fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Z RFA będzie zabawa zaraz, ale jak ignazz wygra Morrisa to i tak będzie musiał zrzucać większość capholdów. Jak zrzuci Johnsona to chyba tyle wystarczy, nie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 8 minut temu, Eld napisał: Ja to się wczoraj bardziej zastanawiałem nad sytuacją Spurs u nas a dokładnie RFA Stanleya i WCS. @ignazz pewnie liczy, że ich sobie za małą kasę wyrówna ale chyba nie bierze tego pod uwagę, że kolesie powinni dostać coś w rodzaju 36/4 lub 30/3 aby w ogóle chcieli zrezygnować z QO które mają naprawdę spore bo jeden 14M a drugi prawie 12M. Nikt ich tutaj nie przekona czymś rodzaju 18/3. Jak nie dostaną sowitych propozycji to Ignasiowi nagle się pojawi ekstra 26M w salary zespołu, chyba że im nie przedstawi QO to wtedy staną się UFA i będzie spokojnie można ich czymś mniejszym zaatakować. Więc Houston San Antonio - macie problem WCS RL - 4.5 / 2 z opcja gracza w 2 roku Stanley Johnson 7/2 z opcja gracza w 2 roku BE GM gdy nie chodzi o zawodnika, którego się ma 36/4/30/3 zeby łaskawie zrezygnowali z QO Bądźmy poważni. @ignazz moze nie przepadać za mną po tegorocznym FA, ale no szanujmy się i próbujmy wymuszać na kimś ofert grubo przekraczających wartosc danych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wymuszać takie oferty trzeba jeszcze umieć @Eld kupic bilet na PKS do „ Lis” Angeles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: Z RFA będzie zabawa zaraz, ale jak ignazz wygra Morrisa to i tak będzie musiał zrzucać większość capholdów. Ile tam brakuje Raptors, żeby się zmieścić w cap space i zachować FVV, bo pewnie liczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Jeszcze Temple'a. Templa już zrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Tyle mnie tu podszczypuje GM a Eldzio chce być złośliwy metoda na „ Stanleya” rzuć mu te oferty i twój wywód będzie spójny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: nie no w RL to z ich QO (RFA) zrezygnowano. No ok, ale chodzi mi o ich wycene na rynku i sugerowanie, ze powinni dostac długoletnie ~10 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Muszą zrzucić Troya Browna, Jacoba Poeltla i Devonte Grahama, nie biorąc nic w zamian. zawsze może wziąć karę i nie brać udziału w trzeciej turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: zawsze może wziąć karę i nie brać udziału w trzeciej turze No ale wtedy przecież traci Favorsa, Harrella i Aminu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wow, to grubo. Myślałem, że ma tylko bana na następną turę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 6 minut temu, january napisał: Muszą zrzucić Troya Browna, Jacoba Poeltla i Devonte Grahama, nie biorąc nic w zamian. Tylko Hornets, Clippers i Nets są na ten moment w stanie przyjąć to w cap space, jeśli dobrze liczę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Tylko Hornets, Clippers i Nets są na ten moment w stanie przyjąć to w cap space, jeśli dobrze liczę:) Minnesota pomoże w razie co xq także relaksik , January nie dostaniesz Favorsa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Tylko Hornets, Clippers i Nets są na ten moment w stanie przyjąć to w cap space, jeśli dobrze liczę:) Tyle wymian poszło pod stołem już, że na pewno ktoś by się jeszcze znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Uderzałbym do koladera, Tylko on ma ludzką twarz. BMF i fluber rozebraliby mnie do majtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Kolader chyba na wyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Uderzałbym do koladera, Tylko on ma ludzką twarz. BMF i fluber rozebraliby mnie do majtek Tak jak pisałem , Minnesota pomoże i nie będzie oczekiwać żadnych assetow #dobrowraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Uderzałbym do koladera, Tylko on ma ludzką twarz. BMF i fluber rozebraliby mnie do majtek Kolader coś ma chyba dogadane, bo z tego co kojarzę, ma 15 miejsc w składzie już wypełnionych i nie mógł ze mną zrobić jakiejś wymiany 2 za 1, wiec tam tez może być problem. Także @LONGER01 zapraszam na priv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ja będę miał jakieś 4-5 mln cap space to chętnie pomogę @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Ilość wiadomości na priv imponująca Do 13 sierpnia czas Graham gra za minimum i może iść wszędzie, Poeltl praktycznie dogadany i idzie za cap space. Kontrakt Favorsa będzie musiał wyglądać 14,6-15-15,4 jeśli komuś nie odpowiada taki podział to może zawsze zmienić zdanie Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Poeltl praktycznie dogadany i idzie za cap space za darmo? Złoty interes ktoś zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi