fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Od sezonu 2019/2020, 48/4 3+1 PO ( 11,18/11,73/12,29/12,80 ) Jakby to przeszło i zakładając, że rezygnujesz z Hernangomeza i całą resztę podpisujesz za minimum, to za tę szóstkę + 6 minimalnych kontraktów płaciłbyś ponad 140 milionów. Gdyby SC zostało bez zmian to jesteś 18 milionów ponad SC, pomnożone przez 3, daje 54 miliony dolców, czyli 176 milionów za Westbrooka, George'a, Gasola, Smarta, Lou i Mirotića. Bankructwo miałbyś gwarantowane:) A to nie była czasem oferta warunkowa ;> ? Pierwsza oferta czyli 36/4 byłą warunkowa. Druga oferta, czyli 40/3 + 1PO nie jest warunkowa. Myślisz, że ten drobny szczegół sprawi, że Warren weźmie 27 gwarantowanych milionów zamiast 40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jakby to przeszło i zakładając, że rezygnujesz z Hernangomeza i całą resztę podpisujesz za minimum, to za tę szóstkę + 6 minimalnych kontraktów płaciłbyś ponad 140 milionów. Gdyby SC zostało bez zmian to jesteś 18 milionów ponad SC, pomnożone przez 3, daje 54 miliony dolców, czyli 176 milionów za Westbrooka, George'a, Gasola, Smarta, Lou i Mirotića. Bankructwo miałbyś gwarantowane:) Od 2019. Nie od 2018. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Od 2019. Nie od 2018. Ja liczę 2019, gdzie Westbrook dostaje ponad 38, George ponad 33, Gasol ponad 25, Willliams 15, Smart 12,5 i Mirotić ponad 11. Sezon, po którym robimy bilans finansowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja liczę 2019, gdzie Westbrook dostaje ponad 38, George ponad 33, Gasol ponad 25, Willliams 15, Smart 12,5 i Mirotić ponad 11. Sezon, po którym robimy bilans finansowy:)Miejmy nadzieję więc na wzrost salary do 109M . Zresztą, na pewno ktoś by poszedł na wymianę. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Miejmy nadzieję więc na wzrost salary do 109M . Zresztą, na pewno ktoś by poszedł na wymianę. Jak chcesz zrzucać w przyszłości salary to pamiętaj, że najbliższy pick w 1 rundzie draftu, którym możesz handlować to 1st 2025:) Okej. Na miejscu kungfu bym Warrena odpuszczał właśnie i świętował jak coś ;> Liczę na to, że go do tego namówisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jak chcesz zrzucać w przyszłości salary to pamiętaj, że najbliższy pick w 1 rundzie draftu, którym możesz handlować to 1st 2025:) Ale chyba nie wątpisz, że nie mam czym handlować za mniejsze kontrakty schodząc w dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dziwię się właśnie że o jednonogiego DMC za pół roku jego grania GMowie się zabijają, a Nukricowi nikt nie chcial dać choć by 27/3 z TO, kiedy w RL NBA dostał 48/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Fluber, Ty dałeś na normalnych warunkach temu Warrenowi 40/4? W sensie raczej idzie do Ciebie? Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dziwię się właśnie że o jednonogiego DMC za pół roku jego grania GMowie się zabijają, a Nukricowi nikt nie chcial dać choć by 27/3 z TO, kiedy w RL NBA dostał 48/4. Taka umowa dla Nurka byłaby nieważna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Fluber, Ty dałeś na normalnych warunkach temu Warrenowi 40/4? W sensie raczej idzie do Ciebie? Dalem 40/4 warrenowi bez zadnych warunkow z po w 4 roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Myślę, że ktoś mógł sprytnie poczekać na ruchy Cs, wiedząc że teraz już nie wyrównają nic ;] Był to mój alternatywny plan, ale Favors+Olynyk wpadają do mnie. Yiup. Wiem. Dlatego delikatnie wystawiałem go na trade, a teraz jak komuś mocno brakuje 5 a chce go zaklepać sobie, pozbywając się nadmiaru bogactwa z innych pozycji powinień walić do mnie. S'N'T Nurka moim prio, ale nie jestem zdesperowany. Taka umowa dla Nurka byłaby nieważna ;] Ah racja bo opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dalem 40/4 warrenowi bez zadnych warunkow z po w 4 roku:) To się módl, że Suns go wyhandlują do jakiejś czarnej dziury, gdzie będzie mógł nabijać znowu statsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 To się módl, że Suns go wyhandlują do jakiejś czarnej dziury, gdzie będzie mógł nabijać znowu statsy. Chłopak ma 24 lata i wierze ze sie wyrobi. W cavs jako scorer z ławki swietnie się nada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Yiup. Wiem. Dlatego delikatnie wystawiałem go na trade, a teraz jak komuś mocno brakuje 5 a chce go zaklepać sobie, pozbywając się nadmiaru bogactwa z innych pozycji powinień walić do mnie. S'N'T Nurka moim prio, ale nie jestem zdesperowany. Tylko nie za bardzo wiem, co miałbyś zaoferować drugiej drużynie w takiej wymianie, bo wyrównanie nawet kontraktu Nurka na poziomie MLE jest przez Ciebie mało realne ;] W sumie najrozsądniejszą opcją dla Ciebie jest wycofanie QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 wrzuciłem, ale forum jest upośledzone i wrzuca w spoiler co chce... Nie chce mi sie z tym bawić January, to jest ten moment kiedy wchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Co jest nie tak z Warrenem za 10 baniek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Poprawiłem ;-) Który znak psuje kod? Kiedyś w historia begm do tego doszedłem, ale zapomniałem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 W sumie najrozsądniejszą opcją dla Ciebie jest wycofanie QO. LoL Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) W sumie... po co? Bo i tak go nie zatrzyma, dzięki czemu Nurkic będzie miał większe możliwości na rynku. Ukłon w stronę gracza. Wcale się nie dziwię, że muszę to Tobie tłumaczyć, skoro sam wrzucasz do media room teksty o poprawie stosunków z agentem Randle'a i liczysz, że ktoś to weźmie na poważnie* * Randle ma Lakers oficjalnie głęboko w najczarniejszych zakamarkach swego czarnego ciała i ten milion z hakiem tu nic nie zmienia LoL Nie Spoko, tylko naprawdę nie jesteś w stanie nic w ewentualnym s'n't zaoferować. Możesz najwyżej pogrozić, że wyrównasz, tylko wyrównanie ewentualnej oferty będzie skutkowało zapewne bankructwem, więc chyba nikt się tego nie boi ;] Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na miejscu Jaśka nie księgowałbym Olynyka. Bez player option na czwarty rok może wzgardzić ofertą i wybrać Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi