ignazz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 No bardzo złe o Popie świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Jak tam nastroje w Hornets po takiej ofercie dla Kuzmy ? Cieszymy się, że rynek tak wysoko wycenił jego umiejętności i nie tylko Hornets uważają, że jest wart 15 milionów rocznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie mam niestety czasu przeczytać wszystkich postów z ostatnich dni, więc może ten wątek był poruszany, ale o co chodzi z odrzuceniem oferty przez Dragica. 34-latek dostaje jedną ofertę od swojej dotychczasowej ekipy, która przy odrobinie dobrej woli można traktować jako kontenera i gdzie ma pewne miejsce w S5 i ma ją odrzucić w imię czego? Bo dostanie 1-2 mln więcej od kogoś, komu nie wypalą inne opcje? I to zapewne z rolą rezerwowego albo w dużo słabsze j drużynie. Czy może ktoś zechce dać mu MLE (mało prawdopodobne, mógł to zrobić już teraz przecież), co i tak finansowo mu się raczej nie opłaci. Tym bardziej, że inne podobne oferty przechodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Good point. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Godzinę temu, january napisał: @karpik @MarcusCamby Reoferta Nuggets dla Royce'a jest niestety nieprawidłowa (mniej gwarantowanych pieniędzy rocznie średnio). Royce płakać nie powinien. Starter w Raptors > ławka w Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 godzinę temu, january napisał: @karpik @MarcusCamby Reoferta Nuggets dla Royce'a jest niestety nieprawidłowa (mniej gwarantowanych pieniędzy rocznie średnio). Przecież po wprowadzeniu opcji o odrzuceniu miała być dowolność ofert. Moim zdaniem oferta ważna albo przerzucamy O'Neale do III tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Przecież po wprowadzeniu opcji o odrzuceniu miała być dowolność ofert. Moim zdaniem oferta ważna albo przerzucamy O'Neale do III tury. Ważna jest pierwsza oferta Nuggets 30/2+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: To trzeba zmienić szablon + oznaczyć w tej kwestii wszystkich co już zagłosowali. To zmień Panie Modzie, ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ja już edytowałem. Szkoda, żeby przez taką głupotę LBS stracił szansę, dlatego jestem za odrzuceniem. Być może Royce dostanie jeszcze lepszą ofertę od kogoś z dwójki Longer/LBS w 3 turze i na tym skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 5 godzin temu, january napisał: Bo jeśli dobrze ogarniam to jest wersja na dłuższe drzewko przy naszych RFA. 1. Kuzma podpisuje OS z Bulls 2(A). Hornets nie wyrównują -Kuzma leci do Bulls -Bertans (chyba) leci do Miami w SnT -Saric i Juancho spadają do 3 rundy 2(B). Hornets wyrównują Kuzmę -Kuzma zostaje w Hornets -Bertans podpisuje OS z Bulls -Sarić podpisuje OS z Thunder 2(B) "opcja Bertans". Thunder nie wyrównują - Bertans leci do Bulls -Holmes spada do 3 rundy 2(B) "opcja Bertans" Thunder wyrównują -Bertans zostaje w Thunder -Holmes podpisuje z Bulls 2(B) "opcja Saric" Kings wyrównują -Sarić zostaje w Kings - Juancho podpisuje OS z Thunder - Denver decydują czy wyrównać Juancho 2(B) "opcja Saric" Kings nie wyrównują - Sarić leci do Thunder -Juancho spada do 3 rundy Grubo Spoko rozpisane ale czy Juancho nie jest w Knicks a nie w Denver? Pozatym jak ja mam wyrównać Bertansa jak on nie jest RFA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 5 minut temu, Eld napisał: Spoko rozpisane ale czy Juancho nie jest w Knicks a nie w Denver? Juancho jest w Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 2 godziny temu, january napisał: Zmieniłem, ale ludzi to już Wy ścigajcie:) Zmiana głosowania w połowie to bardzo niebezpieczna praktyka, dążąca do wypaczeń. Tak, więc albo uznajmy ofertę Nuggets za ważną albo z góry przesuwamy do III tury. Innej alternatywy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Juancho jest w Nuggets Coż mi się poyebało? 11 minut temu, january napisał: Byłem pewien że Beertans jest RFA, ale to spoczko, łatwiej dla Begm. No łatwiej bo Fluber wyrównuje Kuzmę, Bertans woli 10,5M więcej gwarantowanej kasy niż walkę o misia w Heat, Shevcu pewnie wyrówna, nie wiem tylko co zrobi LBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 W sumie to fajnie głosujecie na Sarića. W RL ma gwarantowane 27M, a odemnie 20M+TO i wszyscy na tak. Shevcu już zaciera ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 26 minut temu, january napisał: Byłem pewien że Beertans jest RFA, ale to spoczko, łatwiej dla Begm. To był główny powód ze go oddałem w lutym. 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zmiana głosowania w połowie to bardzo niebezpieczna praktyka, dążąca do wypaczeń. Tak, więc albo uznajmy ofertę Nuggets za ważną albo z góry przesuwamy do III tury. Innej alternatywy nie ma. Obie opcje dobre. Bym wstępnie zapytał tych co kwotuja gracza czy uznali by 1 z 2 propozycji. Może da radę usprawnić to w gronie tych co walczą o niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @Alonzo jako że sytuacja rodzinna KATa była nawet częścią dyskusji BeGM to polecam przeczytać, choć nie tylko dlatego, bo to tak po ludzku ciekawe i smutne jednocześnie. Nie widziałem, że stracił aż tyle osób przez COVID https://theathletic.com/2240589/2020/12/05/karl-anthony-towns-timberwolves-covid?source=user-shared-article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: @Alonzo jako że sytuacja rodzinna KATa była nawet częścią dyskusji BeGM to polecam przeczytać, choć nie tylko dlatego, bo to tak po ludzku ciekawe i smutne jednocześnie. Nie widziałem, że stracił aż tyle osób przez COVID https://theathletic.com/2240589/2020/12/05/karl-anthony-towns-timberwolves-covid?source=user-shared-article Czytałem ostatnio gdzieś art. o tym właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Z tą ofertą na Roycea od Denver przemyślałem to dokładnie i jednak wolał bym 2+1. Koleś może zakończyć kontrakt w idealnym dla koszykarza wieku 29 lat, będąc, no powiedzmy w drugim roku prime. Jak weźmie od Raps i odrzuci ofertę po trzech latach, będzie traktowany jako gracz z grupy "po trzydziestce". A jak podejmie PO od Raps to już w ogóle skończy mu się kontrakt w wieku 31 lat. Zdecydowanie bardziej wolał bym wejść na FA mając dwójkę z przodu w liczbie lat przeżytych i będąc w samym środku prime. Do tego dochodzi stabilny skład LBSa. Ja jestem za 2+1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Czyli Davis podpisuje zwykłego maxa na min 4 lata, ryzykując, że za 3 lata zostanie sam bez Leonarda i Irvinga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 5 minut temu, Tecu napisał: Czyli Davis podpisuje zwykłego maxa na min 4 lata, ryzykując, że za 3 lata zostanie sam bez Leonarda i Irvinga? Zgadza się. Tak jak zrobił to w rl NBA ryzykując że za 3 lata zostanie sam bez Jamesa i Kuzmy. Powiedział że zależało mu na długim kontrakcie że względu na swoją historię kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi