Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Olynykowi bycie backupem chyba jakoś bardzo nie przeszkadza, w RL poszedł do Heat gdzie był nie sprawiający wtedy kłopotów Whiteside. Lakers w BeGM są w stanie dać Favorsowi i Olynykowi do podziału 48 minut na C i 10 na PF co powinno ich obu zadowalać.

dlaczego w 76ers ma nie otrzymać s5?

a olynyk rownie dobrze ta kase o ktorej mowisz, mogl dostac teraz. nie dostal, wiec po co dywagacje? 

Jeżeli masz do wyboru bycie backupem i bycie starterem to co wybierasz? Nie kojarzę sytuacji w której zawodnik rezygnuje z bycia startem bo gdzie indziej za porównywalne pieniądze będzie backupem. Już prędzej pójdzie po pierścień.

Sixers mają mocny skład, część meczy mogą grać Ben-Klay-Cov-JJ-Joel a część Ben-Klay-Josh-Cov-Joel (tak to moje dywagacje) a w Bucks mam pewnik że zagram w s5

W sumie to nie wiem czy w obliczu odejścia Bartona Bradley nie powinien wylądować w Nuggets 

Powinien wylądować w Utah ;) a tak serio, to nadal nie wiem, czy w Denver by był w S5, a w Houston myślę, że będzie + te 0,5 mln dodatkowe to jednak lepsze perspektywy ;)

Chyba dobrze liczę że mój człowiek Wiggins zdecydował się jednak brać konrtrakt odemnie?

Muszę przyznać że jestem zadowolony z tej decyzji, uważam iż kontakt jest korzystny dla obu stron, liczę również na owocna współpracę i postęp w nadchodzącym sezonie Wigginsa. Mam nadzieję że w real nba też dostanie więcej zaufania oraz będzie się rozwijał, szczególnie w grze bez pilki.

(najlepiej żeby Butler się przewrócił i ten głupi ryj sobie rozwalił :D)

Chyba dobrze liczę że mój człowiek Wiggins zdecydował się jednak brać konrtrakt odemnie?

Muszę przyznać że jestem zadowolony z tej decyzji, uważam iż kontakt jest korzystny dla obu stron, liczę również na owocna współpracę i postęp w nadchodzącym sezonie Wigginsa. Mam nadzieję że w real nba też dostanie więcej zaufania oraz będzie się rozwijał, szczególnie w grze bez pilki.

(najlepiej żeby Butler się przewrócił i ten głupi ryj sobie rozwalił :grin:)

Butlera to może już w trakcie sezonu nie być w Wolves. A już najpóźniej w next year. Wiggins na tym niewątpliwie skorzysta. Albo inaczej. Jego cyfry skorzystają.

Butlera to może już w trakcie sezonu nie być w Wolves. A już najpóźniej w next year. Wiggins na tym niewątpliwie skorzysta. Albo inaczej. Jego cyfry skorzystają.

Nie wiem, czy to będzie jeszcze kiedyś zawodnik produkujący cyfry, bo nawet pod nieobecność Butlera jego statystyki nie urywały dupy. Ciężko w to teraz uwierzyć, ale zawodnik, którego głównym zadaniem w NBA miało być zdobywanie punktów, a na którego hype był porównywalny do LeBrona Jamesa miał w zeszłym sezonie JEDEN mecz na minimum 30 punktów.