Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Braveheart22 napisał:

Szanowny Panie Kolego. All-def to już z niego w Magic, yyy... w Mavs nieoficjalnie zrobili, a w zasadzie to on był top3 dpoty w jednym rzędzie z AD i Giannisem do czasu kontuzji. Zatrudnij w Mormonowie tylko dobrych medyków i codziennie z rana odmawiaj modlitwę o jego zdrowie ;)

Wiem ;) dlatego żadna oferta nie przekona go do odejścia z Utah 

6 minut temu, Szulim napisał:

Ja zapraszam do rozmów o Otto w formie s’n’t jeśli ktoś zainteresowany ;) 

wciaz mam jego niepełnego birda wiec można coś ugrać ;) 

Gdyby człowiek wiedział, że Dunn odżyje to byście piękny deal zmontowali. 

• 2 tygodnie później...
19 minut temu, january napisał:

@cvbe Twój DeRozan ponoć chce paycucik i do Lakers :D 

Szczęśliwie BeGM Cavs mają dużo większe poważanie na forum niż RL Spurs więc nie obawiamy się Lakers, odpadających w tej samej rundzie PO co my :D natomiast nadal zapraszamy LeBrona, u nas zawsze ma Dom ❤️

4 minuty temu, cvbe napisał:

Szczęśliwie BeGM Cavs mają dużo większe poważanie na forum niż RL Spurs więc nie obawiamy się Lakers, odpadających w tej samej rundzie PO co my :D natomiast nadal zapraszamy LeBrona, u nas zawsze ma Dom ❤️

Ja słyszałem, że ponoć idzie do Pistons za full mle bo spodobały mu się passy od Morancika ;)

8 minut temu, january napisał:

W RL to Lakers odpadli wcześniej o rundę niż nasi. No i hmmm sprowadzili Bricka, a nie Stefka xD Trochę inne magnesy na FAsów :D - agenci do mnie dzwonią, że chcą typy dopłacać by grać w tym teamie, ale się nie da przez CBA :P 

Ale spoko, akurat po DeRozana na tym FA nie będę uderzał, więc bij się o niego z innymi :) 

Luz, i tak nie słyszałem o żadnym FAsie chcącym grać z Butlerem a słyszałem już o kilku graczach, którzy nie chcą :P Cavs jak zawsze idą mocno po jak najlepszy wynik więc myślę że to się doceni na FA :D

BTW LeBron-Butler-Curry to bez kontuzji kosmos. Powodzenia życzę konkurentom.