Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Monte chyba próbuje dostosowac się do teksańskiej kultury @ignazz @january karmisz LeBrona? https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4-mobile/zjrz4.mp4?token=w2HflgPn3_Bl7L6Ql6pi6Q&expires=1565200200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 PJ już rozstrzygnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Piątka Suns w top90 rankingu @fluber Dwóch powinno być w top50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 W sumie to troche zabawne ze tucker, morris i rubio sa obok siebie:) wczesniej nie zwrocilem na to uwagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: W sumie to troche zabawne ze tucker, morris i rubio sa obok siebie:) wczesniej nie zwrocilem na to uwagi:) I niżej od nowego nabytku Suns prosto z zespołu mistrzowskiego Także można powiedzieć, że według forumowiczów czwarty najważniejszy gracz mistrzów przeniósł swoje talenty do Arizony. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 póki co tylko Gordon z moich graczy się znalazł, jestem ciekaw jak ocenieni zostali Ayton i Mikal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 minuty temu, polishllama69 napisał: póki co tylko Gordon z moich graczy się znalazł, jestem ciekaw jak ocenieni zostali Ayton i Mikal Mikal już był. 168 miejsce Valanciunas po za TOP80 będzie hańbą! 10 minut temu, Lucas napisał: I niżej od nowego nabytku Suns prosto z zespołu mistrzowskiego Także można powiedzieć, że według forumowiczów czwarty najważniejszy gracz mistrzów przeniósł swoje talenty do Arizony. Bogdan jest więcej niż spoko. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Mikal już był. 168 miejsce to XD widząc jakie kasztany były przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Bogdan jest więcej niż spoko. Gratulacje Niestety statystyki go nie kochają I pewnie tradycyjnie przy ofercie przedłużenia będzie marudzenie, że za mało, a w trakcie sezonu, że c*** nie gracz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, polishllama69 napisał: to XD widząc jakie kasztany były przed nim Cierpi za grę w Suns. W obronie to już niewiele gorszy od Covingtona. Elite roles to jego podłoga.... i sufit jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: to XD widząc jakie kasztany były przed nim Suns - nie bez powodu- nie maja miłości u nas na forum- 168 miejsce jak na rookasa to nie jest wcale nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Cierpi za grę w Suns. W obronie to już niewiele gorszy od Covingtona. Elite roles to jego podłoga.... i sufit jednocześnie o ile Miles to mańkutowe wcielenie PG13 to Mikal właśnie jest lepszym wcieleniem Lorda Covingtona, upside jest ciagle naprawdę wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Suns - nie bez powodu- nie maja miłości u nas na forum- 168 miejsce jak na rookasa to nie jest wcale nisko Właśnie przez SunsEfekt pozbyłem się Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Właśnie przez SunsEfekt pozbyłem się Bookera Jak brałem Otto to tydzień później wylądował w Bulls pora na Bookera w GSW za tego kasztana DARa i wszyscy będą zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Właśnie przez SunsEfekt pozbyłem się Bookera Rubio ma magiczną umiejętność szukania na picku centra do lobów także Ayton powinien dobić do 20ppg na jakimś 61 TS% + nie bawię się w przerzucanie graczami jak kartoflami 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Jak brałem Otto to tydzień później wylądował w Bulls pora na Bookera w GSW za tego kasztana DARa i wszyscy będą zadowoleni to już wiem skąd te określenia menda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, polishllama69 napisał: o ile Miles to mańkutowe wcielenie PG13 to Mikal właśnie jest lepszym wcieleniem Lorda Covingtona, upside jest ciagle naprawdę wysoki Życzę jak najlepiej, ale co do upside mam inne zdanie. Jak przyjdą wyniki w Suns, a jest całkiem ciekawa kadra to Mikal dostanie sporo miłości, ale pewnej bariery nie przekroczy. Miles, ach. Czytałem już porównania do Leonarda, teraz PG. Co mam powiedzieć, nie bez powodu wskazałem go za najmocniejszy asset wymiany za Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Życzę jak najlepiej, ale co do upside mam inne zdanie. Jak przyjdą wyniki w Suns, a jest całkiem ciekawa kadra to Mikal dostanie sporo miłości, ale pewnej bariery nie przekroczy. Miles, ach. Czytałem już porównania do Leonarda, teraz PG. Co mam powiedzieć, nie bez powodu wskazałem go za najmocniejszy asset wymiany za Davisa poważnie po rookie year to perfect comparison, ale wiadomo kiedy PG przyspieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: Rubio ma magiczną umiejętność szukania na picku centra do lobów także Ayton powinien dobić do 20ppg na jakimś 61 TS% + nie bawię się w przerzucanie graczami jak kartoflami Dla samego zestawu Rubio - Ayton powinno być warto oglądać Suns w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dla samego zestawu Rubio - Ayton powinno być warto oglądać Suns w przyszłym sezonie. Booker w roli SG też będzie znaczaco lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Ja słyszałem, że w ramach dopasowania "120ortg 121 drtg" Minnesota uderza po Bjelicę, bo im pasuje do kwartetu Lillard-Booker-Tatum-Drummond myślę, że Sarić były lepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi