Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, karpik napisał:

Takie same jak w realu, na ten moment żadne szczegóły chyba nie wypłynęły, ale wg raportów, to nie są jakieś złote góry, po prostu Zion ma rozegrać pewną liczbę spotkań, żeby zagwarantować sobie w pełni cały kontrakt. Nie mam zamiaru czekać aż szczegóły wyjdą na jaw, bo to Zion i extension mu się należy z buta. Po prostu proponuję mu to samo co dostał w realu. 

Nic takiego u nas nie istniało, nie istnieje i nie będzie istnieć. 

Pisanie ze dajesz mu nie wiesz jaki kontrakt bo szczegóły w rl nba jeszcze nie wypłynęły jest niepoważne. 

@Sylvinho.

Pisalismy juz na PW, ale czas to rowniez zrobic publicznie. 3 lata temu wygrales razem z Woodenem walke o 1 Duranta jednym glosem. Od tego czasu systematycznie zabiegalem o Kevina i chyba przyszedl czas na sfinalizowanie transakcji.

Durant byl moim glownym celem podczas owczesnego FA. W tym roku rowniez. Ponadto Zarzad Miami Heat ma birdy do wiekszosci graczy z poprzedniego sezonu. Dobra sytuacja finansowa klubu powinna pozwolic na powrot na szczyt konferencji wschodniej.

Dziekuje za chyba jedne z najdluzszych negocjacji w historii tej gry i powodzenia w kolejnym sezonie ;)

4 minuty temu, tangiers napisał:

@Sylvinho.

Pisalismy juz na PW, ale czas to rowniez zrobic publicznie. 3 lata temu wygrales razem z Woodenem walke o 1 Duranta jednym glosem. Od tego czasu systematycznie zabiegalem o Kevina i chyba przyszedl czas na sfinalizowanie transakcji.

Durant byl moim glownym celem podczas owczesnego FA. W tym roku rowniez. Ponadto Zarzad Miami Heat ma birdy do wiekszosci graczy z poprzedniego sezonu. Dobra sytuacja finansowa klubu powinna pozwolic na powrot na szczyt konferencji wschodniej.

Dziekuje za chyba jedne z najdluzszych negocjacji w historii tej gry i powodzenia w kolejnym sezonie ;)

Durant chyba nie przypadkiem wskazał Phoenix lub Miami, zamist Milwaukee, Denver czy Dallas w realu. On nie bedzie raczej chciał być robinem dla Doncica. Ponadto Indiana jesli utrzyma pare Cp3/FVV to zdecydowanie dużo lepszy zespół niż Miami bez Middletona. (Co playoffy udowodniły nawet) Jestem przekonany, że Durant bedzie wolał się skumać z Cp3 i vanvleetem i walczyć o misia jako samiec alfa. 

Edytowane przez RonnieArtestics

1 minutę temu, fluber napisał:

Nic takiego u nas nie istniało, nie istnieje i nie będzie istnieć

Przecież rok temu kontrakt na identycznej zasadzie dostał Michael Porter Jr. Nie słyszałem, żeby wtedy było coś nie tak.

Proponuję mu IDENTYCZNY kontrakt jaki wynegocjował sobie z Pels, dokładnych liczb nie zna nikt, bo nie jest znane SC na sezon 23/24. Jeśli ktoś jest tu niepoważny, to przykro mi, ale nie jestem to ja.

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał:

Durant chyba nie przypadkiem wskazał Phoenix lub Miami, zamist Milwaukee, Denver czy Dallas w realu. On nie bedzie raczej chciał być robinem dla Doncica. Ponadto Indiana jesli utrzyma pare Cp3/FVV to zdecydowanie dużo lepszy zespół niż Miami bez Middletona. Jestem przekonany, że Durant bedzie wolał się skumać z Cp3 i vanvleetem.

Ronnie. Zapomniales zaoferowac swojemu liderowi kontraktu w 1 turze. Ale co tam, Chris Paul nie jest pamietliwy ;)  Do tego CP3 dostal bajeczna oferte od Brooklynu. Jak zamierzasz przekonywac, ze CP3/FVV to bedzie lepszy support niz Luka i spolka to smialo ;) 

1 minutę temu, tangiers napisał:

Ronnie. Zapomniales zaoferowac swojemu liderowi kontraktu w 1 turze. Ale co tam, Chris Paul nie jest pamietliwy ;)  Do tego CP3 dostal bajeczna oferte od Brooklynu. Jak zamierzasz przekonywac, ze CP3/FVV to bedzie lepszy support niz Luka i spolka to smialo ;) 

Mam jeszcze kontrofertę , a Paul po dwóch i pół roku gry dla Pacers na pewno gotów jest kilka mln dla Duranta i dla walki o mistrzostwo odpuścić ;) tak wiec spokojnie, spokojnie. Jesteśmy cały czas w kontakcie z agentem cp3 ;)

Problem w tym ze Luka to nie support a potencjalna konkurencja w rankingach atf w przyszłości. I durant nie pójdzie z nim grac, tak obstawiam przynajmniej. 

Teraz, RonnieArtestics napisał:

Mam jeszcze kontrofertę , a Paul po dwóch i pół roku gry dla Pacers na pewno gotów jest kilka mln dla Duranta odpuścić ;) tak wiec spokojnie, spokojnie. Jesteśmy cały czas w kontakcie z agentem cp3 ;)

Na razie to sobie czyta w gazetach, ze jego zespol zaoferowal kontrakt Jeramiemu Grantowi. A u niego cisza ;) Zle to rozegrales. Mi kiedys zarzucano, ze w ofertach dalem na 2 miejscu Durexa zamiast na 1. Pierwsza propozycja Koladera jest dla niego wrecz bajeczna.

1 minutę temu, tangiers napisał:

Na razie to sobie czyta w gazetach, ze jego zespol zaoferowal kontrakt Jeramiemu Grantowi. A u niego cisza ;) Zle to rozegrales. Mi kiedys zarzucano, ze w ofertach dalem na 2 miejscu Durexa zamiast na 1. Pierwsza propozycja Koladera jest dla niego wrecz bajeczna.

Ja go w kontrofertach mogę ustawić nawet jako 1, wiec nie wiem o co robisz aferę :) 

@kolader Btw, rozumiem ze 2+1 bez PO oznacza TO?? Bo u innych napisałeś PO wyraźnie :D

Teraz, RonnieArtestics napisał:

Ja go w kontrofertach mogę ustawić nawet jako 1, wiec nie wiem o co robisz aferę :) 

A co jak Cię Nets przebiją w reofertach? Tu faktycznie robi się duża szansa dla @kolader na zrobienie contendera. Oferta dla Jeramiego Granta zamiast CP3 to zwykła obraza majestatu, lepiej już tego nie tłumacz ;)

1 minutę temu, karpik napisał:

A co jak Cię Nets przebiją w reofertach? Tu faktycznie robi się duża szansa dla @kolader na zrobienie contendera. Oferta dla Jeramiego Granta zamiast CP3 to zwykła obraza majestatu, lepiej już tego nie tłumacz ;)

Nie prawda. Cp3 był ze mną dogadany, ze dostanie od nas mniej więcej tyle, na ile wyceni go rynek. Czekaliśmy co zrobi konkurencja, tyle. Jerami grant jest mocno warunkowy, dla mnie priorytetem jest podpis trójki FVV, Cp3, Durant. 

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał:

@kolader Btw, rozumiem ze 2+1 bez PO oznacza TO?? Bo u innych napisałeś PO wyraźnie :D

Stary, na razie CP3 od swojego GMa nie dostal zadnej oferty. Za to sugerujesz mu jeszcze paycut od nieistniejacej oferty, bo Fredowi dales wlasnie 110 milionow. 

10 minut temu, RonnieArtestics napisał:

Problem w tym ze Luka to nie support a potencjalna konkurencja w rankingach atf w przyszłości. I durant nie pójdzie z nim grac, tak obstawiam przynajmniej. 

Jakos nie przeszkodzilo mu to w przejsciu do dream teamu z GSW ;)