Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Od sezonu 2019/2020, 48/4 3+1 PO ( 11,18/11,73/12,29/12,80 )

Jakby to przeszło i zakładając, że rezygnujesz z Hernangomeza i całą resztę podpisujesz za minimum, to za tę szóstkę + 6 minimalnych kontraktów płaciłbyś ponad 140 milionów. Gdyby SC zostało bez zmian to jesteś 18 milionów ponad SC, pomnożone przez 3, daje 54 miliony dolców, czyli 176 milionów za Westbrooka, George'a, Gasola, Smarta, Lou i Mirotića. Bankructwo miałbyś gwarantowane:)

A to nie była czasem oferta warunkowa ;> ?

Pierwsza oferta czyli 36/4 byłą warunkowa. Druga oferta, czyli 40/3 + 1PO nie jest warunkowa.

Myślisz, że ten drobny szczegół sprawi, że Warren weźmie 27 gwarantowanych milionów zamiast 40?:) 

Jakby to przeszło i zakładając, że rezygnujesz z Hernangomeza i całą resztę podpisujesz za minimum, to za tę szóstkę + 6 minimalnych kontraktów płaciłbyś ponad 140 milionów. Gdyby SC zostało bez zmian to jesteś 18 milionów ponad SC, pomnożone przez 3, daje 54 miliony dolców, czyli 176 milionów za Westbrooka, George'a, Gasola, Smarta, Lou i Mirotića. Bankructwo miałbyś gwarantowane:)

Od 2019. Nie od 2018.

Ja liczę 2019, gdzie Westbrook dostaje ponad 38, George ponad 33, Gasol ponad 25, Willliams 15, Smart 12,5 i Mirotić ponad 11. Sezon, po którym robimy bilans finansowy:)

Miejmy nadzieję więc na wzrost salary do 109M ;).

Zresztą, na pewno ktoś by poszedł na wymianę.

Edytowane przez Eld

Miejmy nadzieję więc na wzrost salary do 109M ;).

Zresztą, na pewno ktoś by poszedł na wymianę.

Jak chcesz zrzucać w przyszłości salary to pamiętaj, że najbliższy pick w 1 rundzie draftu, którym możesz handlować to 1st 2025:)

Okej.

Na miejscu kungfu bym Warrena odpuszczał właśnie i świętował jak coś ;>

Liczę na to, że go do tego namówisz:)

Myślę, że ktoś mógł sprytnie poczekać na ruchy Cs, wiedząc że teraz już nie wyrównają nic ;]

Był to mój alternatywny plan, ale Favors+Olynyk wpadają do mnie.

Yiup. Wiem. Dlatego delikatnie wystawiałem go na trade, a teraz jak komuś mocno brakuje 5 a chce go zaklepać sobie, pozbywając się nadmiaru bogactwa z innych pozycji powinień walić do mnie. S'N'T Nurka moim prio, ale nie jestem zdesperowany.

Taka umowa dla Nurka byłaby nieważna ;]

Ah racja bo opcja.

Yiup. Wiem. Dlatego delikatnie wystawiałem go na trade, a teraz jak komuś mocno brakuje 5 a chce go zaklepać sobie, pozbywając się nadmiaru bogactwa z innych pozycji powinień walić do mnie. S'N'T Nurka moim prio, ale nie jestem zdesperowany.

Tylko nie za bardzo wiem, co miałbyś zaoferować drugiej drużynie w takiej wymianie, bo wyrównanie nawet kontraktu Nurka na poziomie MLE jest przez Ciebie mało realne ;]

W sumie najrozsądniejszą opcją dla Ciebie jest wycofanie QO.

W sumie... po co? :smile:

Bo i tak go nie zatrzyma, dzięki czemu Nurkic będzie miał większe możliwości na rynku. Ukłon w stronę gracza. Wcale się nie dziwię, że muszę to Tobie tłumaczyć, skoro sam wrzucasz do media room teksty o poprawie stosunków z agentem Randle'a i liczysz, że ktoś to weźmie na poważnie*

* Randle ma Lakers oficjalnie głęboko w najczarniejszych zakamarkach swego czarnego ciała i ten milion z hakiem tu nic nie zmienia :tongue:

:grin:

LoL

Nie

Spoko, tylko naprawdę nie jesteś w stanie nic w ewentualnym s'n't zaoferować. Możesz najwyżej pogrozić, że wyrównasz, tylko wyrównanie ewentualnej oferty będzie skutkowało zapewne bankructwem, więc chyba nikt się tego nie boi ;]

Edytowane przez karpik