Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: dziwne, ale jak wolicie Chyba lepiej cofnąć jedną decyzję ( Twoje zwolnienie jego ), niż odkręcać transfery od Lutego ( w tym multiQcin 18way ). I wymień bezpieczniki na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: Chyba lepiej cofnąć jedną decyzję ( Twoje zwolnienie jego ), niż odkręcać transfery od Lutego ( w tym multiQcin 18way ). I wymień bezpieczniki na nowe. W multiwayu Robinsona nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: W multiwayu Robinsona nie było Nie no, skąd: -------------------------- Ta wymiana przejdzie dopiero po multiwayu (z uwagi na caruso), ale ją wrzucam, bo sporo spraw na głowie i z czasem może nie byc kiedy: 1. NYK in: Justin Robinson NYK out: prawa do Brada Newley'a DEN in: prawa do Brada Newley'a DEN out: Justin Robinson ---------------------------- 3/4 ligi było uzależnione od tego multiwaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Nie no, skąd: -------------------------- Ta wymiana przejdzie dopiero po multiwayu (z uwagi na caruso), ale ją wrzucam, bo sporo spraw na głowie i z czasem może nie byc kiedy: 1. NYK in: Justin Robinson NYK out: prawa do Brada Newley'a DEN in: prawa do Brada Newley'a DEN out: Justin Robinson ---------------------------- 3/4 ligi było uzależnione od tego multiwaya. Robinson nie był częścią multiwaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Robinson nie był częścią multiwaya. Multiway ( 5 drużyn ) CMa, było uzależnione od Twojego. Jak by Twój nie przeszedł, nie przeszedł by CMa, stąd można to traktować jako jedną całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Rozumiem, że ozzy bierze na siebie J. Robinsona, bo czuje się odpowiedzialny za to co działo się z arkuszem? Imho, wymyślcie jakiś inny sposób na rozwiązanie tej sytuacji. To jest kpina, żeby ozzy musiał własnym kosztem naprawiać błędy contenderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, Braveheart22 napisał: Rozumiem, że ozzy bierze na siebie J. Robinsona, bo czuje się odpowiedzialny za to co działo się z arkuszem? Imho, wymyślcie jakiś inny sposób na rozwiązanie tej sytuacji. To jest kpina, żeby ozzy musiał własnym kosztem naprawiać błędy contenderów. Popieram, Ozzy jest tu c***a winny, Justin powinien być w Knicks. 2 minuty temu, Eld napisał: Multiway ( 5 drużyn ) CMa, było uzależnione od Twojego. Jak by Twój nie przeszedł, nie przeszedł by CMa, stąd można to traktować jako jedną całość. nom ale to chyba normalne ze zawsze jeden ruch wpływa na inne czy to jakieś novum? moj multiway (w zasadzie nie mój tylko Kucia, ja mu tylko pomagałem to poskładać) nie dotyczył postaci Justina Robinsona, cenimy gracza, był częścią wielkiej rodziny Timberwolves ale jego los po oddaniu do Jazz nie był w żadnym stopniu związany z nami. Zabawne, ze zwracając uwagę na błąd w arkuszu jestem uważany za czarny charakter. I to zabawne bo dostałeś screen z rozmów z Jazz ale dalej ciągniesz swoje jakbym kogoś go wrzucił na sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: I to zabawne bo dostałeś screen z rozmów z Jazz ale dalej ciągniesz swoje jakbym kogoś go wrzucił na sile Nothing personal Alonzo. Qcin, wyrobiłem w sobie nieświadomie przez Ciebie odruch scrollowania w dół Twoich postów jak przy w/w Szanownym Koledze. Dostałem alergii przez Was na zwroty "xD" i "Oubre". 9 minut temu, Braveheart22 napisał: Rozumiem, że ozzy bierze na siebie J. Robinsona, bo czuje się odpowiedzialny za to co działo się z arkuszem? Imho, wymyślcie jakiś inny sposób na rozwiązanie tej sytuacji. To jest kpina, żeby ozzy musiał własnym kosztem naprawiać błędy contenderów. To jest najmniejsze zło, a największym był fakt, że każdy miał dostęp do arkusza i mógł robić w nim co mu się podobało. Ten co to zmienił - no cóż. Jego sumienie. Nie moje, nie Twoje, nie nasze, a jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Nothing personal Alonzo. Qcin, wyrobiłem w sobie nieświadomie przez Ciebie odruch scrollowania w dół Twoich postów jak przy w/w Szanownym Koledze. Dostałem alergii przez Was na zwroty "xD" i "Oubre". To jest najmniejsze zło, a największym był fakt, że każdy miał dostęp do arkusza i mógł robić w nim co mu się podobało. Ten co to zmienił - no cóż. Jego sumienie. Nie moje, nie Twoje, nie nasze, a jego. To żałuj, może byś się czegoś nauczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: To żałuj, może byś się czegoś nauczył. Co najwyżej kilku przysmaków i dań. Nie widzę niczego innego czego mógł bym się od Ciebie nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Co najwyżej kilku przysmaków i dań. Nie widzę niczego innego czego mógł bym się od Ciebie nauczyć. Dlatego Twój arkusz wyglada jak wyglada a mój jak Maca ro nas różni, Ty pozujesz, ja pożeram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Gotowi na walkę z potężnym BOLEM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Gotowi na walkę z potężnym BOLEM? Juz ściągam z FA Ivana Rabba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Godzinę temu, Alonzo napisał: Ignaś, Pamiętam jeszcze z rozmów w FBX#3, że White to jeden z ulubionych graczy Maca i uważam, że 4 sezony po 15mln. to ok deal dla niego. Uważam, że Mac nie będzie nim handlował i w jego teamie gracz ma pewne miejsce i minuty. U mojej 1/29 gracza nie zawsze kasa decyduje mogę to potwierdzić, mac go uwielbia, a kasa rzeczywiście jest porządna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Dlatego Twój arkusz wyglada jak wyglada a mój jak Maca ro nas różni, Ty pozujesz, ja pożeram Mój w 85% będzie tak wyglądał na koniec RS, czego na pewno nie będzie można powiedzieć o Twoim i Waszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Juz ściągam z FA Ivana Rabba xd Jeszcze bedziessz przepraszał potężnego Bola za straszenie go takim Rabbem Patrz ile możliwości w defensywie: Michael Malone on Bol: “When I think of how you define a player regarding his position, I always look at it from a defensive perspective. Who can you guard?” Said he could defend some 5s and 4s, but in Bubble, Nuggets used some zone with Bol to funnel drivers toward him. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Mój w 85% będzie tak wyglądał na koniec RS, czego na pewno nie będzie można powiedzieć o Twoim i Waszym . Załóż się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) @january monitorujesz może jak tam się głosy na Royce'a rozkładajo? Edytowane 7 Grudnia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Denver lub odrzucenie. ja zmieniam na nie i chce 4-letniej umowy dla roycea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @Tecu tam nie wiem czy się walnąłeś czy nie bo użyłeś kolorów zielony i czerwony ale treść wpisu przeczy logice ich zastosowania przy Koncar. Sprawdz czy to brak słowa NIE czy błąd w czerwieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi