Szulim Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Wrzuciłem nowy temat do dyskusji, żeby uporządkować to zagadnienie - zapraszam tam do opiniowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) 22 godziny temu, karpik napisał: Na podstawie CBA, jeśli w regulaminie nie ma informacji, że jakiś aspekt traktujemy inaczej, to zawsze się wzorujemy na CBA. Wg regulaminu dopuszczalne są częściowo gwarantowane umowy już od pierwszej tury dopóki pierwsze dwa lata umowy są w pełni gwarantowane. Wiadomo, że jest zgodne z CBA. Chodziło mi o te luźne ustalenia z forum, żeby nie bawić się w takie umowy, o czym ignazz pisał. Osobiście nic do takich umów nie mam, ale imho kwestia na tyle ważna, że należy ją uregulować na forum. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Durant coś chyba chce do cp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 16 minut temu, RonnieArtestics napisał: Durant coś chyba chce do cp3 Pomyslalem wlasnie o tobie po tym trade request Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Teraz, Reikai napisał: Pomyslalem wlasnie o tobie po tym trade request Najpierw to niech @RonnieArtestics utrzyma CP3 potem będzie można się zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 12 minut temu, ozzy110 napisał: Najpierw to niech @RonnieArtestics utrzyma CP3 potem będzie można się zastanawiać No chyba z tym nie bedzie problemu akurat, zajrzyj do arkusza mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Duranta boli noga i chce gdzie ciepło. Rekordowe temperatury w San Antonio oststnio. On lubi grzać kości. A nie cp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Duranta boli noga i chce gdzie ciepło. Rekordowe temperatury w San Antonio oststnio. On lubi grzać kości. A nie cp3. To Ciekawe czemu nie złożył request do Miami clippers lub lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: To Ciekawe czemu nie złożył request do Miami clippers lub lakers No bo tam wieje chłodem. Dużo kontuzji. Kostucha. Jakby @julekstep kostka rzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: No chyba z tym nie bedzie problemu akurat, zajrzyj do arkusza mojego Wiesz wolny pieniądz to jedno, chęci to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) 7 minut temu, ozzy110 napisał: Wiesz wolny pieniądz to jedno, chęci to drugie. No to ja mam checi mieć cp3 i duranta jak coś… a jak pijesz do tego czy chceci bedzie miał cp3 to sam cp3 chyba zadowolony z naszej współpracy dotychczasowej powinien być… Edytowane 30 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: No to ja mam checi mieć cp3 i duranta jak coś… a jak pijesz do tego czy chceci bedzie miał cp3 to sam cp3 chyba zadowolony z naszej współpracy dotychczasowej powinien być… Lepiej dmuchać na zimne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Extension dla Claxtona już gotowe @january? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Trochę szok, ale nie śmieje się bo mój Dort dostal w realu 17 baniek na sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 No jak narazie ani Monk ani Gp2 nie wzięli zniżki, zle wieści dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 ani claxton ani batum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Ani Hartenstein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @january Przy obowiązku 2 lat gwarantowanych to nie widzę tu lowryego w 1 turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 6 minut temu, january napisał: Trae Young (RFA) - załapał się dzięki cwaniakowaniu rok temu własnego GMa na 30% maxa. Young się załapał na 30% dzięki dostaniu się do all-NBA 3rd, gdyby rok temu podpisał extension, to też by się załapał. A jak już przypominasz tę sprawę, to warto zaznaczyć, że brzydko kłamałeś, że Trae w real ma PO w ostatnim roku i to miał być argument, że ma odrzucić kontrakt. W rzeczywistości oczywiście Young nie ma PO, tylko ETO (co akurat ma spore znaczenie). Oczywiście wina jest tu też po mojej stronie, bo będąc na wakacjach założyłem, że piszesz prawdę i tego nie sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Prosilbym o informacje w odpowiednim temacie z harmonogramem FA. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi