Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Tecu napisał:

Serial momentami wciąga, jeżeli spóźniłem się o te kilka sekund i uważacie, że w przypadku graczy, którzy od nikogo innego nie dostali propozycji to ma znaczenie to dostosuję się. 

u nas tez były nazwiska których nikt nawet nie pomyślał xd

W dniu 5.09.2021 o 13:33, january napisał:

Derrick Jones Jr, który wyleciał rok temu z rotacji Blazers (a mieli krucho na SF-PF, woleli grać przykładowo Melo)

Oddałeś bez żalu, a teraz jest legit starterm najlepszej drużyny Wschodu:). Dzisiaj najlepszy +/- wśród starterów Bulls

Do tego Duke'a Jr-a przegapili wszyscy w drafcie, połowa beGm w wężyku 2 way, od 3 meczów jest starterem w Nets - 2 drużynie Wschodu - dzisiaj najlepszy +/- w drużynie.

Landale w 2 trymestrze w końcu w regularnej rotacji i pokazuje dokładnie to co w nim widziałem ( 15mpg) PER 36 robi 20-8-4 na 70TS%

O Koncharze wyciągniętym znikąd w poprzednim sezonie nawet nie wspominam - 48% za 3 w tym sezonie.

Nikt tak nie potrafi wynaleźć świetnych rolesów z niczego jak Hornets.

43 minuty temu, january napisał:

Wklepałem rostery do zakładki z Injuries w arkuszu na 2T (będzie tym razem wesoło z nieobecnościami, więc wrzucałem pełne 17ki), smutna pasywność wielu GMów, tzn mnie cieszy akurat trochę, bo pozostały tercet z czołówki na zachodzie tym razem na wąskich kadrach się przejeżdża nieprawdopodobnie :D 

taki sezon, ważne żeby gwiazdy na PO były zdrowe

prawda, Jasiu?

1 minutę temu, january napisał:

No trochę ciężko to inaczej nazwać.  Dość zaskakująco mocno (Nuggets i Wolves) się prześliznęliście na wąskich rotacjach w 1T jak chodzi o bilanse, ale w 2T przyszły absencje i już macie armageddon. Dlatego zadziwia brak uzupełnień rosteru, w tym chorym w NBA okresie (kiedy mogliście to bez problemu zrobić).

Efekt jest taki, że ja naprawdę nie wiem jak masz złożyć s5, o zmiennikach nie wspominając. Optymistycznie wliczając te epizody poniżej 10 minut Malcolma i Alexa:

Conley (9 występów na 12), Brogdon (3/12), zawodzący Neto (7/12 gier), Caruso (1/9), Royce (11/12), Grant (0/10), Dozier (0/10). Reszta to już przecież stricte wysocy, więc no - dramatycznie to wygląda i nie do sklecenia.

ale farmazony

Godzinę temu, january napisał:

Conley (9 występów na 12), Brogdon (3/12), zawodzący Neto (7/12 gier), Caruso (1/9), Royce (11/12), Grant (0/10), Dozier (0/10). Reszta to już przecież stricte wysocy, więc no - dramatycznie to wygląda i nie do sklecenia.

rotacja w T1 była wąska, bo taka być mogła, teraz bedzie na pewno znacznie ciężej, ale też nie popadajmy w skrajności, nawet zdrowa 6tka mojego rosteru to wciąż więcej niż to co mają rl Nuggets, którzy podpisali chyba 4x 10day deale i generalnie w peaku mieli po 9-10 graczy na liście kontuzjowanych

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

rotacja w T1 była wąska, bo taka być mogła, teraz bedzie na pewno znacznie ciężej, ale też nie popadajmy w skrajności, nawet zdrowa 6tka mojego rosteru to wciąż więcej niż to co mają rl Nuggets, którzy podpisali chyba 4x 10day deale i generalnie w peaku mieli po 9-10 graczy na liście kontuzjowanych

No i jaki mają teraz bilans?

• 1 miesiąc temu...
41 minut temu, january napisał:

Nuggets ?? (raczej PO/mocne przedłużenie Brogdona i operowanie na capholdach - Jerami Grant etc

naprawdę wziąłbyś 24 bańki zamiast 60/3 mając co sezon wielkie problemy ze zdrowiem, a ostatnio to leczył nawet achilles?

Nuggets liczyli się z podjęciem opcji i to zaakceptują, ale na teraz, to jawne działanie na szkodę zawodnika

Teraz, Szulim napisał:

@LeweBiodroSmoka tam jest slash ;) 

czyli PO / mocne przedłużenie ;)

60/3 jako brogdon brałbym w ciemno 

pytanie czy mam obowiązek ufać, że wszystko już będzie dobrze i pakować się w następną umowę, mega cenię Malcolma, ale też muszę myśleć długofalowo, zawsze unikałem graczy z bogatą kartoreką urazów (nie licząc KP, to była inna sytuacja) i szczerze chyba wolę wrócić do starej strategii :)