mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: A czym się różni dla Udobisa Orlando od Minnesoty? W Orlando jest cieplej a to lubi większość graczy, a tacy jak Giannis co wolą pogodę jak w Minny jest niewielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Wojnar Adrianowski napisał: oficjalne przeprosiny od @Wojnar Adrianowski dla @Alonzo Niestety hakiery włamały się na konto. post usunięty. Raz w życiu jak dałeś sprawdzone info to to usuwasz?:) dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 To żeby Alonzo nie usunął pamiątka po wpisie Srojnara: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: W Minnesocie nie przywiązujemy uwagi do imion do wszystkich się zwracamy Mistrzu LeRoy Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: Poprawiłem Wyrażam zgodę by @Eld potwierdził ze Sota złożyła ofertę dla Haslema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Wyrażam zgodę by @Eld potwierdził ze Sota złożyła ofertę dla Haslema To nie ma znaczenia. Nikt na Sote nie zagłosuje przy UD, chyba że dla jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: To nie ma znaczenia. Nikt na Sote nie zagłosuje przy UD, chyba że dla jaj Dalej nie napisałeś czym się różni Minnesota od Orlando poza tym, ze w Socie ma większe szanse na tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Raz w życiu jak dałeś sprawdzone info to to usuwasz?:) dziwne PIER*OL SIE I TWOJ ZDZISIEK TEZ Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Wojnar Adrianowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dalej nie napisałeś czym się różni Minnesota od Orlando poza tym, ze w Socie ma większe szanse na tytuł Nie mam czasu na ten trolling. Jeszcze musze jedną rzecz zrobić Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Nie mam czasu na ten trolling. Jeszcze musze jedną rzecz zrobić To nie trolling dowiesz się za 25 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: To nie trolling dowiesz się za 25 min Przecież to nie ma żadnego znaczenia Qcin Nikt takich rzeczy na poważnie nie weźmie. Chcesz to sobie marnuj slot na FA - Twoja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 57 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja idę spać. Kontroluj sytuacje. W razie brakujących ofert pisz do Karpika, Alonzo, Ozzy czy nie powinno się złożyć oferty z naszej strony. Aczkolwiek jak na liście będzie kolader to ja sam nie wiem co bym zrobił, bo za polityką Nets nie nadążam. Dobranoc! Zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Hassan, jaki doceniony na rynku nie spodziewałem się tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Lepiej to widać już w formułce do głosowania, ale pierwsze co się w oczy rzuca to próba orżnięcia Zacha Collinsa za kwotę poniżej MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) @LeweBiodroSmoka Dedmon nie ma zespołu w rl na ten moment. Kij wie co z nim będzie. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Żadnej oferty dla Augustina poza moja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @LeweBiodroSmoka Dedmon nie ma zespołu w rl na ten moment. Kij wie co z nim będzie. Dobry gracz. Znajdzie angaż. Spoko loko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1. Denver 2. Knicks 3. Lakers 4. Dallas - wstępna kolejność w walce o podpis pewnego zawodnika u mnie Teraz, ignazz napisał: Dobry gracz. Znajdzie angaż. Spoko loko Mam nadzieję, że o Napierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Co to za Troy Brown Jr w ofercie Cavs? On jeszcze ma u mnie dwa lata kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, LONGER01 napisał: Co to za Troy Brown Jr w ofercie Cavs? On jeszcze ma u mnie dwa lata kontraktu W arkuszu widniał w zakładce FA, bo sam widziałem dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi