Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam widzę sytuacje w której najefektywniejszy line-up warriors to nie ten z favorsem.

w lakers nie mam takich dylematów. 

w lakers jest najlepszym podkoszowym.

w warriors bedzie drugim w hierarchii. 

+ lepiej miec te blisko 20 mln gwarantowane jednak.

a nóz widelec trafi sie kontuzja i c*** babki strzelil. 

No u mnie to 50/50 (no, 60/40 Lakers), tak tylko napisałem, że są sensowne argumenty za paycutem w Warriors, potem january zaczął pisać dziwne rzeczy. :grin: Nie wiem ile Tomek może mu dać, ale to tak dobry fit, że dałbym mu maksimum tego co mogę dać na jego miejscu.

Paczulia i McGee mają w Warriors +7-8%TS względem średniej do momentu przyjścia do Warriors, to tak kończąc wątek.

Edytowane przez BMF

W przypadku Collisona, jeśli Rockets wygrają Bradley'a, to głosowanie będzie nieistotne ;) ale myślę że 24,5/3 > 18/2 dla 31-latka :)

Odnośnie Favorsa to bez przesady - LAL są może i trochę gorszą ekipa od GSW, ale czołową i rola Favorsa raczej będzie tam większa i do tego więcej kasy... gdyby LAL byli bez LeBrona takim teamem na pogranicze PO to wtedy faktycznie można by rozważyć mocno ofertę GSW, ale gdy LAL jest pewniakiem do PO to powinni przekonać Favorsa ;)

60/4 vs 20/1+1 PO ?

pewka ze 60/4 byloby lepsze dla Fava. Okazem zdrowia to on nigdy nie byl. Do tegk nie gwarantuje dobrego spacingu i najlepiej sie sprawdza jako center gdzie z koleinnie radzi sobie w obronie ponad przecietnie. 15na sezon to jest jego sufit finansowy imo. W rl NBA dostal 36/2 ale.drugi rok to TO, gdyby bylo gwarantowane w caloscibtondostalby 28/2 maks 30

jest ktoś kto nie podpisze kontraktu z wolves pomimo, że nie mają hajsu? 

Rybaku,  GM Soty jest zdolny do szalonych rzeczy- wróbelki ćwierkają, że już teraz chciał pożegnać Parsonsa , ale 5x10 mln w dead money to gorsza opcja niż 3x8 więc spokojnie, za rok Sota znajdzie kasę na swoje priorytety

Rybaku,  GM Soty jest zdolny do szalonych rzeczy- wróbelki ćwierkają, że już teraz chciał pożegnać Parsonsa , ale 5x10 mln w dead money to gorsza opcja niż 3x8 więc spokojnie, za rok Sota znajdzie kasę na swoje priorytety

a ja nie wierze w te bujdy :smile:

bo na jakiej podstawie miałbym wierzyć? 

Edytowane przez człowiek...morza