BMF Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Czy ja wiem czy jest jakaś znacząca różnica ja tam dalej uważam, ze core beGM Knicks jest porównywalne do rl Lakers a longterm wolałbym zdecydowanie być w sytuacji beGM Knicks niż rl Lakers Rozumiem, ze chodzi Ci o tytuł w realu, ale tbh jakby Knicks byli zdrowi w tym sezonie to tez byliby faworytem kombinuj do grania w Finale NBA Yup, Davisowi w realu też bardziej opłacałoby się 2+1, a on postanowił spędzić następne trzy lata obok 36-38 letniego LeBrona na maxie, i godzi się na to, że Lakers będą musieli zrobić kompletny rebuilding z nim na kontrakcie, nie mając swoich picków w 23-24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Czy ja wiem czy jest jakaś znacząca różnica ja tam dalej uważam, ze core beGM Knicks jest porównywalne do rl Lakers a longterm wolałbym zdecydowanie być w sytuacji beGM Knicks niż rl Lakers Rozumiem, ze chodzi Ci o tytuł w realu, ale tbh jakby Knicks byli zdrowi w tym sezonie to tez byliby faworytem kombinuj do grania w Finale NBA Właśnie jakby dlatego nie widzę problemu z perspektywy zawodnika, podpisać teraz 1+1 i za rok wziąć 5 letni kontrakt, już po wygranym mistrzostwie. Chyba, ze to mniej się finansowo opłaca wtedy wyprowadźcie mnie z błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 33 minuty temu, kolader napisał: Anulujcie 2 turę FA, uscislijcie regulamin o to co wyszło i zaczynamy od 2 tury dokladnie, ale kultura minny da te same oferty #theCulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Czy ja wiem czy jest jakaś znacząca różnica ja tam dalej uważam, ze core beGM Knicks jest porównywalne do rl Lakers a longterm wolałbym zdecydowanie być w sytuacji beGM Knicks niż rl Lakers Rozumiem, ze chodzi Ci o tytuł w realu, ale tbh jakby Knicks byli zdrowi w tym sezonie to tez byliby faworytem kombinuj do grania w Finale NBA dziękuję za rzetelną ocenę. Możemy się różnić, obrażać, ale na końcu pozostaje sumienie i trzeźwy osąd. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ja w 1 turze byłem za 2+1 dla AD, ale imho są znaki, że pojawi się na horyzoncie dla niego lepsza opcja, za rok oczywiście. Żadnego 5y on w tym otoczeniu Knicks nie klepnie. Nie porównujmy ich do rl Lakers. Dla mnie jednak 1+1 i Knicks muszą się wykazać, żeby utrzymać go na długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 pewnie jakby knicks zdobyli mistrzostwo, to by byla gadka, ze davis nie jest glodny mistrzostwa i dlatego odchodzi xd tak jak to niekotryzy argumentowali z rubio rok temu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: dziękuję za rzetelną ocenę. Możemy się różnić, obrażać, ale na końcu pozostaje sumienie i trzeźwy osąd. Niestety, mogę być c***em, ale nie będę zakłamany jak co niektórzy Sumienie się ma tylko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 22 minuty temu, karpik napisał: Jeszcze mu właśnie znika Bojan ze składu, a za chwilę też Curry. Za rok nie będzie też Duncana Robinsona. U nas realia finansowe są takie, że Knicks będą mieć big3 + 2-3 sensownych graczy, a reszta to All G- league team. W real Lakers mogą sobie pozwolić na płacenie nawet 200 mln na sezon, a u nas tak nie ma kolorowo, dlatego Davis podpisując tak długi kontrakt nic nie zyskuje. No i momentum jest u nas inne, w real jest po miszczowskim runie, u nas po wylocie w II rundzie, gdzie kazano mu kryć Embiida. no dobrze to wychodzi na to, ze powinienem wymiec irvinga na kcp, schroedera i innych wafli xd na pewn otego oczekuje davis lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 14 minut temu, BMF napisał: Yup, Davisowi w realu też bardziej opłacałoby się 2+1, a on postanowił spędzić następne trzy lata obok 36-38 letniego LeBrona na maxie, i godzi się na to, że Lakers będą musieli zrobić kompletny rebuilding z nim na kontrakcie, nie mając swoich picków w 23-24. W nba jak gracz zdobedzie mistrzostwo to moze dowolnie bez presji siedziec do konca kariery w klubie i nikt nie kwestionuje jego wartości, jak to sie ma w przypadku graczy per pierscieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: pewnie jakby knicks zdobyli mistrzostwo, to by byla gadka, ze davis nie jest glodny mistrzostwa i dlatego odchodzi xd tak jak to niekotryzy argumentowali z rubio rok temu lol Ja będę głosował na taki kontrakt jak podpisał w RL NBA jak coś, także jak zrobisz 4+1 to masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Niestety, mogę być c***em, ale nie będę zakłamany jak co niektórzy Sumienie się ma tylko jedno Może jestem squrw%$lem, ale nie jestem pierdol$#nym squrwie%$lem. Seth Gecko do Kate w końcowej scenie odpowiadając jej na pytanie, czy zabierze ją do El Rey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Wyszło mi z obliczeń, ze LeBronowi to w sumie obojętne czy będzie extension czy nie. Ok, przekonałeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ludzie ciągle płaczą za Jasiem Ściana @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ma dziewczyna serce do kochania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 43 minuty temu, january napisał: No, ba! Żelazna argumentacja. Liczę, że za rok przyjmie obecne player-option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 LeBron w Thunder jako mentor do mojej młodzieży i innych sprawdzonych już graczy za 85,5/2? Jestem gotów już teraz dorzucić no trade i trade kickera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 39 minut temu, january napisał: No to już będzie musiał podjąć decyzję, ja ze swoich obietnic względem Brona (budowa mistrzowskiego składu) się wywiązałem:) Myślę, że LeBron już ją podjął. I co najlepsze, to Clippers jak tego nie spierdolą, będą faworytem do wzięcia LBJ, @BMF miał kiepski timing z odejściem. Oj, krótko trwała sielanka u Jaśka, krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @january ja chciałbym Ci przypomnieć, że ty podpisując LeBrona wybitnie skorzystałeś na posiadanie big marketu, bo sportowo lepsze kluby dawali Rockets i Bucks. Tak, więc to extension to rachunek wystawiony za cenę mistrzostwa i podpisanie LeBrona w skandalicznych okolicznościach. Brak extension to będzie jednoznaczne zabicie magii Los Angeles Lakers, bo niby big markety miały nie grać, a ciągle ktoś się powołuje na nie. Dziwne, że wolni agenci nie piszą, że marzą o grze przykładowo w Nowym Orleanie, Detroit czy Minnesocie. Gdybyś teraz wymienił LeBrona to byłbyś spalony do końca gry. Wyobrażacie sytuacje, gdzie koszykarski GOAT prosi o kontrakt, a GM w zamian go wymienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Ale ja przecież nie zamierzam handlować LeBronem? Nie wiem jaki masz plan, ale dobitnie dajesz do zrozumienia, że w momencie, kiedy LeBron poprosił o przedłużenie umowy zacząłeś go zbywać. A tam umowa po telefonie od agenta, powinna być następnego dnia rano na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie wiem jaki masz plan, ale dobitnie dajesz do zrozumienia, że w momencie, kiedy LeBron poprosił o przedłużenie umowy zacząłeś go zbywać. A tam umowa po telefonie od agenta, powinna być następnego dnia rano na stole No jak January nie przedstawi extension Lebronowi a potem będzie zebrał o zniżki bo przecież Lebron, tytuł i L.A, to będzie hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi