Sylvinho. Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Po twoich genialnych radach ostatnimi czasy straciłem Davisa, więc w sumie bezcelowo Cię oznaczałem. Zawsze jedna dewiza - byle przeciwko mnie. Tak szczerze myślałem, że po naszej wymianie ruszysz po jakiś solidnych zawodników żeby zapewnić walkę o wynik swojej drużynie także wciąż czekam Edytowane 10 Lipca 2022 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 I TURA Punkty karne już czekają Do tej pory nie dostałem wiadomości od: @Principe @kolader @człowiek...morza @cvbe @evitacre @eMeS @tangiers @Sylvinho. @kuba2419 @MarcusCamby @ignazz @LeweBiodroSmoka @bogans2 @Ashigaru @Braveheart22 @Eryko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 18 godzin temu, MarcusCamby napisał: Panowie agenci. Jakiej umowy oczekuje od mnie James Harden? @january @karpik @tangiers @Braveheart22 @Alonzo i reszta. Planowałem dać dwuletniego maksa z PO. Podobny scenariusz jak w RL NBA, tylko bez zniżki. Ale jeśli James jest zainteresowany umowa może być dłuższa. Na miejscu Hardena nie podpisalbym z toba teraz extension tylko poczekal jak sie ulozy sezon w Pelicanach. Za rok masz cap space na drugiego all stara i wtedy bylbys faworytem do podpisu Hardena long term. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Ktos mi rozjasni co tu trzeba zrobic? i fajnie by bylo jakby jakas sciagawka byla przyklejona gdzies kto ma jaki team Edit. Juz wyslane Edytowane 10 Lipca 2022 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 2 minuty temu, bogans2 napisał: Ktos mi rozjasni co tu trzeba zrobic? Jesli jesteś ponad capem i nie składasz ofert musisz wysłać i tak wiadomość do ozzy ze nie składasz ofert w I turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 16 minut temu, bogans2 napisał: Ktos mi rozjasni co tu trzeba zrobic? i fajnie by bylo jakby jakas sciagawka byla przyklejona gdzies kto ma jaki team Edit. Juz wyslane Weź przede wszystkim ściągnij sobie na telefon na stałe link do excela gdzie masz każdy zespół rozpisany od nicka GM u góry pod nazwa klubu po wybory draftu na 5 lat do przodu. Poznaj ten plik. Zobacz kto ma nadmiar lub niedobór danych graczy. Cap space lub za mało manewru. W dobrym tonie warto zobaczyć kto może jakie mieć potrzeby. Nic mnie nie wkurza bardziej niż skrajnie egoistyczne oferty wymian GM którzy nawet nie patrzą na potencjalne potrzeby klubu z którym dealuja. To fatalny sposób na zły start negocjacji. A w tym pliku wszystko masz pod ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Mam kazda strone oddzielnie przypieta. Tabelke, dzial begm i to samo z simką i forum zeby mi sie nie mieszalo ale na telefonie ciezko szukac w tej tabelce bo tego jest kilka stron. Latwiej by bylo jakby byl temat przypiety i jak ktos wysyla wiadomosc i nie mowi jaki team prowadzi to zawsze moznaby to sobie szybko sprawdzic a nie szukac w tabelce lub po tematach w begm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 To otwórz tylko 1 kanał z każdym rozmówca z tematem OKC - SPURS itp. Nie wychodź z niego bo wtedy zamykasz rozmowę tylko podtrzymuj go z tymi aktywnymi. Z czasem powinieneś skojarzyć kto kogo prowadzi łącznie z faktem czy ktoś jest aktywny w wymianach ( LAF Pablo ) zbiera assety na przyszłość (Ashi) czy praktycznie jest nieobecny ( lbs)… z czasem dodasz do tego nazwy klubów z automatu … Ale zacząłbym od porządku w PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Yup @bogans2 - my się tu już trochę znamy to każdy z pamięci wie kto co prowadzi ale to kwestia czasu do ogarnięcia natomaist ściągawka na FA jest w temacie: 1 runda FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 A tak zeby sprecyzować - jaka jest maksymalna liczba ofert w 1 turze? Bo w temacie I tura jest 5, w regulaminie chyba 4 byly, cos w komunikatach mi mignelo ze 6. Tak dla pewnosci pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 6 ofert zgodnie z komunikatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie mam nadal wiadomości od: Nets @kolader Knicks @człowiek...morza Cavaliers @cvbe Grizzlies @kuba2419 Nuggets @LeweBiodroSmoka Clippers @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Kolader being kolader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Mikal się niecierpliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 8 minut temu, ignazz napisał: Mikal się niecierpliwi. Miles również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 @kolader dowiezie, się martwię bardziej o @LeweBiodroSmoka czy @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 6 minut temu, Szulim napisał: @kolader dowiezie, się martwię bardziej o @LeweBiodroSmoka czy @człowiek...morza Co z zasadą, że w takiej sytuacji wchodzi rada, by nie wypaczać rozgrywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Co z zasadą, że w takiej sytuacji wchodzi rada, by nie wypaczać rozgrywki? W kontekście do czego to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 19 minut temu, Szulim napisał: W kontekście do czego to ma być? W momencie braku oferty, rada składa oferty jako rada nadzorcza. Mieliśmy już takie przypadki w naszej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi