MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Co tam jeszcze mamy, stashed graczy co nie? Trza posprawdzać, bo niektórzy (Bonzie Colson) jednak coś pograli potem jeszcze. No i decyzje z QO ostateczne. Ci stashed to ostatni termin mają podczas tych dwóch okienka transferowego, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Co tam jeszcze mamy, stashed graczy co nie? Trza posprawdzać, bo niektórzy (Bonzie Colson) jednak coś pograli potem jeszcze. No i decyzje z QO ostateczne. Bonzie zwolniony z Bucks a @Eld go nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: Bonzie zwolniony z Bucks a @Eld go nie chciał Nie znam sytuacji, ale tu jest lista graczy jak coś. Boston Celtics - Isaiah Hartenstein @Principe Brooklyn Nets - Trevon Duval @kolader Philadelphia76ers - Gary Clark @Tecu Detroit Pistons - Omari Spellman, Jalen Brunson @ozzy110 Washington Wizards - Rodions Kurucs @Sylvinho. Dallas Mavericks - Landry Shamet @karpik Denver Nuggets - Rawle Alkins @LeweBiodroSmoka Oklahoma City Thunder - Johan Bolden @Eld Utah Jazz - Jevon Carter, Aaron Holiday, Kostas Antentokuompo, Bonzie Colson @polishllama69 Los Angeles Clippers - Anfernee Simmons @BMF Sacramento Kings - Melvin Frazier, Raymond Spalding @shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Carter zostanie podpisany w Jazz, no chyba że ktoś da dobrą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 w taki razie wyladuje na two-way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Nieaktualna ta lista Przecież Colson jest wymieniony. Cała lista jest zrobiona dobrze, tylko właściciele mogli się zmienić. Ręczę posadą GMa Pels. 1 minutę temu, polishllama69 napisał: w taki razie wyladuje na two-way Nie może. Tylko kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Przecież Colson jest wymieniony. Cała lista jest zrobiona dobrze, tylko właściciele mogli się zmienić. Ręczę posadą GMa Pels. No to jesteś zwolniony bo Boldena podpisałem jakieś parę dni po przyjściu do OKC przed I turą FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Przecież Colson jest wymieniony. Cała lista jest zrobiona dobrze, tylko właściciele mogli się zmienić. Ręczę posadą GMa Pels. Nie może. Tylko kontrakt. ok, więc wtedy przemyślę temat + no nie mam połowy graczy wymienionych XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: No to jesteś zwolniony bo Boldena podpisałem jakieś parę dni po przyjściu do OKC przed I turą FA. Co nie zmienia faktu, że był twoim stashed co do którego musiałeś podjąć decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Co nie zmienia faktu, że był twoim stashed co do którego musiałeś podjąć decyzje. Zrobiłem to zanim przygotowaliście listę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: + no nie mam połowy graczy wymienionych XD Wiem, bo sam mam wielkiego Aarona. Trzeba było czterech GMów Jazz, bym go wreszcie pozyskał Teraz, Eld napisał: Zrobiłem to zanim przygotowaliście listę . Ja tą listę zrobiłem zaraz po zakończeniu RS, więc na bank nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Wiem, bo sam mam wielkiego Aarona. Trzeba było czterech GMów Jazz, bym go wreszcie pozyskał preferuję P O T Ę Ż N E duo Mikal - Jevon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja tą listę zrobiłem zaraz po zakończeniu RS, więc na bank nie. Wykorzystują biednego @ozzy110 a sobie zasługi przypisują. On to zrobił 12 Czerwca. W dniu 12.06.2019 o 22:12, ozzy110 napisał: Boston Celtics - Isaiah Hartenstein @Principe Brooklyn Nets - Trevon Duval @kolader Philadelphia76ers - Gary Clark @Tecu Detroit Pistons - Omari Spellman, Jalen Brunson @ozzy110 Washington Wizards - Rodions Kurucs @Sylvinho. Dallas Mavericks - Landry Shamet @karpik Denver Nuggets - Rawle Alkins @LeweBiodroSmoka Oklahoma City Thunder - Johan Bolden @Eld Utah Jazz - Jevon Carter, Aaron Holiday, Kostas Antentokuompo, Bonzie Colson @człowiek...morza Los Angeles Clippers - Anfernee Simmons @BMF Sacramento Kings - Melvin Frazier, Raymond Spalding @shevcu Stashed player do których warto podjąć decyzje. Przypominam, że czas jest tylko do KOŃCA III TURY FA, potem ich podpisanie staje się kosztowniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Było wprost przeciwnie Eld, ale mniejsza z tym. Przeprosin nie przyjmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Było wprost przeciwnie Eld, ale mniejsza z tym. Przeprosin nie przyjmuje. Wyłap żart. Nie wiem jakie macie zasady w Radzie i kto co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz to już za późno na kwiaty. To koniec. Odchodzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Akurat stashe robił @MarcusCamby ja tylko wkleiłem @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Akurat stashe robił @MarcusCamby ja tylko wkleiłem @Eld A więc to Ty jesteś tym Radnym który kradnie cudzą robotę! Proszę iść teraz kupić Marcusowi kwiaty na przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Eld napisał: A więc to Ty jesteś tym Radnym który kradnie cudzą robotę! Proszę iść teraz kupić Marcusowi kwiaty na przeprosiny. Ok. to zrób przelewik a ja wyślę je pocztą kwiatową @MarcusCamby poproszę o adresik (tak do 5 dyszek styknie nie?) Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, ozzy110 napisał: Ok. to zrób przelewik a ja wyślę je pocztą kwiatową @MarcusCamby poproszę o adresik (tak do 5 dyszek styknie nie?) Lepiej niech Camby przyjedzie do Ciechocinka i zrobimy mini zlot Spółdzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi