fluber Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 7 godzin temu, tangiers napisał: Po raz kolejny nieladne zachowanie @fluber. Liczylem, ze po dzentelmansku zostawi mi Caleba Martina, po tym jak mu zaoferowalem kontrakt w 5 turze. Najpierw Ibaka, teraz Martin. Jakby juz innych kasztanów nie było. Yyyy, ale o co kaman z kolejnym nieładnym zachowaniem???????? Najpierw moim nieładnym zachowaniem było to, że dałem Ibace lepszą ofertę niż Ty, a teraz bezczelnie w drafcie 2way wybrałem gracza z moim pickiem, który spodobał mi się we wczorajszym meczu Hornets??? Co jest w tym nieładnego?:) Nie czaję:) Mamy tu jakieś zaklepywanie zamiast kolejności draftu? Jakbym wiedział, to bym sobie zaklepał przed draftem Ziona z 16 numerem i potem pisał do @karpik jak nieelegancko się zachował, że podebrał mi gracza, którego chciałem. Ty tak na poważnie z tym nieładnym zachowaniem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 @january jak zrzucę Matt Thomas to ktoś może go wziąć na two-way czy czeka do zimy? Swoją drogą srogi steal Karpia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 7 godzin temu, fluber napisał: Yyyy, ale o co kaman z kolejnym nieładnym zachowaniem???????? Najpierw moim nieładnym zachowaniem było to, że dałem Ibace lepszą ofertę niż Ty, a teraz bezczelnie w drafcie 2way wybrałem gracza z moim pickiem, który spodobał mi się we wczorajszym meczu Hornets??? Co jest w tym nieładnego?:) Nie czaję:) Mamy tu jakieś zaklepywanie zamiast kolejności draftu? Jakbym wiedział, to bym sobie zaklepał przed draftem Ziona z 16 numerem i potem pisał do @karpik jak nieelegancko się zachował, że podebrał mi gracza, którego chciałem. Ty tak na poważnie z tym nieładnym zachowaniem?:) Zapeszylem z Calebem w V turze, myslalem ze nie podpisze nikogo z dwojki Nene/Diallo. Liczylem, ze zostanie do mojego wyboru, ale trudno mam jeszcze kilka kasztanow w zanadrzu Nieladne jest sadzanie Ibaki na lawe za Sabonisem i Bjelica(!). Oferta finansowo byla lepsza, ale Serge to zbyt dumny czlowiek na grzanie lawy. Zmienianie Gasola w contenderze to co innego niz Bjelicy w CHA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 9 minut temu, tangiers napisał: Nieladne jest sadzanie Ibaki na lawe za Sabonisem i Bjelica(!). Oferta finansowo byla lepsza, ale Serge to zbyt dumny czlowiek na grzanie lawy. Zmienianie Gasola w contenderze to co innego niz Bjelicy w CHA. Zanim przyszedl gasol to ibaka wchodzil za valanciunasem przez jakis czas. Ibaka ma juz swoje w nogach i w ten sposob przedluze mu kariere. Poza tym z lawki bedzie mial wieksza role niz gdyby byl w s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 6 minut temu, january napisał: No panowie @Sylvinho. i @tangiers wybierać, bo potem Was już będę do wieczora wstrzymywał^ Uno momento. Zastanawiam się kogo wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ja juz mam gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 W razie czego informuje, że Matt Thomas nie będzie mógł podpisać z nikim umowy do zimowego FA. Decyzja rady plus Karpika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 W którym dziale wstawić informację, że podpisuje Alfonzo McKinnie z two-way na normalny kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 9 minut temu, Ashigaru napisał: W którym dziale wstawić informację, że podpisuje Alfonzo McKinnie z two-way na normalny kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: Czemu Alonzo zbiera downvoty za wybór Pellego ? Bo chłopaki chcieli go sami wybrać ja daje serduszka za graczy, których sam bym chętnie wybrał, jak miałbym miejsce w składzie. Edytowane 18 Października 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Bo zastanawialem sie miedzy Howardem i wyborem Alonzo Kurde, ale ja dalem serduszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 2 godziny temu, january napisał: Knicks mają obecnie 3x two-way, więc muszą kogoś prekonwertować (Duncan Robinson?) lub zwolnić by wziąć tego Kadeema, @MarcusCamby na ile lat mogą podpisać D.Robinsona jak coś? 1+1TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 @Tecu @Lucas @polishllama69 @Qcin_69 @Wooden Wprowadziłem Waszą monster wymianę do arkusza. Bardzo proszę o sprawdzenie czy się zgadza. Przy okazji naprawiłem i posprzątałem arkusz Wolves. Takiego burdelu to jeszcze u nikogo nie widziałem. P.S: nie wiem skąd @Qcin_69 wziął 2nd round 22' DEN który wymienił na Nianga. W arkuszu go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 32 minuty temu, Eld napisał: @Tecu @Lucas @polishllama69 @Qcin_69 @Wooden Wprowadziłem Waszą monster wymianę do arkusza. Bardzo proszę o sprawdzenie czy się zgadza. Przy okazji naprawiłem i posprzątałem arkusz Wolves. Takiego burdelu to jeszcze u nikogo nie widziałem. P.S: nie wiem skąd @Qcin_69 wziął 2nd round 22' DEN który wymienił na Nianga. W arkuszu go nie było. Dobra robota Eld ! 2 rundę miałem od Smoka w ramach Spółdzielczej wymiany drugorundowych pickow trafił do mnie w pierwszej części wymiany Bookera jakieś 1,5 miesiąca temu korzystając z okazji wspomnę , ze Niang dostępny za jakiś late 1st a Okafor za worek 2rundowych pickow - najchętniej nic bym w druga stronę nie brał także zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 3 godziny temu, Eld napisał: @Tecu @Lucas @polishllama69 @Qcin_69 @Wooden Wprowadziłem Waszą monster wymianę do arkusza. Bardzo proszę o sprawdzenie czy się zgadza. Przy okazji naprawiłem i posprzątałem arkusz Wolves. Takiego burdelu to jeszcze u nikogo nie widziałem. P.S: nie wiem skąd @Qcin_69 wziął 2nd round 22' DEN który wymienił na Nianga. W arkuszu go nie było. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Widze, ze @Eld nawet swoja proponowana wersje rotacji wpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 5 minut temu, Lucas napisał: Widze, ze @Eld nawet swoja proponowana wersje rotacji wpisałeś To nie ja. @january zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 39 minut temu, january napisał: Yup, jak Ingram coś niskiego klepnie to tu zaraz będzie głosowanko Nie wiem kto wymyślił to wszystko z extension, co za szczupak, dorsz czy inna ryba, ale jest to źle zrobione^ Ja uważam, że bardzo dobrze jest zrobione. Sprawa Buddy Hielda to pokazuje. Mamy realny własny wpływ na rozgrywkę, a nie kolejną kalkę jak w znaczącej większości tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dokładnie tak. podobnie jest z draftem bo robimy go przed a nie po rl wydarzeniu co jest jednym z fajniejszych rzeczy u nas. marzy mi się ostatni element czyli wymiany w lutym idealnie w momencie rl nba. te trzy wydarzenia powinny być rozgrywane minimalnie przed akcja w realu co promowaloby tych ogarniętych i interesujących się na bierząco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 1 minutę temu, january napisał: Co niby będzie bardzo dobrego jęak (teoretyzuję) Ingram klepnąłby dziś jakieś 105/4? Ujebanie Lakers? To jest fajne, że to nasza własna decyzja. Decyzje agentów, a nie kolejna kalka odbierająca całą resztę frajdy z tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi