Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Teraz, january napisał: Nah, ja nawet nie jestem pewien czy @Tecu się zmieścił czasowo. bez sensu te ramy czasowe co do minuty w przypadku kasztanów trzeciego sortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, january napisał: Nah, ja nawet nie jestem pewien czy @Tecu się zmieścił czasowo. Serial momentami wciąga, jeżeli spóźniłem się o te kilka sekund i uważacie, że w przypadku graczy, którzy od nikogo innego nie dostali propozycji to ma znaczenie to dostosuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Teraz, Tecu napisał: Serial momentami wciąga, jeżeli spóźniłem się o te kilka sekund i uważacie, że w przypadku graczy, którzy od nikogo innego nie dostali propozycji to ma znaczenie to dostosuję się. u nas tez były nazwiska których nikt nawet nie pomyślał xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 W dniu 5.09.2021 o 13:33, january napisał: Derrick Jones Jr, który wyleciał rok temu z rotacji Blazers (a mieli krucho na SF-PF, woleli grać przykładowo Melo) Oddałeś bez żalu, a teraz jest legit starterm najlepszej drużyny Wschodu:). Dzisiaj najlepszy +/- wśród starterów Bulls Do tego Duke'a Jr-a przegapili wszyscy w drafcie, połowa beGm w wężyku 2 way, od 3 meczów jest starterem w Nets - 2 drużynie Wschodu - dzisiaj najlepszy +/- w drużynie. Landale w 2 trymestrze w końcu w regularnej rotacji i pokazuje dokładnie to co w nim widziałem ( 15mpg) PER 36 robi 20-8-4 na 70TS% O Koncharze wyciągniętym znikąd w poprzednim sezonie nawet nie wspominam - 48% za 3 w tym sezonie. Nikt tak nie potrafi wynaleźć świetnych rolesów z niczego jak Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 23:46, Qcin_69 napisał: wrzucimy minute przed, nie chcemy by kradli prace naszego scoutingu, który jak już udowodniliśmy jest na najwyższym poziomie w begm Yourtseven i Tate najlepsze przykłady xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: xd chlopacy zarobią kilkaset tysięcy mniej ale dalej zarobią Brawo za Paytona III, jego jak i Caruso również Minnesota jako pierwsza wyscoutowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 43 minuty temu, january napisał: Wklepałem rostery do zakładki z Injuries w arkuszu na 2T (będzie tym razem wesoło z nieobecnościami, więc wrzucałem pełne 17ki), smutna pasywność wielu GMów, tzn mnie cieszy akurat trochę, bo pozostały tercet z czołówki na zachodzie tym razem na wąskich kadrach się przejeżdża nieprawdopodobnie taki sezon, ważne żeby gwiazdy na PO były zdrowe prawda, Jasiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 19 minut temu, january napisał: To raczej w każdym sezonie najważniejsze;) Niemniej trochę dziwią 3 białe flagi w walce o 1st seed na zachodzie no bez jaj, taką narracje zaczynasz tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 1 minutę temu, january napisał: No trochę ciężko to inaczej nazwać. Dość zaskakująco mocno (Nuggets i Wolves) się prześliznęliście na wąskich rotacjach w 1T jak chodzi o bilanse, ale w 2T przyszły absencje i już macie armageddon. Dlatego zadziwia brak uzupełnień rosteru, w tym chorym w NBA okresie (kiedy mogliście to bez problemu zrobić). Efekt jest taki, że ja naprawdę nie wiem jak masz złożyć s5, o zmiennikach nie wspominając. Optymistycznie wliczając te epizody poniżej 10 minut Malcolma i Alexa: Conley (9 występów na 12), Brogdon (3/12), zawodzący Neto (7/12 gier), Caruso (1/9), Royce (11/12), Grant (0/10), Dozier (0/10). Reszta to już przecież stricte wysocy, więc no - dramatycznie to wygląda i nie do sklecenia. ale farmazony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Godzinę temu, january napisał: Conley (9 występów na 12), Brogdon (3/12), zawodzący Neto (7/12 gier), Caruso (1/9), Royce (11/12), Grant (0/10), Dozier (0/10). Reszta to już przecież stricte wysocy, więc no - dramatycznie to wygląda i nie do sklecenia. rotacja w T1 była wąska, bo taka być mogła, teraz bedzie na pewno znacznie ciężej, ale też nie popadajmy w skrajności, nawet zdrowa 6tka mojego rosteru to wciąż więcej niż to co mają rl Nuggets, którzy podpisali chyba 4x 10day deale i generalnie w peaku mieli po 9-10 graczy na liście kontuzjowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: rotacja w T1 była wąska, bo taka być mogła, teraz bedzie na pewno znacznie ciężej, ale też nie popadajmy w skrajności, nawet zdrowa 6tka mojego rosteru to wciąż więcej niż to co mają rl Nuggets, którzy podpisali chyba 4x 10day deale i generalnie w peaku mieli po 9-10 graczy na liście kontuzjowanych No i jaki mają teraz bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 26 minut temu, ozzy110 napisał: No i jaki mają teraz bilans? nie rozumiem pytania to, że mogę spaść nawet do 17W nie ulega dla mnie wątpliwości, dalej jednak to jest niebo a ziemia, nie ma co porównywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Poprawiam kontrakt Martina @january bo ten sezon to jego 3 rok Bo dałeś dobrą wartość tego sezonu ale złą następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 21:49, ozzy110 napisał: Poprawiam kontrakt Martina @january bo ten sezon to jego 3 rok Bo dałeś dobrą wartość tego sezonu ale złą następnego Wprowadziłeś wymianę Z Davisem, Woodem itp. czy brać się za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 16 minut temu, Eld napisał: Wprowadziłeś wymianę Z Davisem, Woodem itp. czy brać się za to? A sprawdź arkusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Teraz, ozzy110 napisał: A sprawdź arkusz A nie chce mi się po tej odpowiedzi bo wiem, że machnąłeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Ja tam nie za bardzo chce wybierać cap space wiec tylko mogę potwierdzić powyższe. Kto może niech podpisuje Jedynie nets mogą mieć inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 41 minut temu, january napisał: Nuggets ?? (raczej PO/mocne przedłużenie Brogdona i operowanie na capholdach - Jerami Grant etc naprawdę wziąłbyś 24 bańki zamiast 60/3 mając co sezon wielkie problemy ze zdrowiem, a ostatnio to leczył nawet achilles? Nuggets liczyli się z podjęciem opcji i to zaakceptują, ale na teraz, to jawne działanie na szkodę zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @LeweBiodroSmoka tam jest slash czyli PO / mocne przedłużenie 60/3 jako brogdon brałbym w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, Szulim napisał: @LeweBiodroSmoka tam jest slash czyli PO / mocne przedłużenie 60/3 jako brogdon brałbym w ciemno pytanie czy mam obowiązek ufać, że wszystko już będzie dobrze i pakować się w następną umowę, mega cenię Malcolma, ale też muszę myśleć długofalowo, zawsze unikałem graczy z bogatą kartoreką urazów (nie licząc KP, to była inna sytuacja) i szczerze chyba wolę wrócić do starej strategii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi