MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A jak jest z Cedi Osmanem? Cavs IRL mieli go stashed, natomiast nie widze takiej informacji w excelu Wszyscy zestashowani gracze mają jeszcze rok gwarancji kontraktowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A jak jest z Cedi Osmanem? Cavs IRL mieli go stashed, natomiast nie widze takiej informacji w excelu Maja do niego prawa bo wybrali go w drafcie. Jak dla mnie to w pierwszej kolejnosci od nich musisz pozyskac prawa do goscia bo moga go jeszcze przez rok stashowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Kumam o co chodzi w zasadach III tury. Proszę mnie wpisać na zaszczytną listę. Biorę się za szykowanie ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Też się pisze, Pozdro dla Kumatych. KMWTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 przeczytalem regulamin ;d haha a teraz ide spac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Również zapoznałem się z regulaminem i jest dla mnie zrozumiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Zapoznałem się z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Potwierdzam i wysłałem pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak mi przyszło do głowy wczoraj, że w razie braku jakiś ofert, by nie wypaczać rozrywki powinno się zrobić losowanie i powołać pięciu GMów do wysłania jednej oferty. Przykładowo: Kucio jest zbyt zajęty, by wysłać oferty dla Hornets. January robi losowanie pięciu GMów z uwzględnieniem kolejności i wychodzi tak: 1. MJ1 2. Tomek 3. Karpik 4. January 5. LBS I teraz każdy z tych gmów wysyła jedną ofertę w imieniu Hornets Oferta Hornets wygląda wtedy tak: Chalotte Hornets - III tura 1. oferta MJ1 2. oferta Tomek 3. oferta Karpik 4. oferta January 5. oferta LBS Dzięki temu unikamy wypaczenia FA, bo jakiś GM dał dupy. I powiedzmy, że MJ1 ma chrapkę na Redicka do Utah Jazz. Wiadomo, że wtedy nie złoży mu oferty dla Hornets, bo będzie to dla Niego niekorzystne, ale już sensownie będzie dać ofertę dla Waitersa, bo dzięki temu utrudni przechwyt innemu GMowi. Zajebiste, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak mi przyszło do głowy wczoraj, że w razie braku jakiś ofert, by nie wypaczać rozrywki powinno się zrobić losowanie i powołać pięciu GMów do wysłania jednej oferty. Przykładowo: Kucio jest zbyt zajęty, by wysłać oferty dla Hornets. January robi losowanie pięciu GMów z uwzględnieniem kolejności i wychodzi tak: 1. MJ1 2. Tomek 3. Karpik 4. January 5. LBS I teraz każdy z tych gmów wysyła jedną ofertę w imieniu Hornets Oferta Hornets wygląda wtedy tak: Chalotte Hornets - III tura 1. oferta MJ1 2. oferta Tomek 3. oferta Karpik 4. oferta January 5. oferta LBS Dzięki temu unikamy wypaczenia FA, bo jakiś GM dał dupy. I powiedzmy, że MJ1 ma chrapkę na Redicka do Utah Jazz. Wiadomo, że wtedy nie złoży mu oferty dla Hornets, bo będzie to dla Niego niekorzystne, ale już sensownie będzie dać ofertę dla Waitersa, bo dzięki temu utrudni przechwyt innemu GMowi. Zajebiste, wiem Fajny pomysł, ale co, gdy oferty są takie same? W sensie dwie osoby dadzą to samo. Czy po kolei dają oferty i widzą, kto dał jaką ofertę? Zmieniły mi się wyjątki przez te wymiany tak w ogóle? Dopisałem fantomy w excelu i mam niecałe 5 mln w salary (nie licząc fantomów ponad 7 mln) - co mogę zrobić, jakie wyjątki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jak oferty się powtórzą to julek prosi usera z dalszym numerem, by zmienił swoją ofertę na coś innego. Wyjątki Ci się nie zmieniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak mi przyszło do głowy wczoraj, że w razie braku jakiś ofert, by nie wypaczać rozrywki powinno się zrobić losowanie i powołać pięciu GMów do wysłania jednej oferty. Przykładowo: Kucio jest zbyt zajęty, by wysłać oferty dla Hornets. January robi losowanie pięciu GMów z uwzględnieniem kolejności i wychodzi tak: 1. MJ1 2. Tomek 3. Karpik 4. January 5. LBS I teraz każdy z tych gmów wysyła jedną ofertę w imieniu Hornets Oferta Hornets wygląda wtedy tak: Chalotte Hornets - III tura 1. oferta MJ1 2. oferta Tomek 3. oferta Karpik 4. oferta January 5. oferta LBS Dzięki temu unikamy wypaczenia FA, bo jakiś GM dał dupy. I powiedzmy, że MJ1 ma chrapkę na Redicka do Utah Jazz. Wiadomo, że wtedy nie złoży mu oferty dla Hornets, bo będzie to dla Niego niekorzystne, ale już sensownie będzie dać ofertę dla Waitersa, bo dzięki temu utrudni przechwyt innemu GMowi. Zajebiste, wiem Zapomniałeś o jednym, że jeżeli ktoś jest tak zajęty to trzeba mu niegrzecznie podziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zapomniałeś o jednym, że jeżeli ktoś jest tak zajęty to trzeba mu niegrzecznie podziękować. Zapominasz o jednym. Nie mamy ludzi do gry. Regis chcę zrezygnować od dawna, a my nie mamy zastępcy. Ja szukam możliwości, by teamy duchy nie zostały pogrzebane podczas FA, bo wtedy nikt ich nie weźmie, a po za tym mniej ofert to większe szanse wypaczenia rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 J Śledzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Dobrze licze w glowie bez dostepu do arkusza, ze mam 23.5 mln cap space? 24 widze Edytowane 28 Lipca 2017 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dobrze licze w glowie bez dostepu do arkusza, ze mam 23.5 mln cap space? W excelu jest $ 24 001 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dobrze licze w glowie bez dostepu do arkusza, ze mam 23.5 mln cap space? c***owo $ 24 001 225 Wrzuciłem Ci Blomboya i Baynesa, tak? A ten Bentil poszedł do DS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 48/2 dla Redicka i room na jakiegos Olynyka. idealnie. A w tej bajce były smoki? Przeskalowałem Ci też minimum tego Bentila i jeszcze jakiegoś noname'a, bo było zeszłoroczne. To tak informacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) no właśnie z tymi minimalnymi musi być porządek - idę zobaczyć u siebie i niech każdy tak zrobi może btw orientuje się ktoś gdzie są pod tym względem uaktualnione payrolle? Edytowane 28 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi