Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) ja tam widzę sytuacje w której najefektywniejszy line-up warriors to nie ten z favorsem. w lakers nie mam takich dylematów. w lakers jest najlepszym podkoszowym. w warriors bedzie drugim w hierarchii. + lepiej miec te blisko 20 mln gwarantowane jednak. a nóz widelec trafi sie kontuzja i c*** babki strzelil. No u mnie to 50/50 (no, 60/40 Lakers), tak tylko napisałem, że są sensowne argumenty za paycutem w Warriors, potem january zaczął pisać dziwne rzeczy. Nie wiem ile Tomek może mu dać, ale to tak dobry fit, że dałbym mu maksimum tego co mogę dać na jego miejscu. Paczulia i McGee mają w Warriors +7-8%TS względem średniej do momentu przyjścia do Warriors, to tak kończąc wątek. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mam wrażenie, że nie powinienem, ale rzucam Favorsowi bańkę więcej, by mile go połechtać . 20/1+1 PO wysłane. Witam w Lakers Derrick. Może tylko na roczek Skoro już rzucasz banieczkami, to rzuć i mnie jedną i masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nie spodziewalem sie ze w ogole mnie bedzie na niego stac. bylo jebnac kontroferte 60/4 i dac na priorytecie i tyle, a nie cackanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W przypadku Collisona, jeśli Rockets wygrają Bradley'a, to głosowanie będzie nieistotne ale myślę że 24,5/3 > 18/2 dla 31-latka Odnośnie Favorsa to bez przesady - LAL są może i trochę gorszą ekipa od GSW, ale czołową i rola Favorsa raczej będzie tam większa i do tego więcej kasy... gdyby LAL byli bez LeBrona takim teamem na pogranicze PO to wtedy faktycznie można by rozważyć mocno ofertę GSW, ale gdy LAL jest pewniakiem do PO to powinni przekonać Favorsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 60/4 vs 20/1+1 PO ? pewka ze 60/4 byloby lepsze dla Fava. Okazem zdrowia to on nigdy nie byl. Do tegk nie gwarantuje dobrego spacingu i najlepiej sie sprawdza jako center gdzie z koleinnie radzi sobie w obronie ponad przecietnie. 15na sezon to jest jego sufit finansowy imo. W rl NBA dostal 36/2 ale.drugi rok to TO, gdyby bylo gwarantowane w caloscibtondostalby 28/2 maks 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A 55/4 vs 20/1+1 PO ? Pytam dla kolegi. ;-) to wybierze Warriors a za rok podpisze 70/4 z Minnesota, wiec powiedz koledze zeby nie byl zbyt chytry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 to wybierze Warriors a za rok podpisze 70/4 z Minnesota, wiec powiedz koledze zeby nie byl zbyt chytry jest ktoś kto nie podpisze kontraktu z wolves pomimo, że nie mają hajsu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 jest ktoś kto nie podpisze kontraktu z wolves pomimo, że nie mają hajsu? Rybaku, GM Soty jest zdolny do szalonych rzeczy- wróbelki ćwierkają, że już teraz chciał pożegnać Parsonsa , ale 5x10 mln w dead money to gorsza opcja niż 3x8 więc spokojnie, za rok Sota znajdzie kasę na swoje priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Rybaku, GM Soty jest zdolny do szalonych rzeczy- wróbelki ćwierkają, że już teraz chciał pożegnać Parsonsa , ale 5x10 mln w dead money to gorsza opcja niż 3x8 więc spokojnie, za rok Sota znajdzie kasę na swoje priorytety a ja nie wierze w te bujdy bo na jakiej podstawie miałbym wierzyć? Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dla mnie dyskusja o odpuszczeniu gotówki w gsw miałaby sens przy 20-25 innych klubach Ale trafiło akurat na Lakers i lbj Favors nie odpuści bo trafia do dobrego dla niego miejsca Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 na razie to mam druga corke od 9h takze dzisiaj jestem sklonny do negocjacji transferowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 normalnie Robocop, gratki! śmiechy hihy, a kluczowy gracz finalisty z rl NBA- Jordan Clarkson, wciąż grozi Minnesocie awansem do PO, zamiast wzmocnić któregoś z faworytów, w walce o mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi