Eld Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 45 minut temu, january napisał: Kto ma hajs na A. Davisa? Bo połączenie Irving+ Malik Beasley w szatni to chyba exodus Davisa już podczas tego offseason spowoduje. A o Leonardzie nie wspominasz, jego wpływ na szatnie i load managment "bo jestem ważniejszy od innych kolegów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 gdzie mam zrezygnowac z justina robinsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: gdzie mam zrezygnowac z justina robinsona? Waivers Wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) 11 minut temu, człowiek...morza napisał: gdzie mam zrezygnowac z justina robinsona? W dniu 1.11.2020 o 23:31, Eld napisał: Rozstrzygamy tzw. szaraków z arkusza, czyli graczy którzy mają niegwarantowany kontrakt na przyszły sezon. Czas na podjęcie decyzji do 8 Listopada, do godziny 23:59. Jeśli GM nie podejmie żadnej decyzji, kasa dla danego gracza stanie się automatycznie gwarantowana na sezon 2020/2021. Lista GMów i ich graczy co do których mają podjąć decyzję odpowiadając krótko TAK / NIE w tym temacie poniżej. Będę sukcesywnie usuwał odpowiedzi i pozostawiał tylko wybory przy danym graczu. ---------------------- Daniel Gafford - Nets - @kolader - TAK Justin Robinson - Knicks - @człowiek...morza - TAK / NIE Moritz Wagner - Pistons - @ozzy110 - TAK Gary Trent Jr. - Pistons - @ozzy110 - TAK Sviatoslav Mykhailiuk - Pistons - @ozzy110 - TAK Terance Mann - Pistons - @ozzy110 - TAK Eric Paschall - Pistons - @ozzy110 - TAK Patrick McCaw - Pacers - @RonnieArtestics - TAK / NIE Jarred Vanderbilt - Bucks - @SlaKB - TAK / NIE Jerome Robinson - Hawks - @eMeS - TAK Grayson Allen - Grizzlies - @BMF - TAK / NIE Bruno Fernando - Grizzlies - @BMF - TAK / NIE Tony Bradley - Spurs - @ignazz - NIE Admiral Schofield - Spurs - @ignazz - TAK Dillon Brooks - Thunder - @Eld - TAK Rodions Kurucs - Warriors - @MMM2121 - TAK / NIE Bruce Brown - Lakers - @january - TAK Carsen Edwards - Lakers - @january - TAK Darius Bazley - Kings - @shevcu - TAK Jaylen Nowell - Kings - @shevcu - TAK Edytowane 14 Listopada 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) moge z niego zrezygnowac pomimo, ze temin minal (nie ogarnalem, ze byl)? nie mam czasu na skupianie sie na begm ostatnio, stąd zaniechanie Edytowane 14 Listopada 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 W dniu 14.11.2020 o 17:24, człowiek...morza napisał: gdzie mam zrezygnowac z justina robinsona? W dniu 14.11.2020 o 17:35, Alonzo napisał: W dniu 14.11.2020 o 17:42, człowiek...morza napisał: moge z niego zrezygnowac pomimo, ze temin minal (nie ogarnalem, ze byl)? nie mam czasu na skupianie sie na begm ostatnio, stąd zaniechanie W odniesieniu do powyższego CM może jeszcze zrezygnować w temacie waivers wire z Robinsona mimo, że był deadline. Faktycznym deadlinem jest data końca RS, natomiast narzucony przeze mnie deadline wynikał z faktu bardzo skróconego offseason i poniękąd konieczności przyśpieszenia pewnych spraw co sami odczuliście podczas draftu. Wierzcie mi, Rada próbuje wyrobić się na zakręcie z terminami, stąd w tym roku było inaczej ale innego wyjścia nie było. Przynajmniej poszło sprawnie. @człowiek...morza masz czas do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Od północy zacząłem zbierać oferty. Czasu mało, więc informuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Od północy zacząłem zbierać oferty. Czasu mało, więc informuję. Na co te oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Na co te oferty? 1. tura (każdy po 4 sloty): - składanie ofert od 19.11 do 20.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 10 godzin temu, Pablo81 napisał: Podpisuję Udoka Azubuike. Kiedy podpisujesz 2nd roundera musisz napisać szczegóły kontraktu i jakiego wyjątku używasz (bądź cap space). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Zostało niewiele ponad 11 godzin na składanie ofert! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 33 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zostało niewiele ponad 11 godzin na składanie ofert! A co za tym idzie, okienko transferowe trwa jeszcze niewiele ponad 11 godzin. A w zasadzie jak to piszę to już 10h i 41min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dlaczego w arkuszu w cap holdach mam pick 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 40 minut temu, january napisał: Jak tam frekwencja? Powinien być komplet. O 23 będę dostępny, informuję bo mam trochę zapytań. W razie czego pytajcie do tego czasu @january Przypominam, że dla kontraktów RFA podajemy rozkład kontraktów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 55 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego w arkuszu w cap holdach mam pick 22? Może dlatego, że nie wpisałem jeszcze umowy Azubuike? Wróć to nawet nie jest Azubuike Każdy zawodnik wybrany w 1 rundzie po wyborze jest wpisany jako cap hold w wysokości 1 roku umowy dopóki nie zostanie podpisany 7 minut temu, ozzy110 napisał: Może dlatego, że nie wpisałem jeszcze umowy Azubuike? Wróć to nawet nie jest Azubuike Każdy zawodnik wybrany w 1 rundzie po wyborze jest wpisany jako cap hold w wysokości 1 roku umowy dopóki nie zostanie podpisany Dobra. Mój błąd w arkuszu był 2 razy 22 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Czy moglby ktoś potwierdzić że Jamala maxem jest 5 lat, 25% SC i 8% podwyzki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Teraz, eMeS napisał: Czy moglby ktoś potwierdzić że Jamala maxem jest 5 lat, 25% SC i 8% podwyzki? Jeśli nie był DPOTY, nie zrobił All NBA dowolnego to tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Jeśli nie był DPOTY, nie zrobił All NBA dowolnego to tak właśnie jest. To za rok dopiero : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @MarcusCamby dzis wrzucasz oferty? CJ odrzuca IMO, a Giannis bez supermaxa RL to i u nas bez supermaxa, bo mistrzostwa tu nie zdobył, żeby mieć jakąś przewagę nad RL, a reszta pewnie wyrówna, a Davis zostanie w NYK, tak na 1 rzut oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Szybkie pytanie o rfa? To są 3+1 i 4+1 czy niektórzy chcą ,,dymac” swoich graczy?? Edytowane 20 Listopada 2020 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi