Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Tecu napisał:

To już poziom dokuczania. Ty wrzuciłeś Clarke, czyli PF/C i to ok a ja IJaxa i Reeda, czyli PF/C i to już nieładne 🙂

No nie, ja wrzuciłem Clarke, bo Clarke u Ciebie gra jako 4, z kolei IJax u mnie gra wyłącznie jako 5, a Reed niemalże w ogóle nie gra (a jak już, to też na 5). Dlatego to jest nieładne :)

2 godziny temu, karpik napisał:

No nie, ja wrzuciłem Clarke, bo Clarke u Ciebie gra jako 4, z kolei IJax u mnie gra wyłącznie jako 5, a Reed niemalże w ogóle nie gra (a jak już, to też na 5). Dlatego to jest nieładne :)

To chyba szczegóły zdecydowanie i nie ma to żadnego/ niewielkie znaczenia dla sprawy.

Edytuję bez tych dwóch. 

W kolejnym trymestrze zablokowałeś sobie grę nimi poza pozycją centra. 

Miłej niedzieli. Bez urazy 🙂

Nie chcę po raz kolejny wyjść na marudę, ale to głosowanie po T2 jest przeprowadzone tragicznie @cvbe @Szulim @ozzy110 @LONGER01. Nie wiem co teraz się dzieje, termin był do 13.03, mamy 15.03, od ponad 40h nie oddano żadnego głosu, a widzę, że dalej na coś czekacie. Problem polega na tym, że nie ma nawet decyzji o jakimś kolejnym deadline, po prostu macie nadzieję na kolejne głosy. Głosowanie na Johnsona idzie akurat łeb w łeb, więc raczej nie zbierze się większość, a zatem co? W pewnym momencie powiecie, że już kończymy? Wtedy ja lub @Tecu będziemy mieć pełne prawo być oburzeni. 

9 minut temu, karpik napisał:

Nie chcę po raz kolejny wyjść na marudę, ale to głosowanie po T2 jest przeprowadzone tragicznie @cvbe @Szulim @ozzy110 @LONGER01. Nie wiem co teraz się dzieje, termin był do 13.03, mamy 15.03, od ponad 40h nie oddano żadnego głosu, a widzę, że dalej na coś czekacie. Problem polega na tym, że nie ma nawet decyzji o jakimś kolejnym deadline, po prostu macie nadzieję na kolejne głosy. Głosowanie na Johnsona idzie akurat łeb w łeb, więc raczej nie zbierze się większość, a zatem co? W pewnym momencie powiecie, że już kończymy? Wtedy ja lub @Tecu będziemy mieć pełne prawo być oburzeni. 

Po raz ostatni tak wygląda to zbieranie ofert i głosowanie w trakcie sezonu. Co do aktualnego głosowania to postaramy się przyspieszyć.

2 godziny temu, cvbe napisał:

Wiem Panowie, że chwilowo jest napięta atmosfera, jednak warto kontynuować grę. Eld by na pewno nam nie darował takiego opierdalania się z głosowaniem, tak więc ostateczny termin na oddanie głosów opływa JUTRO 20.03 o 23.59. Po tym czasie podliczamy głosy nawet jeśli będą niepełne.

@Principe @eMeS @Alonzo @Regis @kuba2419 @Ashigaru

Mnie tam bardziej PO w simce i sama simka wciągnęły niż beGM😉 ale że przekombinowalem podczas trasę dedline to mam teraz więcej czasu i postaram się coś wrzucić jutro 😉😅

• 2 tygodnie później...
FREE AGENT 2022 ( tylko UFA i RFA ) z podziałem na pozycje ( na czerwono RFA ) - ARKUSZ MA CHARAKTER ORIENTACYJNY !!!

PG             

PG/SG         SG                  SG/SF       SF                          SF/PF               PF                 PF/C      C                      

Stephen Curry   Victor Oladipo Khris Middleton Mikal Bridges Kevin Durant Udonis Haslem Jaren Jackson Jr. Domantas Sabonis
Chris Paul Malcolm Brogdon Jordan Clarkson Kevin Huerter Dorian Finney-Smith Jerami Grant Jarred Vanderbilt Marvin Bagley Kristaps Porzingis
Fred VanVleet Marcus Smart Joe Harris Evan Fournier Will Barton Harrison Barnes Nicolas Batum Larry Nance Jr. Deandre Ayton
Anfernee Simons De'Anthony Melton Luguentz Dort Dillon Brooks Pat Connaughton Bojan Bogdanović Rudy Gay Marvin Bagley Myles Turner
Kyle Lowry Terance Mann Luke Kennard Justin Holiday Reggie Bullock Danilo Gallinari P.J. Tucker Larry Nance Jr. Al Horford
Terry Rozier III Eric Bledsoe Eric Gordon Alec Burks Kelly Oubre Jr. Kyle Anderson Javonte Green Mike Muscala Mohamed Bamba
Derrick Rose Tomas Satoransky Donte DiVincenzo Cody Martin Lonnie Walker IV Robert Covington Nemanja Bjelica   Jonas Valanciunas
Goran Dragić Cory Joseph Tim Hardaway Jr. Cedi Osman Dalano Banton Derrick Jones Jr. Georges Niang   Mitchell Robinson
Monte Morris Austin Rivers Gary Harris Terrence Ross Kenrich Williams Dean Wade Trey Lyles   Kevon Looney
Reggie Jackson Shake Milton Landry Shamet Max Strus Juan-Toscano Anderson Juancho Hernangomez Carmelo Anthony   DeMarcus Cousins
Patrick Beverley Austin Rivers Garrison Mathews John Konchar Kent Bazemore Andre Iguodala Oshae Brissett   Zach Collins
Patty Mills   Terence Davis II Torrey Craig Thanasis Antetokounmpo Keita Bates-Diop Markieff Morris   Richaun Holmes
Markus Howard   Jordan Nwora Sviatoslav Mykhailiuk Jake Layman Kevin Knox Dario Sarić   Tristan Thompson
Raul Neto   Furkan Korkmaz Josh Okogie Isaac Bonga KZ Okpala Jeff Green   JaVale McGee
Trey Burke   David Nwaba Rodney Hood DeAndre' Bembry Moe Harkless Trevor Ariza   Isaiah Stewart
Gabe Vincent   Frank Ntilikna Rodney McGruder Josh Jackson   Jalen McDaniels   Andre Drummond
Facundo Campazzo   Lou Williams Rodney McGruder Tony Snell   Yuta Watanabe   LaMarcus Aldridge
Rajon Rondo   Bryn Forbes       James Johnson   Isaiah Hartenstein
Ish Smith   Avery Bradley       Isaiah Roby   Derrick Favors
Elfrid Payton               Ed Davis
D.J. Augustin               DeAndre Jordan
George Hill               Tony Bradley
                Hassan Whiteside
                Gorgui Dieng
                Boban Marjanović
                Cody Zeller
                Jock Landale
                Khem Birch
                Willy Hernangomez
                Mason Plumlee
                Day'Ron Sharpe
                Blake Griffin
                Naz Reid
                Damian Jones

Enes Kanter Freedom
                Bismack Biyombo
                Dewayne Dedmon
Edytowane przez człowiek...morza

• 1 miesiąc temu...
1 minutę temu, karpik napisał:

Poole ma za sobą 2 sezony gry. Poczytaj se o Arenas provision.

No nie wiem czy to przejdzie bo ten kontrakt to jest nasza wewnętrzną regulacja która wprowadzałem jak byłem w Radzie i cel był dość jasny. 

Ale to już nowa Rada będzie rozstrzygać. 

8 godzin temu, fluber napisał:

No nie wiem czy to przejdzie bo ten kontrakt to jest nasza wewnętrzną regulacja która wprowadzałem jak byłem w Radzie i cel był dość jasny. 

Ale to już nowa Rada będzie rozstrzygać. 

Ale co tu jest do rozstrzygania? W regulaminie masz jak byk napisane, że kontrakty są wg CBA.

Poole ma tak naprawdę 2 opcje. Albo weźmie kontrakt 2+1 (10+10+30) albo QO i za rok zgarnie normalny kontrakt.

56 minut temu, karpik napisał:

Ale co tu jest do rozstrzygania? W regulaminie masz jak byk napisane, że kontrakty są wg CBA.

Poole ma tak naprawdę 2 opcje. Albo weźmie kontrakt 2+1 (10+10+30) albo QO i za rok zgarnie normalny kontrakt.

Rozsądniejsza jest opcja nr3 czyli 2xMLE + max 2+1PO czyli to co zrobił swojego czasu Morey ściągając z FA Lina i Asika.

37 minut temu, Alonzo napisał:

Rozsądniejsza jest opcja nr3 czyli 2xMLE + max 2+1PO czyli to co zrobił swojego czasu Morey ściągając z FA Lina i Asika.

Biorąc pod uwagę renomę Knicks na fa to raczej będzie tu wiecie team option i będzie tłumaczone że po to żeby Poole za rok mógł dostać maxa, a w trakcie sezonu pójdzie wymiana