LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 z racji tego, że pracuję dziś do 22, oferty wyśle za mnie @człowiek...morza sorki za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: z racji tego, że pracuję dziś do 22, oferty wyśle za mnie @człowiek...morza sorki za zamieszanie jako chetnie pomagajacy innym uczestnikom gry i dzialajacy spolecznie, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, january napisał: eee? To trochę nie fair względem pozostałych użytkowników (duży bonus dla NYK), przecież możesz teraz wysłać kontry w taki sam sposób jaki piszesz tego posta na forum nasze oferty nie są powiązane w żaden sposób, inaczej bym się na to nie decydował w robię mam net dopiero na zewnątrz, jest to problematyczna sprawa, bardziej pasowały mi deadlajny o 00 Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nasze oferty nie są powiązane w żaden sposób, inaczej bym się na to nie decydował @january myślisz że jak lbs wysyła sam oferty to Knicks nie wiedzą co w nich jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 6 minut temu, fluber napisał: @january myślisz że jak lbs wysyła sam oferty to Knicks nie wiedzą co w nich jest? to sobie target wybrałeś akurat zacny, chłop jest w szoku bo niektórzy rozmawiają o swoich ofertach przed ich wysłaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to sobie target wybrałeś akurat zacny, chłop jest w szoku bo niektórzy rozmawiają o swoich ofertach przed ich wysłaniem Absolutnie mnie nie szokuje że nie potrafisz sam wysłać ofert. Dziwie sie że Jasiek o tym nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: ja to bym widzial walla przede wszystkim w rockets @Regis Dla mnie to również absolutny no brainer, o tym dlaczego pewnie będzie okazja napisać później. Nikt jednak nie zapewni mu tak dużej roli, tak dużych minut w bardzo mocnej drużynie jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 19 minut temu, fluber napisał: Dziwie sie że Jasiek o tym nie wie. Jaśka bym tu przemilczał skoro nieraz się zdążyło, że sam znał moje oferty przed ich wysłaniem, ale szczyt hipokryzji jeszcze nie został chyba osiągnięty postaram się wysłać z mojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Jaśka bym tu przemilczał skoro nieraz się zdążyło, że sam znał moje oferty przed ich wysłaniem, ale szczyt hipokryzji jeszcze nie został chyba osiągnięty postaram się wysłać z mojego konta Ale jemu chodzi bardziej o to, czemu nie możesz wysłać ich teraz, nie ufasz Ashigaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Ale jemu chodzi bardziej o to, czemu nie możesz wysłać ich teraz, nie ufasz Ashigaru? nie, po prostu jeszcze ich nie mam kompletnych, następnym razem znajdę osobę spoza gry i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 No ale w czym problem. Zamiast odrabiać 31 osobę czy nie możesz w tym danym momencie wysłać do tej konkretnej co zbiera oferty? Po co Posrednik jakikolwiek by to był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Jeżeli to kwestia netu w hali do 22:00 a raczej jego braku to alternatywa jest co? SMS? To niech rada da tez taki dostęp przy zbieraniu głosów. Bo jeżeli to FB czy inny komunikator to nie rozumiem problemu. Aby wysłać info i tak musisz mieć jakiś nośnik. Do człowieka na stacjonarny dzwonisz? 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie, po prostu jeszcze ich nie mam kompletnych, następnym razem znajdę osobę spoza gry i tyle To już lepiej po prostu szybciej zrobić oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Godzinę temu, january napisał: A co tam znowu nie tak? Przecież klepnęliście 24-4 to extension, a ja nawet za nim słowa nie napisałem. No Jimmy Butler wziął paycut od Lakers, więc rozumiem, że albo go nie traktujesz jako gwiazdę albo uważasz, że tylko Lakers mają prawo oczekiwać od swoich gwiazd paycutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 4 minuty temu, ignazz napisał: Jeżeli to kwestia netu w hali do 22:00 a raczej jego braku to alternatywa jest co? SMS? To niech rada da tez taki dostęp przy zbieraniu głosów. Bo jeżeli to FB czy inny komunikator to nie rozumiem problemu. Nie ma alternatywy, jedynie przesunięcie deadline, bo o 22 15 już bym sam wysłał zadbam o to by już nie było takich problemów, nie na te daty patrzyłem cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 12 minut temu, january napisał: Jakoś o tym, że złożysz oferty Batumowi czy innym moim graczom to nigdy nie napomykasz Zły precedens z tym by inny GM przesyłał za Ciebie kontry, tzn imo nielegalny. kwestia dobrej woli jedynie, co innego gdyby oferty se sobą otwarcie kolidowały, albo źle to zrozumiałem, mogłem poprosić @Qcin_69 to by dopiero było, a GMem przecież nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Godzinę temu, january napisał: A co tam znowu nie tak? Przecież klepnęliście 24-4 to extension, a ja nawet za nim słowa nie napisałem. Jimmy klepnal extension nie wiedząc że dołożysz mu kolejne dwa lata bycia trzecia opcja, ciekawe co on na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: kwestia dobrej woli jedynie, co innego gdyby oferty se sobą otwarcie kolidowały, albo źle to zrozumiałem, mogłem poprosić @Qcin_69 to by dopiero było, a GMem przecież nie jest Byku mnie lepiej dzisiaj nie, bo będę pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: Może trade-request złoży, kiedy będzie mógł? Pewnie niedługo po tym jak LBJ klepnie nowa umowę a Jimmy stanie się najslabiej opłacanym graczem z Big THREE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 6 minut temu, january napisał: Nie pisałem słowa o tym extension, bo jakby ktoś wyjechał z tekstem, że to paycut i nie ma zgody to bym się nie przerzucał argumentami Ale jak widzisz widocznie uznaliśmy, że ten paycut Jimmy jest w stanie dać Lakers, ale nie przeszkadza Ci to rzecz jasna krytykować innych za robienie tego samego, co robisz Ty. Piękne double standards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: Nieprawda, bo Jimmy dostał taki sam (a nawet wyższy łącznie) kontrakt niż w RL. Wy próbowaliście (Ty z Youngiem to najbardziej) dawać umowy mniejsze niż podpisywali w RL. To duża różnica. Albo Butler jest max playerem i wziął paycut albo nim nie jest i nie wziął paycutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi