Eld Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 A bo no to jutro V tura się kończy. @ozzy110 wjedziesz o 22:00 czy raczej środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 12 minut temu, Eld napisał: A bo no to jutro V tura się kończy. @ozzy110 wjedziesz o 22:00 czy raczej środa? Co nie zmienia faktu, że nie mogę złożyć oferty - brak ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 28 minut temu, Tecu napisał: @ozzy110 Wyczyść skrzynkę, bo nie da się złożyć ofert Już 24 minuty temu, Eld napisał: A bo no to jutro V tura się kończy. @ozzy110 wjedziesz o 22:00 czy raczej środa? Jak nikt mi o 22 nie wyślę ofert to powinno być planowo. Chociaż jutro liga mistrzów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Była gdzieś lista grajków, którzy są jeszcze bez umów u Nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 47 minut temu, Regis napisał: Była gdzieś lista grajków, którzy są jeszcze bez umów u Nas? po IV turze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Oferty będą w okolicy północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Oferty będą w okolicy północy Nieeeeeee Nie dasz rady wcześniej? Jutro jadę w trasę i nie będzie jak odczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 16 minut temu, Eld napisał: Nieeeeeee Nie dasz rady wcześniej? Jutro jadę w trasę i nie będzie jak odczytać... Nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Nie da rady A pisałem że ja mogę zbierać. Już by były gdzie trzeba a nie że jakaś liga mistrzów. Ptfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 V runda przegrała z jakimś badziewiem z piłki kopanej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 1 godzinę temu, Alonzo napisał: V runda przegrała z jakimś badziewiem z piłki kopanej? Tam od razu badziewiem. Ładnie Koguty dostały po dupie Zaraz jeszcze szablon zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @ozzy110 @kungfubestia @kucio Czyli Jarell Martin i Deyonta Davis obaj QO z Grizzlies I Blakeney QO z Bulls Widzę, że Regis dał ofertę na D. Davisa, ale jest nieważna dla RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @ozzy110 @kungfubestia @kucio Czyli Jarell Martin i Deyonta Davis obaj QO z Grizzlies I Blakeney QO z Bulls Widzę, że Regis dał ofertę na D. Davisa, ale jest nieważna dla RFA. Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Regis dał też ofertę Nunnowi, który jest już u mnie od IV rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 New York Knicks nie mają pełnego składu i nie złożyli oferty. Ciekawie tam się robi. Bulls nawet z Blakeney potrzebują jednego nazwiska. Może Yuta Watanabe z two-way? Wizards niezależnie od sytuacji nie mają pełnego składu i żadnych two-way do podpisania. Słabo idzie uzupełnianie składu w Blazers. Po tej turze maksymalnie dwunastu graczy będą mieli i ewentualnie McKinnie z two-way Wciąż niekompletni są także Warriors Grizzlies czy Nets mogą skończyć nawet z nadkompletem po tej turze. Może wymiany jeszcze uregulują te kwestie, ale nie powiem. Ciekawe lato. Teoretycznie po piątej turze w poprzednich latach wymuszaliśmy na graczach podpisanie z two-way lub stashed playerami. I przeważnie były ze dwa kluby po jednym nazwisku. A teraz sporo drużyn w trudnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Swoją drogą ciekawa sytuacja Browna. Ta sama oferta w poprzedniej rundzie moglaby przejść, a po ostatnich doniesieniach raczej nie ma szans. Przy Kuzmie, Ingramie i Draymondzie raczej jestem na tak. Drummonda jeśli ważna oferta to z PO byłoby tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 A ja u Ingrama wciąż będę chyba na nie. Za potencjał się powinno więcej płacić niż za gotowca, bo jest szansa na dużo lepiej. Jasiek będzie odbijał piłkę Hieldem, bo dał taką samą ofertę, ale to jest zupełnie inna sytuacja. Dedmon? 30 latek, który nigdy nie był starterem plus sporo kontuzji. Ten sezon się zapowiada wyjątkowo dobrze, a w RL NBA dostał ponad 13mln na sezon. Tu 8mln, ale z dodatkowym sezonem, gdy będzie już rok starszy. Ciężko powiedzieć, chociaż z moją polityką odnośnie weteranów skłaniałbym się ku tak. Rok temu James Johnson był starterem nad Siakamem w Raptors i wielu uważało go za jednego z najlepszych obrońców w lidze, potem najgorszym starterem w PO zespole i kulą u nogi Sixers, a teraz to nie ma dla Niego miejsca na campach Heat co musi być już szczytem upokorzenia. W tym wieku to po prostu nie znasz dnia i godziny. Przy Jaylen Brown, Kuzma i Drummond oczywiście na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 U Ingrama kwestia tych zakrzepów może być jednak istotną. No i on mnie nigdy nie przekonywał, więc tu mnie łatwiej przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Poza Greenem (tak) i Brownem (nie), bardzo ciekawe oferty extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 5 minut temu, Lucas napisał: U Ingrama kwestia tych zakrzepów może być jednak istotną. No i on mnie nigdy nie przekonywał, więc tu mnie łatwiej przekonać. Ale tam wszystkie insiderskie źródła potwierdzają, że problemu nie ma żadnego. A zbijanie wartości z powodu kontuzji jak już mówiłem jestem zawsze przeciwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi