Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, karpik napisał:

Na podstawie CBA, jeśli w regulaminie nie ma informacji, że jakiś aspekt traktujemy inaczej, to zawsze się wzorujemy na CBA. Wg regulaminu dopuszczalne są częściowo gwarantowane umowy już od pierwszej tury dopóki pierwsze dwa lata umowy są w pełni gwarantowane.

Wiadomo, że jest zgodne z CBA. Chodziło mi o te luźne ustalenia z forum, żeby nie bawić się w takie umowy, o czym ignazz pisał. 

Osobiście nic do takich umów nie mam, ale imho kwestia na tyle ważna, że należy ją uregulować na forum. 

Edytowane przez Braveheart22

7 minut temu, ozzy110 napisał:

Wiesz wolny pieniądz to jedno, chęci to drugie.

No to ja mam checi mieć cp3 i duranta jak coś… 

a jak pijesz do tego czy chceci bedzie miał cp3 to sam cp3 chyba zadowolony z naszej współpracy dotychczasowej powinien być… 

Edytowane przez RonnieArtestics

5 minut temu, RonnieArtestics napisał:

No to ja mam checi mieć cp3 i duranta jak coś… 

a jak pijesz do tego czy chceci bedzie miał cp3 to sam cp3 chyba zadowolony z naszej współpracy dotychczasowej powinien być… 

Lepiej dmuchać na zimne ;)

6 minut temu, january napisał:

Trae Young (RFA) - załapał się dzięki cwaniakowaniu rok temu własnego GMa na 30% maxa.

Young się załapał na 30% dzięki dostaniu się do all-NBA 3rd, gdyby rok temu podpisał extension, to też by się załapał. A jak już przypominasz tę sprawę, to warto zaznaczyć, że brzydko kłamałeś, że Trae w real ma PO w ostatnim roku i to miał być argument, że ma odrzucić kontrakt. W rzeczywistości oczywiście Young nie ma PO, tylko ETO (co akurat ma spore znaczenie).

Oczywiście wina jest tu też po mojej stronie, bo będąc na wakacjach założyłem, że piszesz prawdę i tego nie sprawdziłem.