Eld Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Do kiedy oferty są ? Nie było żadnej informacji od kiedy do kiedy i do kogo. Tak samo jak już tydzień z @Tecu czekamy na odpowiedź w pewnej sprawie z tematu 'pytania'. @MarcusCamby @ozzy110 może odpowiecie w końcu na moją i Tecu sprawę? I generalnie jak macie aż taką kupę roboty w Radzie to V turę mogę też ja zbierać. Nie startuję, na pewno dotrzymam terminów i będziecie mieli to bańki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Godzinę temu, Eld napisał: Nie było żadnej informacji od kiedy do kiedy i do kogo. Tak samo jak już tydzień z @Tecu czekamy na odpowiedź w pewnej sprawie z tematu 'pytania'. @MarcusCamby @ozzy110 może odpowiecie w końcu na moją i Tecu sprawę? I generalnie jak macie aż taką kupę roboty w Radzie to V turę mogę też ja zbierać. Nie startuję, na pewno dotrzymam terminów i będziecie mieli to bańki. Znaczy ja nie widzę podstawy prawnej do zmiany decyzji, a pomysł uważam po prostu za zły, bo to dodatkowy rok ochronny dla gracza będącego to tak jakby dodatkowe RFA. To na pewno nie przejdzie. Rada jest jakby martwa, nie wiem czym to jest spowodowane, ja sam ostatnimi czasy byłem mocno zarobiony. Dziś mam trochę czasu, ale samemu to mi ciężko działać. Postaram się zamknąć czwartą turę dziś oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Znaczy ja nie widzę podstawy prawnej do zmiany decyzji, a pomysł uważam po prostu za zły, bo to dodatkowy rok ochronny dla gracza będącego to tak jakby dodatkowe RFA. To na pewno nie przejdzie. Rada jest jakby martwa, nie wiem czym to jest spowodowane, ja sam ostatnimi czasy byłem mocno zarobiony. Dziś mam trochę czasu, ale samemu to mi ciężko działać. Postaram się zamknąć czwartą turę dziś oficjalnie. Czyli stashed mamy ostatecznie wyjaśnione. Dziękuję. Mam zbierać oferty na V turę? Dodaję w pakiecie poganianie maruderów i bezwzględne dotrzymanie terminów. Szykuje mi się dość luźny tydzień więc się spokojnie mogę tym zająć a sama V tura to nie I żeby ktoś się obawiał o jakieś przecieki których i tak wiadomo, że nie będzie. Edytowane 22 Września 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Wg. zwyczaju za 40 minut zamknie się okienko transferowe i powinna rozpocząć się V tura. Stąd ponawiam pytanie z rana: 10 godzin temu, Eld napisał: Mam zbierać oferty na V turę? Dodaję w pakiecie poganianie maruderów i bezwzględne dotrzymanie terminów. Szykuje mi się dość luźny tydzień więc się spokojnie mogę tym zająć a sama V tura to nie I żeby ktoś się obawiał o jakieś przecieki których i tak wiadomo, że nie będzie. @MarcusCamby @ozzy110 @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ja nie składam ofert, więc jednego marudera macie z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 5 minut temu, polishllama69 napisał: ja nie składam ofert, więc jednego marudera macie z glowy I tak musisz wysłać 'brak ofert'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Niech ozzy wyczyści skrzynke @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 12 godzin temu, Eld napisał: I tak musisz wysłać 'brak ofert'. Inaczej wpierdol i za karę stracisz wszystkich graczy którym nie złożyłeś oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 14 minut temu, Wooden napisał: Inaczej wpierdol i za karę stracisz wszystkich graczy którym nie złożyłeś oferty. Dziwne fetysze, ale zwykle kończy się na punkcie karnym. Jak ich sporo uzbierasz to będziesz miał jedną, dwie, trzy oferty mniej na kolejnym FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 6 godzin temu, ignazz napisał: Niech ozzy wyczyści skrzynke @ozzy110 Zrobione. Kurcze takiego syfu w skrzynce jeszcze nie miałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hornets-malik-monk-reportedly-adds-20-pounds/ Malik przybrał 9 kilo w wakacje, oby o 9 pp poprawił skuteczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 4 godziny temu, Lucas napisał: https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hornets-malik-monk-reportedly-adds-20-pounds/ Malik przybrał 9 kilo w wakacje, oby o 9 pp poprawił skuteczność A Ingram ile przytył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 U nas prawie przeszło ile, 88/4? Ciekawe czemu Kings nie zaproponowali nie do odrzucenia 107/4 dla Hielda, na pewno by wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Ainge żydzi znów. Położył na stole to samo co LeVert dostał. Jak w przyszłym roku Jaylen dostanie 170/5 to chyba zdechnę ze radości i ze śmiechu. Z radości że ja mu nie będę musiał tyle płacić. Ze śmiechu bo Ingram był wybrany pick wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) 14 minut temu, BMF napisał: U nas prawie przeszło ile, 88/4? Ciekawe czemu Kings nie zaproponowali nie do odrzucenia 107/4 dla Hielda, na pewno by wziął. chyba nie przeszlo 88/4, choc sporo bylo glosow "za". niemniej licze, ze powyzsze info da w koncu do myslenia "paru" osobom... Edytowane 26 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 2 godziny temu, BMF napisał: U nas prawie przeszło ile, 88/4? Ciekawe czemu Kings nie zaproponowali nie do odrzucenia 107/4 dla Hielda, na pewno by wziął. 14-13 na NIE było. O mały włos, a byłby skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Regis: Ogolę Ci głowę jak nie klepniesz 88/4! Jaylen: Nie klepnę! Spróbuj szczęścia! 10 minut później: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Cytat Brown’s camp believes his value is closer to Ben Simmons and Jamal Murray’s 5yr /$170M contract extension rather than Caris LeVert’s 3 yr/$52.5M extension. powodzenia dla kogoś kto da mu chociażby te 110 ;] no nie mogę z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 16 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: powodzenia dla kogoś kto da mu chociażby te 110 ;] no nie mogę z tego 110/5 na luzie przejdzie, gorzej jeśli to miałoby być na 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @ozzy110 Wyczyść skrzynkę, bo nie da się złożyć ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi