Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałem dzisiejsza w dyskusję w tym temacie i powiem, że to co Kucio mówi o obrzydliwym lobbowaniu odnośnie ofert to dla mnie kompletna bzdura. Dla mnie sens tej gry to jest właśnie dyskusja pomiędzy nami, przekonywanie kogoś do swojej racji, poszerzanie wiedzy, zmiana opinii na temat danego gracza etc. To jest prawdziwa treść tego forum i tej zabawy. Najmniej ważne powinno być wklepywanie głosów w danym terminie na odpierdol jak właśnie to zrobił Kucio, tylko co to wcześniej wymieniłem. Jak tak ma to wyglądać to nam się to bardzo szybko znudzi. Zainteresowanie grą jest w sumie większe niż myślałem, jesteśmy na początku, są problemy administracyjne, osobiste pomiędzy niektórymi graczami, ale uważam że to w tym momencie nie jest nic nadzwyczajnego. Z optymizmem podchodzę do tej zabawy i jestem przekonany, że będzie ona trwała na tym forum przez wiele lat. 

A tak bardziej konkretnie? Bo nie pisałeś w ofercie, że to minimum a po prostu oferta 4,56 1 + 1 PO.

Ale właśnie tyle wynosi minimum dla JMG.

Są refundowane. Javale nie stracił centa.

Bodajże 25 punkt cbafaq tam wszystko jest wypisane.

To był chwyt marketingowy. Też się dałem złapać...

chUyt :) ale napisałbym minimum to by mogło być źle odebrane. A tak było widać jak realnie mała to różnica.

Ale właśnie tyle wynosi minimum dla JMG.

Są refundowane. Javale nie stracił centa.

Bodajże 25 punkt cbafaq tam wszystko jest wypisane.

chUyt :smile: ale napisałbym minimum to by mogło być źle odebrane. A tak było widać jak realnie mała to różnica.

W punkcie 25tym nie znalazłem, możesz podać konkretny?

I rozpisać konkretnie z czego to wynika i jaka jest kwota dofinansowania i co z drugim rokiem?

Edytowane przez Tecu

W punkcie 25tym nie znalazłem, możesz podać konkretny?

I rozpisać konkretnie z czego to wynika i jaka jest kwota dofinansowania i co z drugim rokiem?

Żadna filozofia

Każde minimum jest dofinansowane od kwoty 1,47 aż do pełnego kontraktu. 

Drugi rok to też minimum, tylko już nie dla 9cio letniego stazem a 10. 

Poniżej 2 lat stażu liczy się normalnie, bo jest mniej. Powyżej jest wartość dla 2 letniego, żeby "kluby nie unikały poddpisywania starszych graczy dla oszczędności"

Edytowane przez Tomek9248

Żadna filozofia

Każde minimum jest dofinansowane od kwoty 1,47 aż do pełnego kontraktu.

Drugi rok to też minimum, tylko już nie dla 9cio letniego stazem a 10.

Poniżej 2 lat stażu liczy się normalnie, bo jest mniej. Powyżej jest wartość dla 2 letniego, żeby "kluby nie unikały poddpisywania starszych graczy dla oszczędności"

A to nie jest tak, że płaci faktycznie mniej, ale do salary liczy się normalnie? Możesz podać który punkt jest o tym, najlepiej z linkiem? Możesz to rozpisać jak z minimum robi się 4,56 w dwa lata? Z góry dziękuję, pytam by poszerzać wiedzę, nie jest to element walki o McGee absolutnie :)