Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, fluber napisał: No ja tak rozumiem plus:) dlatego moje oferty 1+PO to nie to samo chyba co oferty lbs-a 2+PO:) Tu LBS musiałby potwierdzić, ale moim zdaniem to są dwa lata z PO w drugim roku, co i tak jest świetna oferta Czy Jokicia trenującego z Gasolem można u nas liczyć jako lepszego obrońcę niż w rzeczywistości??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 a juz tak totalnie na marginesie, bo to nie powinno miec wplywu na glos. oferta denver jest totalnie bez sensu. wchodza w podatek dla gracza, ktory w PO bedzie gral 8 minut. sa duzo wieksze potrzeby gdzie indziej. i przede wszystkim za mniejsze siano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: a juz tak totalnie na marginesie, bo to nie powinno miec wplywu na glos. oferta denver jest totalnie bez sensu. wchodza w podatek dla gracza, ktory w PO bedzie gral 8 minut. sa duzo wieksze potrzeby gdzie indziej. i przede wszystkim za mniejsze siano Ale nie będzie grał 25 w Lakers i Knicks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, fluber napisał: Ale nie będzie grał 25 w Lakers i Knicks:) jest to jakis argument tak szczerze to ja na miejscue lbs'a jak juz mialbym wydac te 10 mln, to podzielilbym je na pol i zaoferowal umowe twojemu bjelicy, a druga polwoe na jakiegos centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Jakby co oferta dla Nianga od @kolader jest nieważna. Gość jest RFA Czysto estetycznie zastanawiam się @Eld czemu oferty dla Dotsona, Browna i Diallo są jako extension. Tak dostałeś? Edytowane 11 Grudnia 2020 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 15 minut temu, ozzy110 napisał: Czysto estetycznie zastanawiam się @Eld czemu oferty dla Dotsona, Browna i Diallo są jako extension. Tak dostałeś? dotson dostal normalna oferte jako rfa z praw ktore do niego mialem extension masz przy carterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Widać jak cenione jest zdanie CambyGOATa. Ja tu sobie liczę na steale, a potem się okazuje, że Hassan i Plumlee to dwa najbardziej rozchwytywane nazwiska tego FA Edytowane 11 Grudnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 godziny temu, january napisał: To całe szczęście, bo chciałem pisać o najgorszej ofercie na FA xD Boucherowi tyle GM Nets powinien raczej rzucić (bez TO). Też dostał taka ofertę. A potem doszło do zmiany a Niang został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dałem dupy, zasnąłem o 20 z gorączka i się obudziłem o 2 lol. Ile kontrofert można zlozyc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Dałem dupy, zasnąłem o 20 z gorączka i się obudziłem o 2 lol. Ile kontrofert można zlozyc ??? Trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Pytanie - czy vet min może zostać złożona na więcej niż rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: Pytanie - czy vet min może zostać złożona na więcej niż rok? Tak, z opcją PO lub TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Poza Allenem i Tatumem to wszystkie extension wyglądają blehhh, za rok powinni dostać więcej. a od reszty ofert to dostałem oczopląsu, czekam przez najbliższe dni na obrzucanie się wszystkim w walce o podpis Gasola i reszty ps. James dostał tez swoje, o nim zapomnialem Edytowane 11 Grudnia 2020 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W dniu 27.08.2019 o 12:15, SlaKB napisał: Gwarantuje Matthewsowi 3,7 mln w przyszlym roku, żeby wyrównać to co dostanie od Hornets, oczywiście jesli zasluzy na więcej to dostanie więcej. Chyba jednak nie zasłużył Pytanie mam odnośnie extension Collinsa, ile on jest wg szanownych GMów wart? Bo to jest kompletny szczał z mojej strony, wiem, że Blazers nie prowadzą z nim negocjacji, więc nie ma punktu odniesienia i jedyne co znalazłem to wyliczenia Hollingera https://www.blazersedge.com/2020/11/14/21565208/what-could-zach-collins-contract-extension-be-worth-portland-trail-blazers i na ich podstawie dałem tę ofertę. Collins jest dalej kontuzjowany, ominie go training camp, a w tym roku będzie w rotacji na pewno za Nurkiciem i Covingtonem, więc nie ma raczej co liczyć na nagły wystrzał. Ja liczę na to, że wreszcie będzie zdrowy i chciałbym go zatrzymać na dłużej, ale faktem jest, że on nie pokazał jak dotąd więcej od takiego Klebera, który na razie zebrał znacznie gorsze oferty od extension Collinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, karpik napisał: Collins jest dalej kontuzjowany, ominie go training camp, a w tym roku będzie w rotacji na pewno za Nurkiciem i Covingtonem, więc nie ma raczej co liczyć na nagły wystrzał. Ja liczę na to, że wreszcie będzie zdrowy i chciałbym go zatrzymać na dłużej, ale faktem jest, że on nie pokazał jak dotąd więcej od takiego Klebera, który na razie zebrał znacznie gorsze oferty od extension Collinsa. Ale u nas będzie sporo ekip z duża ilością gotówki, wiec się nie zdziwię jak dostanie spoko kontrakt na dwa lata, dalej dużo potencjału jest. Bez sensu dla niego klepać takie przedłużenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, MMM2121 napisał: Ale u nas będzie sporo ekip z duża ilością gotówki, wiec się nie zdziwię jak dostanie spoko kontrakt na dwa lata, dalej dużo potencjału jest. Bez sensu dla niego klepać takie przedłużenie No to dlatego pytam o to jakie by klepnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 No nie wiem zakładam ze za rok dostanie 39-42 2+ 1 PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 15 minut temu, Alonzo napisał: Tak, z opcją PO lub TO Jeszcze odnośnie tego vet min... When a player has been in the NBA for three or more seasons, and is playing under a one-year, 10-day or Rest-of-Season contract at the minimum salary, the league reimburses the team for part of his salary -- any amount above the minimum salary for a two-year veteran. For example, the minimum salary for a two-year veteran in 2017-18 is $1,471,382, so for a ten-year veteran, with a minimum salary of $2,328,652, the league would reimburse the team $857,270. Only the two-year minimum salary is included in the team salary, not the player's full salary. They do this so teams won't shy away from signing older veterans simply because they are more expensive than younger veterans Gdzieś w tym CBA FAQ jest coś innego napisane? Bo tutaj mowa tylko o jednorocznych, 10 - day i restofseason kontraktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 13 minut temu, karpik napisał: Chyba jednak nie zasłużył Pytanie mam odnośnie extension Collinsa, ile on jest wg szanownych GMów wart? Bo to jest kompletny szczał z mojej strony, wiem, że Blazers nie prowadzą z nim negocjacji, więc nie ma punktu odniesienia i jedyne co znalazłem to wyliczenia Hollingera https://www.blazersedge.com/2020/11/14/21565208/what-could-zach-collins-contract-extension-be-worth-portland-trail-blazers i na ich podstawie dałem tę ofertę. Collins jest dalej kontuzjowany, ominie go training camp, a w tym roku będzie w rotacji na pewno za Nurkiciem i Covingtonem, więc nie ma raczej co liczyć na nagły wystrzał. Ja liczę na to, że wreszcie będzie zdrowy i chciałbym go zatrzymać na dłużej, ale faktem jest, że on nie pokazał jak dotąd więcej od takiego Klebera, który na razie zebrał znacznie gorsze oferty od extension Collinsa. taka oferta jak allena i po w czwartym roku imo collins to prospect o oryginalnym skillsecie, pasujacym do aktualnej koszykowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, shevcu napisał: No nie wiem zakładam ze za rok dostanie 39-42 2+ 1 PO Za rok będzie wysyp centrów na FA, więc nie jestem taki pewien czy Collins tyle dostanie kiedy będzie konkurował o kasę z Adamsem, Capelą, Lopezem, Favorsem, Drummondem, Woodem, Horfordem i Gobertem. Godzinę temu, człowiek...morza napisał: taka oferta jak allena i po w czwartym roku imo collins to prospect o oryginalnym skillsecie, pasujacym do aktualnej koszykowki. Po tym jak rzuciłeś Dotsonowi ofertę poniżej jego QO, to wolę poczytać opinii lepiej orientujących się na rynku GMów. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi