aż tak duża różnica ? udowodnilem na pewno Paulowi ze nadal go cenie moja kontroferta. A przede wszystkim udowodniłem mu w ostatnie 2,5 roku ze mamy tu solidna organizacje. Nie wiem czy można to powiedzieć o koladerze, nie mi to oceniać, ale wiem ze dla paula nowy zespół to większa niewiadoma niż pozostanie w Pacers i zarabianie 10% mniej. @fluberMoże ta wypowiedz Paula o jakichś obniżkach wyrywacie za bardzo z kontekstu? Może on mówił o jakichś drastycznych obniżkach, typu jakiś vet idzie grac za minimum do contendera, a mógłby iść do jakichś Hornets za 10/rok? tu chodzi o 10% a nie jakaś super podwyżkę. Nie probuje go wydymac ani nic a proszę jedynie o 10% w imie walki o mistrzostwo i kontynuacji w jednym zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi