człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: ]Rubio by to dawno olał , tak jak odpuścił Pacers po odejściu Bogdanovicia i poszedł grać za hajsem do Suns, tak samo olalby Knicks - bo kto tu byłby jego najbliższym ziomeczkiem ? ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: O! Juancho też nietykalny widzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Dla mnie niezrozumiałe tak ogólnie Przyjdą playoffs i Kings będą na rybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Jakby priorytetem dla Rubio było mistrzostwo lub chociaż play-offs to by nie poszedł w RL NBA do Phoenix Suns:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 9 minut temu, january napisał: Ashigaru zmienił głos z tego co widzę. Potwierdzam, jeśli powinienem poinformować to przepraszam, zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @shevcu kto w ogóle będzie pierwszą opcją u Ciebie? Kogo Rubio będzie głównie kreował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Ashigaru napisał: Potwierdzam, jeśli powinienem poinformować to przepraszam, zapomniałem. Co Cię przekonało?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 11 minut temu, Eld napisał: @shevcu kto w ogóle będzie pierwszą opcją u Ciebie? Kogo Rubio będzie głównie kreował? Liczę na break year Goberta jako pierwszej opcji u mnie. A tak zbilansowany skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 3 minuty temu, shevcu napisał: Liczę na break year Goberta jako pierwszej opcji u mnie. A tak zbilansowany skład. Gobert w RL po dojściu Conleya miał by zaliczyć ppg break year? Chyba brake year, bo na Conleyu to najbardziej Mitchell zyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Gobert będzie grał cały czas z stretch4 teraz, koniec lineupu bez rzutu. Gobert jako stretch4? W dzisiejszych czasach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Przeczytaj dokładnie mój post i się zastanów Dobra, gdzie są okulary. Ale to i tak niczego nie zmieni w jego ppg. Spodziewam się nawet spadku po pozyskaniu Bojana i 3rd break year Mitchella. @shevcu brakuje po prostu jakiejś wykrystalizowanej pierwszej opcji. Ani Gobert nią nie będzie, ani Rubio w Suns ( Booker ), ani Morris w Knicks ( Randle pewnie ), a tym bardziej nie Joe Harris czy Tadek Young. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Lucas napisał: Przy 3 mln roznicy (MILION ROCZNIE) to uwazam, ze glosy inne niz NYK sa głosami personalnymi przeciwko CM, a nie pod dobro Rubio Nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: Dobra, gdzie są okulary. Ale to i tak niczego nie zmieni w jego ppg. Spodziewam się nawet spadku po pozyskaniu Bojana i 3rd break year Mitchella. @shevcu brakuje po prostu jakiejś wykrystalizowanej pierwszej opcji. Ani Gobert nią nie będzie, ani Rubio w Suns ( Booker ), ani Morris w Knicks ( Randle pewnie ), a tym bardziej nie Joe Harris czy Tadek Young. Przecież nie zmuszam do zmiany głosu. Zaglosowales za nyk to licze ze przynajmniej rozliczysz rybaka z obietnic. Wg mnie Rubio fitowo nie pasuje do tego skladu co Wodden rotacja potwierdzal w po. Dalem wiecej kasy niz nyk. Nie mam czasu spamować na pw bo sam nie zmieniam glosow pod wplywem pw. To wy decydujecie co i jak i koniec koncow szanuję wasze decyzje. Mimo ze aktualnie jest dla mnie niekorzystna. Z ostatnich 4 glosow musi byc 3-1 lub 4-0 dla mnie by Rubio wyladowal w Kings. Jeszcze jest nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 27 minut temu, kucio napisał: Jak dla mnie to w ogóle dopuszczenie możliwości manipulacji dodanymi już głosami jest skandaliczne i nie powinno mieć miejsca. Dyskusja i argumenty mają wpływ na zmianę decyzji, choć powinno być tajne głosowanie by nie było sytuacji, że wiemy jakie są wyniki i manipulujemy jak nam wygodniej. 26 minut temu, january napisał: wywalenie Rubio najpierw na 24mpg (2 trymestr), potem na ławkę (3T i playoffs). To jest argument o którym zapomniałem, choć grałem z NYK w PO. Sprawdzę i jeszcze się zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 4 minuty temu, shevcu napisał: Przecież nie zmuszam do zmiany głosu. Zaglosowales za nyk to licze ze przynajmniej rozliczysz rybaka z obietnic. Wg mnie Rubio fitowo nie pasuje do tego skladu co Wodden rotacja potwierdzal w po. Dalem wiecej kasy niz nyk. Nie mam czasu spamować na pw bo sam nie zmieniam glosow pod wplywem pw. To wy decydujecie co i jak i koniec koncow szanuję wasze decyzje. Mimo ze aktualnie jest dla mnie niekorzystna. Z ostatnich 4 glosow musi byc 3-1 lub 4-0 dla mnie by Rubio wyladowal w Kings. Jeszcze jest nadzieja @shevcu mocno szanuję to co napisałeś. Naprawdę klasa sama w sobie. Ewentualna przegrana Rubio to Ci może na dobre wyjść w niedługim czasie jak Rubio się skasztani do końca w RL Suns a jego cyfry będą mega ciężkie do zrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Shevcu klasa , a nie wieczny płacz , ja szanuje takie podejście , „szanuje wasze zdanie” Shevca vs „c***a się znacie imbecyle jak głosujecie inaczej „ Sami Wiecie Kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, kucio napisał: Dodatkowo, kto wie, czy na tych PW nie oferuje czegoś za zmianę głosu, skoro tak wiele dla niego znaczy Rubio, będący jego 3 wyborem, to co będzie za rok przy Davisie? Podobno @Lucas za głos na Knicks dostał Bogdanovića:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Podobno @Lucas za głos na Knicks dostał Bogdanovića:) Tak było, nie zmyślam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: takze zostawic jedna z najlepiej zarzadzanych organizacji w lidze Z tego co widzę w Media Roomie to sytuacja w Knicks jest bardzo niestabilna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Shevcu klasa , a nie wieczny płacz , ja szanuje takie podejście , „szanuje wasze zdanie” Shevca vs „c***a się znacie imbecyle jak głosujecie inaczej „ Sami Wiecie Kogo A to byli głupole u Jasia? Czy to cytat z CM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi