Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Ja słyszałem, że w ramach dopasowania "120ortg 121 drtg" Minnesota uderza po Bjelicę, bo im pasuje do kwartetu Lillard-Booker-Tatum-Drummond Kanter jest ich prio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 poza tym przy takim rozwoju tempa i ORTG to oni DRTG powinni izi 130 osiagnąć przy traconej sredniej 140ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Ja słyszałem, że w ramach dopasowania "120ortg 121 drtg" Minnesota uderza po Bjelicę, bo im pasuje do kwartetu Lillard-Booker-Tatum-Drummond Już jesteśmy po pierwszych rozmowach z Tatumem i postawił zespół ponad swoje indywidualne aspiracje - możliwe ze od przyszłego sezonu będzie Manu z Minnesoty nie bój się , dofitujemy s5. Choc to zabawne ze piszesz o defensywie mając w s5 trio - DAR-Lebron-Dedmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: Ja słyszałem, że w ramach dopasowania "120ortg 121 drtg" Minnesota uderza po Bjelicę, bo im pasuje do kwartetu Lillard-Booker-Tatum-Drummond Tatum taki słaby obrońca? Czyżby magia Celtics robiła swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Tatum taki słaby obrońca? Czyżby magia Celtics robiła swoje? Jasiek wie jaki wpierdol spuszcza mu splash brothers w PO, wiec zaczyna już rok wcześniej propagandę ustawiając narracje pod to, żeby wszyscy zapamiętali słaba obronę Minnesoty z pominięciem jeszcze gorszej Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Russell to niby worek z półki wyżej ale ciągle poziom wrzucania do jeziora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Przy Lillardzie to są all-def, przy Bookerze DPOYs Nie no o to to akurat Ty zadbałeś No zobaczymy w zasadzie wymieniłem Otto na Bookera Winslow został, Drummond jest okej , Tatum jest okej - nie licząc obrony na obwodzie wyglada to wystarczająco dobrze żeby Ciebie stuknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dedmon to solidny obrońca imo. LeBron jeśli mu się chce i ma siły też. U Jaska powinien trochę lepiej bronić, bo Butler i DLO mogą go częściowo w ataku odciążyć. 19 minut temu, polishllama69 napisał: Rubio ma magiczną umiejętność szukania na picku centra do lobów także Ayton powinien dobić do 20ppg na jakimś 61 TS% + nie bawię się w przerzucanie graczami jak kartoflami Ja też, pewnie względem liczby w wymian jestem poniżej średnie ligowej 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Tatum taki słaby obrońca? Czyżby magia Celtics robiła swoje? Każdy nie grający pod Stevensem (no może Smart i Horford to wyjątki) powinien być brany z pewnym znakiem zapytania w D w innym zespole. Bradley czy Crowder (bez systemu Jazz i Goberta, a więc z Cavs) to potwierdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 5 minut temu, Lucas napisał: Każdy nie grający pod Stevensem (no może Smart i Horford to wyjątki) powinien być brany z pewnym znakiem zapytania w D w innym zespole. Bradley czy Crowder (bez systemu Jazz i Goberta, a więc z Cavs) to potwierdzają. Zgadzam się, aczkolwiek dumny jestem z siebie, że overrated defensywę Crowdera rozszyfrowałem już w czasach Celtics tocząc potężne forumowe krucjaty przeciwko niemu. Tatuma mam za solidnego obrońcę, więc nie pasuje mi do zestawienia go z Lillardem, Bookerem i Drummondem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Najlepsze jest to, że najslabszym obronca jest Hill lub Bryant, wiec czekajcie na wpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 minuty temu, january napisał: Musiałem skomponować całe s5 Wolves . Nie no ogólnie Sota ma lepszy talent niż fit zdecydowanie, więc się nie przywiązujmy tam do tego kto tam obecnie jest Za 3 miesiące będzie inaczej x) Posadzasz go o przerzucanie zawodnikow jak worki kartofli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: Posadzasz go o przerzucanie zawodnikow jak worki kartofli ? Od lutego dokonałem tylko 1 wymiany (nie licząc picku) ale widzę opinia ciagle ta sama ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Od lutego dokonałem tylko 1 wymiany (nie licząc picku) ale widzę opinia ciagle ta sama ... W sensie mówisz, że w sezonie 19/20 dokonałeś tylko 1 wymiany?:) Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: W sensie mówisz, że w sezonie 19/20 dokonałeś tylko 1 wymiany?:) Dokładnie tak i to jeszcze koniecznej ze względu na Noela teraz raptem druga i kto wie czy nie ostatnia w tym sezonie Minnesota buduje kulturę Organizacji od transferu Lillarda przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Lucas napisał: I niżej od nowego nabytku Suns prosto z zespołu mistrzowskiego Także można powiedzieć, że według forumowiczów czwarty najważniejszy gracz mistrzów przeniósł swoje talenty do Arizony. No tak wyszło z głosowania:) Z kwartetu Rubio-Tucker-Morris-Bogdan Bogdanović forumowicze najwyżej wycenili Bogdana:) Co po wynikach Robina i Setha sprawia, że podejrzewam, iż część się po prostu pomyliła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: podejrzewam, iż część się po prostu pomyliła:) Po prostu wiedzą, ze Tuckera dopadnie wiek, Rubio będzie w RL Suns, Morris w Knicks zachleję, a Bogie będzie robił dalsze postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Murray Brogdon Collins LMA seta... coś mi ten Wiggins odstaje ale to wiedziałem jak brałem. Tylko się nie spodziewałem ze on obok Teague stoi tylko stawiając na Monte Morrisa ( głosowanie w toku ) wiedziałem ze PG nie potrzebuje a na SF mam dziurę jak spurs po Leonardzie :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3 minuty temu, ignazz napisał: wiedziałem ze PG nie potrzebuje Kolejna okazja do wyrwania z kontekstu wypowiedzi Ignasia, ale tym razem nie będę tego drążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 minuty temu, ignazz napisał: tylko stawiając na Monte Morrisa ( głosowanie w toku ) wiedziałem ze PG nie potrzebuje a na SF mam dziurę jak spurs po Leonardzie :(((( Monte ma obiecane solidne minuty z tego co pamiętam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja podaje to jako ciekawostkę bardziej, tak jak każde statystyki etc. I juz czekam az LeBron bedzie #1, Butler #10, a DLO w TOP 20 i bedziesz pisal o wielkich Lakers w oczach forum Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi