MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:11, człowiek...morza napisał(a): czy ja wiem? trudno uznać za racjonalne zachowanie oferowanie pełnego mid-level dedmonowi. A @LeweBiodroSmoka dotychczas wykazywał się roztropnymi decyzjami w kontekście wolnej agentury i polityki transferowej. Rozwiń Zwłaszcza wtedy jak dał dwa gwarantowane lata Ponitce Skoro nie ma kasy i jest tylko zapis MLE to uznajmy jak zawsze, że klub zaoferował pełną wartość posiadanego wyjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:16, fluber napisał(a): Trudno też uznać że pisząc Mle miał na myśli pol Mle albo ćwierć Mle. Rozwiń a czym pół albo cwierć różni się od pełnego? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 No na moje to wyglada jak Full MLE po prostu. W dniu 14.12.2020 o 14:20, człowiek...morza napisał(a): a czym pół albo cwierć różni się od pełnego? xd Rozwiń No pewnie chodzi o wartość 1/4 lub 1/2 pełnego MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:20, Lucas napisał(a): No pewnie chodzi o wartość 1/4 lub 1/2 pełnego MLE Rozwiń jak na moje to Lbs stworzył pole do intepretacji, a patrząc na niektórych nadgorliwców i strażników dura lex sed lex, wyjścia nie ma - oferty nieważne, bo c*** wie jakiej wartosci sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:07, fluber napisał(a): No Mle oznacza chyba maksymalną możliwa wartość tego wyjątku? Rozwiń No właśnie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:26, człowiek...morza napisał(a): jak na moje to Lbs stworzył pole do intepretacji, a patrząc na niektórych nadgorliwców i strażników dura lex sed lex, wyjścia nie ma - oferty nieważne, bo c*** wie jakiej wartosci sa. Rozwiń Mi się wydaje, że często u Nas stosowano praktyki, że nie podawało się kwot, tylko wpisywało wyjątek. Oferty ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 14.12.2020 o 14:28, MarcusCamby napisał(a): Mi się wydaje, że często u Nas stosowano praktyki, że nie podawało się kwot, tylko wpisywało wyjątek. Oferty ważne. Rozwiń wydaje to wiesz, mnie tez sie wydawalo, ze inestycja w cd project to dobra opcja sami w gruncie rzeczy swoimi określeniami wskazujecie na to, ze oferty neiważne "wydaje mi się", "chyba" Edytowane 14 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:29, człowiek...morza napisał(a): wydaje to wiesz, mnie tez sie wydawalo, ze inestycja w cd project to dobra opcja sami w gruncie rzeczy swoimi określeniami wskazujecie na to, ze oferty neiważne "wydaje mi się", "chyba" Rozwiń Co to? LBS nie skonsultował z Tobą ofert, że chcesz ich wycofania? Zerknąłem w archiwum i III turę z przed roku. Były przypadki, że kluby pisały tylko nazwę wyjątku. Mnie tylko zastanawiało czy te oferty są na dwa lata czy na trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 14:33, MarcusCamby napisał(a): Co to? LBS nie skonsultował z Tobą ofert, że chcesz ich wycofania? Rozwiń chcę stać na straży prawa i sprawiedliwości tylko i wyłącznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Co to za pi****lenie? Jakby chciał bez frytek to by powiedział "poproszę bez frytek", nie? Oczywiste, że chodzi o pełny wyjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) tamte MLE min. dla Gasola było 2letnie + PO w drugim roku, mam nadzieję, że pomogłem Edytowane 14 Grudnia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 19:06, LeweBiodroSmoka napisał(a): tamte MLE min. dla Gasola było 2letnie + PO, mam nadzieję, że pomogłem Rozwiń Czyli Gasol dostał trzy lata, a Tristan Thompson dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 19:06, LeweBiodroSmoka napisał(a): tamte MLE min. dla Gasola było 2letnie + PO w drugim roku, mam nadzieję, że pomogłem Rozwiń Skoro 2 plus PO oznacza Po w drugim roku to co oznacza 1 plus PO??? W dniu 14.12.2020 o 19:09, MarcusCamby napisał(a): Czyli Gasol dostał trzy lata, a Tristan Thompson dwa? Rozwiń No wynika z tego że gasol dostał rok plus po a Tristan to nie wiem co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 19:16, january napisał(a): Chuowy zapis (niepiękny, nieoczywisty dla czytającego), ale to imo spokojnie po klaryfikacji jako 1+1 PO u wszystkich można z tego Denver (Gasolów, Dedmonów, Thompsonów) zakwalifikować. Wg mnie intencja dość oczywista jednak, nie wiem po co w takiej sprawie akurat uwalać niepotrzebnie jakiś klub. Rozwiń Zgadzam się, zapis mylący, ale ostatecznie da się to naprostować do szablonu w formie bardziej czytelnej i będzie git. Jak Kawhi nadal jest w Knicks to nie powinniśmy być zbędnymi formalistami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) wiedziałem, że pierwszy zapis mógłbyć nieczytelny to dałem inny, który też jest nieczytelny... oferta dla TT to 8/2 z PO w drugim roku Edytowane 14 Grudnia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Dlaczego jakiś koleś z dziwnym, śmiesznym, zielonym avatarem wysyła mi reoferty w imieniu Minnesoty, a nie robi tego ich GM @mac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 20:39, Eld napisał(a): Dlaczego jakiś koleś z dziwnym, śmiesznym, zielonym avatarem wysyła mi reoferty w imieniu Minnesoty, a nie robi tego ich GM @mac? Rozwiń przecież już pisałem, że prowadzimy wspólnie ? W czym problem? Najpierw pisaliście, że to ok, ale żeby to napisać. Napisaliśmy i nadal coś nie halo. Większość osób uważała, że moje posty to trolling to tez przestałem pisać. Serio nie rozumiem w czym problem. Podzieliliśmy się z qcinem zadaniami i te składanie ofert mu dużo lepiej idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 20:53, mac napisał(a): przecież już pisałem, że prowadzimy wspólnie ? W czym problem? Najpierw pisaliście, że to ok, ale żeby to napisać. Napisaliśmy i nadal coś nie halo. Większość osób uważała, że moje posty to trolling to tez przestałem pisać. Serio nie rozumiem w czym problem. Podzieliliśmy się z qcinem zadaniami i te składanie ofert mu dużo lepiej idzie. Rozwiń beGM bez problemów, to nie beGM. A dawno żadnego nie było. Od jakiejś godziny. Pomyślałem więc, że rozruszam towarzystwo . Reoferty Wielkiej Soty oczywiście uznane ale milej widziane by było staranniejsze kopiuj-wklej bo się trochę rozjechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 21:17, Eld napisał(a): beGM bez problemów, to nie beGM. A dawno żadnego nie było. Od jakiejś godziny. Pomyślałem więc, że rozruszam towarzystwo . Reoferty Wielkiej Soty oczywiście uznane ale milej widziane by było staranniejsze kopiuj-wklej bo się trochę rozjechało. Rozwiń Z telefonu działam, u mnie wyglądało super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 21:44, Qcin_69 napisał(a): Z telefonu działam, u mnie wyglądało super Rozwiń Qcin i jego telefon. Atrakcyjny jak oferty od Soty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi