ozzy110 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Jeszcze jednak Bitadze leci do 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 @karpik czy @ernie9005 przypadkiem nie potrzebuje użyć wyjątku do wyrównania Robinsona? Czy wszystko jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 15 godzin temu, ozzy110 napisał(a): @karpik czy @ernie9005 przypadkiem nie potrzebuje użyć wyjątku do wyrównania Robinsona? Czy wszystko jest ok? Ja jestem na wakacjach i nie ogarniam sytuacji, daj więcej szczegółów, to może coś podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 56 minut temu, karpik napisał(a): Ja jestem na wakacjach i nie ogarniam sytuacji, daj więcej szczegółów, to może coś podpowiem był rok na TW w Cavs, więc i też tylko non-bird do niego i zastanawiam się czy wyjątek jest potrzebny do wyrównania tego 2,5/2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Mike Muscala 4,5/1 Derrick Jones 16/4 PO back contract Marcus Morris Bi-Annual PO Aaron Holiday 1+1 PO Jae'Sean Tate 21/3 flat contract ależ fatalne podpisy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W arkuszu Memphis można wykreślić Devonte' Grahama który poleciał do NYK a później dalej jako filter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 34 minuty temu, kuba2419 napisał(a): W arkuszu Memphis można wykreślić Devonte' Grahama który poleciał do NYK a później dalej jako filter Dobrze, wiem. Dzisiaj dopiero będę wszystko uzupełniał. Spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 1 minutę temu, ozzy110 napisał(a): Dobrze, wiem. Dzisiaj dopiero będę wszystko uzupełniał. Spokojnie To tam zwróć uwagę, że John Wall jest w dwóch ekipach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 4 minuty temu, ozzy110 napisał(a): Dobrze, wiem. Dzisiaj dopiero będę wszystko uzupełniał. Spokojnie Spoczko, myślałem że to już koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 4 godziny temu, ozzy110 napisał(a): Dobrze, wiem. Dzisiaj dopiero będę wszystko uzupełniał. Spokojnie Jeszcze wklep Oladipo za minimum Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Jeszcze wklep Oladipo za minimum Proszę NIE SKOŃCZYŁEM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Raczej niczego nie pomyliłem. Uciekam spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Na ten moment Hardaway pluje na agenta za odrzucenie 45/3 Troche kpina, ze zostal tak olany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Wydaje mi się, że on nie odrzucił po prostu oferta spadła ze względu na priorytety Myślałem, że @MMM2121 będzie chciał naprawić swój błąd i raz jeszcze złoży ofertę Coby Nie mógł bo za 3 turę dostał bana na 4 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Na ten moment Hardaway pluje na agenta za odrzucenie 45/3 Troche kpina, ze zostal tak olany. Potwierdzam. Oferta ta spadła bo była warunkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Dobra shamet chyba u mnie zostaje. 1+1 PO oferują mu tylko Clippers, poważnych contdenderow brak, wiec za darmo się nie bedzie przeprowadzał. w dodatku u mnie może powalczyć o miejsce w s5 bo na sg trochę mam słabiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Nie moge na te oferty dla Hardawaya patrzec Portis dostal z 8 ofert, podpisal za jakis pojebany hajs, a taki Hardaway zostanie ostro przystealowany. 3 trojki na mecz, okolice 40% i do tego bronil niezle w zeszlym sezonie. Brawo dla stealujacego. I nie zebym jakos specjalnie mocno go uwielbial, ale minimalny kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 6 minut temu, Reikai napisał(a): Nie moge na te oferty dla Hardawaya patrzec Portis dostal z 8 ofert, podpisal za jakis pojebany hajs, a taki Hardaway zostanie ostro przystealowany. 3 trojki na mecz, okolice 40% i do tego bronil niezle w zeszlym sezonie. Brawo dla stealujacego. I nie zebym jakos specjalnie mocno go uwielbial, ale minimalny kontrakt? Zawsze może odrzucić i poczekać na ostatnią turę a tam te minimum na pewno też dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Tak gwoli wyjaśnienia. @LeweBiodroSmoka odczep się od czyichś tegorocznych wyborów w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 (edytowane) 5 godzin temu, LAF napisał(a): Sam sobie odpowiem na to pytanie. Yuta ma u nas 4y exp a więc jego minimum wynosi 2,165,000 , @evitacre pisząc oferta jak z realu Phoenix dał więcej bo w realu Yuta miał 5 exp czyli 2,346,614. Tak gwoli wyjaśnienia to jest najmniejszy problem ; ) Edytowane 13 Września 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 10 godzin temu, bogans2 napisał(a): Oferty 4 tura okc Wszyscy rownowartosc 1y min. Podpisuje dwoch 1. Javonte Green 2. Coby White 3. Kevin Love 4. Danuel House Jr 5. Tristan Thompson 6. Tim Hardaway Wyslalem Szulimowi przed 12. Nie wiem czy beda uznane czy nie @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi