Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko jeszcze uczciwie dodam, że moim planem na lato jest ściągnięcie któregoś z wolnych agentow-supertarów na sf. Podejrzewam, że to nie jest tylko mój plan, a także innych osób, które składają ofertę Dinwiddiemu.

Ja jestem ciekawy komu wciśniesz Johnsona i Lee, żeby mieć kasę na maxa.. generalnie to powinieneś do tego sporo dopłacić, ale znając życie to jeszcze dostaniesz za nich pick :D

Ja jestem ciekawy komu wciśniesz Johnsona i Lee, żeby mieć kasę na maxa.. generalnie to powinieneś do tego sporo dopłacić, ale znając życie to jeszcze dostaniesz za nich pick :grin:

Przecież Lee gra swój najlepszy sezon w karierze i jest ogólnie bardzo fajnym rolesem wartym swojego kontraktu.

Natomiast pstryczek co do t.johnsona oczywiście rozumiem. Nie jest wart swojej umowy, natomiast to także fajny roles. 

Przecież Lee gra swój najlepszy sezon w karierze i jest ogólnie bardzo fajnym rolesem wartym swojego kontraktu.

Natomiast pstryczek co do t.johnsona oczywiście rozumiem. Nie jest wart swojej umowy, natomiast to także fajny roles.

Ani jeden ani drugi nie jest warty takiej kasy. Lee jeszcze rozumiem bo gra teraz nieźle i ktoś mógłby go przyjąć gdyby nie musiał oddawać nic w drugą stronę, ale kontrakt Johnsona jest naprawdę w tym momencie fatalny (całość nie wyglądała aż tak źle) i to nie powinno być takie proste go zrzucić, ale póki co wykonujesz zdecydowanie najlepsze ruchy ze wszystkich GMów więc sobie poradzisz. :)

Te 72h obowiązują czy nie?

Jak zaproponowało się wyjątek dla x to można też dla y?

1. nie obowiązują 

2. zapomnialem dopisać, że  jeśli nie przyjdzie dinwiddie.

Btw Po grze i body language  można stwierdzić, że Dinwiddie w NY czuje się bardzo dobrze. 

Nie powiem, ale trochę to wkurwia jak dwóch kogucików dziubie się przez kabel jacy to oni świetni nie są, szkoda, że jeden ma jednego z najgorszych starterów na pg i musi się ratować pozyskaniem najgorszego top FA jakiego ten sport widział, ma też nowiutkiego centra, który zalicza oszałamiającą skuteke na poziomie .414, a w PO jedynym czym się wyróżniał do tej pory, to pernanentnym dawaniem dupy

drugi pg nie ma w zasadzie w ogóle, a pomysłem na ten problem jest startowanie rezerwowym pg z bottom 5 ligi, jego największa gwiazda powinna iść pod nóż a nie zgrywać robocopa bez oka, pozyskany center z kalibru dpoty stał się nagle śmieszno pokracznym non factorem, a głównym ballhandlerem ma być koleś który w tej roli nigdy się nie sprawdzał i ma generalnie indywidualnie przeciętno kiepski rs

weźcie se dajcie po ryju albo po cuś, bo za dwa dni to tu będzie syf nad syfy, a znam Was obu akurat bardzo dobrze i wiem co się potrafi dziać

i tak, dupa mnie boli, bo sobie robicie mocarstwowe plany, a tu człowiek stworzył sobie świetnie zbilansowany zespół i nawet nikt się nie zająknie, że fajnie czy coś, co najwyżej przeczytam, że mam się bać Clippers i w zasadzie to każdy z czołówki jest lepsiejszy

jak już się macie gryźć, to do c***a róbcie to chociaż z klasą!!

pozdrawiam

Dokładam jeszcze ostatni argument w dyskusji o Dinwiddim (jakbym jakimś cudem do tej pory kogoś nie przekonał, ale wolę chuchać na zimne).

Spencer Dinwiddie oferty otrzymał po pierwszym trymestrze, więc jego ostatnie przezajebiste (naprawdę przezajebiste) spotkania się ... nie liczą do oceny.

S.Dinwiddie otrzymał oferty w momencie, gdy jego statystyki były poziomie 12.4 pts / 6.5 as na 38.9 fg%, 33,9 3pt %, 75,8 ft% => ts 52,1%.

Więc naprawdę dajcie spokój z tym przekonywaniem, że zrezygnowałby w takim momencie z 16 (przypadek Mavs) czy 25 (NYK/Sixers) gwarantowanych milionów, bo to zakrawa na kpinę. Inne argumenty przedstawiałem na kilkunastu już wcześniejszych stronach tego topicu.

:nevreness: :nevreness: :nevreness: :nevreness: :nevreness:

Słyszycie, Panowie? Zapomnijcie o zajebistych meczach Dinwiddie! One nie mają prawa być oceniane!

Kolejny samobój Januarego.

Ja mu daję za najbliższe 4 lata wyższą kasę niż Ty (full MLE) bez żadnych jeśli. 

W akcie desperacji January kolejny raz nie zawaha się sięgnąć po kłamstwo. MLE w tym roku to ponad 36, a January oferuje 32. Za rok różnica się pogłębi.

A nawet gdyby była mniejsza, a nie jest, to ktoś da na czwarty rok szalenie ważne dla młodego gracza player option.

Oferta Lakers nie jest najlepsza, jest najgorsza.