MMM2121 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 11 minut temu, Braveheart22 napisał: karpik celuje w kogoś innego. Łatwo się domyślić No tez myśle, ze Otto Porter w Dallas wyjaśni konkurencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 14 minut temu, MMM2121 napisał: No tez myśle, ze Otto Porter w Dallas wyjaśni konkurencje Schroder bardziej ponoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Randle jako mentor dla Ziona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 29 minut temu, Braveheart22 napisał: Szanowny Panie Kolego. All-def to już z niego w Magic, yyy... w Mavs nieoficjalnie zrobili, a w zasadzie to on był top3 dpoty w jednym rzędzie z AD i Giannisem do czasu kontuzji. Zatrudnij w Mormonowie tylko dobrych medyków i codziennie z rana odmawiaj modlitwę o jego zdrowie Wiem dlatego żadna oferta nie przekona go do odejścia z Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nie no Karpik idzie w grube cyfry 1+1TO. Nie będzie blokował sobie salary przed wypłatami dla młodych. Za to w przyszłym roku to mnie Boston przeraża z cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nie no, ale zostawcie mi tego Otto za MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Ja zapraszam do rozmów o Otto w formie s’n’t jeśli ktoś zainteresowany wciaz mam jego niepełnego birda wiec można coś ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 6 minut temu, Szulim napisał: Ja zapraszam do rozmów o Otto w formie s’n’t jeśli ktoś zainteresowany wciaz mam jego niepełnego birda wiec można coś ugrać Gdyby człowiek wiedział, że Dunn odżyje to byście piękny deal zmontowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 No to ciekawe kto sypnie groszem warrenowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Godzinę temu, fluber napisał: No to ciekawe kto sypnie groszem warrenowi:) Ja dam tyle ile mogę. Czyli full mle. Sam na początku dałem nie, ale jak dokładnie się przyjrzałem ilości kasy na rynku to od raz zmiana zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Łap @shevcu Cytat Emiliano Carchia: Josh Obiesie will join the Sacramento Kings for the NBA Summer League, sources tell @Emiliano Carchia. Obiesie spent the season in Germany with Würzburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 19 minut temu, january napisał: @cvbe Twój DeRozan ponoć chce paycucik i do Lakers Szczęśliwie BeGM Cavs mają dużo większe poważanie na forum niż RL Spurs więc nie obawiamy się Lakers, odpadających w tej samej rundzie PO co my natomiast nadal zapraszamy LeBrona, u nas zawsze ma Dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Szczęśliwie BeGM Cavs mają dużo większe poważanie na forum niż RL Spurs więc nie obawiamy się Lakers, odpadających w tej samej rundzie PO co my natomiast nadal zapraszamy LeBrona, u nas zawsze ma Dom Ja słyszałem, że ponoć idzie do Pistons za full mle bo spodobały mu się passy od Morancika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Teraz, january napisał: W RL to Lakers odpadli wcześniej o rundę niż nasi. No i hmmm sprowadzili Bricka, a nie Stefka xD Nom, jesteś bez szans:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 8 minut temu, january napisał: W RL to Lakers odpadli wcześniej o rundę niż nasi. No i hmmm sprowadzili Bricka, a nie Stefka xD Trochę inne magnesy na FAsów - agenci do mnie dzwonią, że chcą typy dopłacać by grać w tym teamie, ale się nie da przez CBA Ale spoko, akurat po DeRozana na tym FA nie będę uderzał, więc bij się o niego z innymi Luz, i tak nie słyszałem o żadnym FAsie chcącym grać z Butlerem a słyszałem już o kilku graczach, którzy nie chcą Cavs jak zawsze idą mocno po jak najlepszy wynik więc myślę że to się doceni na FA BTW LeBron-Butler-Curry to bez kontuzji kosmos. Powodzenia życzę konkurentom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Dzięki dealowi Westbrooka wreszcie będziemy mieli się okazję przekonać w realu nad fitem LBJ - Butler, bo jest on analogiczny do LBJ - Brick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 14 minut temu, january napisał: A Brick to będzie zadowolony z ruchów Hornets:) ? Nie mam pojęcia:) najwyżej wymusi wymianę:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Kto podpisał Payne'a jako ostatni i kiedy? Bo nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Kto podpisał Payne'a jako ostatni i kiedy? Bo nie mogę tego znaleźć Eld po T1 bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Jeszcze prosiłbym o info odnośnie KCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi