Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Pytanko do agentow, czy Lamb bedzie skłonny zrobić promocje chociaż 0,5mln rocznie dla Pacers względem Kings i zostanie za ciut mniejsze pieniążki? Biorac pod uwagę okoliczności sprzyjające mi ( podpisanie w realu w pacers, oraz ściągnięcie go przeze mnie w dealu)? Z mojej strony jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: A ja co musiałbym zrobić, żeby Davis do mnie przyszedł? Dzwonić po Eminema? Na dzień dobry wybudować Detroit od nowa jeżeli chodzi o miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Joe harris i terrence ross mają obiecane miejsce w s5 i grube minuty na pozycji SF w Pacers jak coś panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Joe harris i terrence ross mają obiecane miejsce w s5 i grube minuty na pozycji SF w Pacers jak coś panowie. Obiecuję Joe Harrisowi to co konkurencja razem wzięta i jeszcze więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Moja oferta poza obiecankami poparta jest grubą kasą więc nie mamy o czym gadać @RonnieArtestics a to Lamb poszedł w odstawkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: "shevcu daj dużo Harrisowi, zapomnij o Lambie" Raczej na odwrót :). Ale Lamb też by był ponownie mile widziany w OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @julekstep pisałem Ci na pw, ale na forum Cię łatwiej złapać. Prosimy o kontroferty, niech zaczną się igrzyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ile tych rund macie tak btw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: ile tych rund macie tak btw? Rok temu bylo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Oferta Qcina niezgodna z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Na moje Rubio zostaje przy nie dużej przebitce. Tu ma lepszy zespół, z którym już wygrał mistrzostwo i również godne pieniądze. Favors przy obietnicy zostaje w Lakers. Wychodzę z założenia że graczy contenderow trzeba przepłacać, zwłaszcza takich Knicks, którzy są wyraźnym kandydatem do tytułu Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Oferta Qcina niezgodna z regulaminem. Gdyż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Gdyż ? RFA ma mieć rozpisane rok po roku. Winslow w Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: RFA ma mieć rozpisane rok po roku. Winslow w Kings. To Qcin go po prostu wyrówna. To chyba nic nie zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: To Qcin go po prostu wyrówna. To chyba nic nie zmienia? Nic, ale pokazuje podejście GMa do regulaminu :). Teraz, january napisał: To jest JEGO RFA. Więc nie. Len i tyle ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: To jest JEGO RFA. Więc nie. Dokładnie , musi być rozpisane jeśli ktoś składa propozycje RFA, jeśli jest to mój RFA to mogę wypisać kwotę . Szach mat @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 January czekam na obietnice. To że oferty rywali nie robią szału nie zmienia sytuacji, że oferują więcej gwarantowanej kasy i przy historii Favorsa może lepiej nie ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Też mi się wydaje, że oferta Qcina jest niezgodna z regulaminem. Nie dał oferty, nie dał kontroferty, więc jego reoferta wydaje mi się niezgodna z regulaminem. Człowiek morza zmienił kolejność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Dał. 55/4. Fakt A co z człowiekiem morza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Dokładnie , musi być rozpisane jeśli ktoś składa propozycje RFA, jeśli jest to mój RFA to mogę wypisać kwotę . Szach mat @Eld 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też mi się wydaje, że oferta Qcina jest niezgodna z regulaminem. Nie dał oferty, nie dał kontroferty, więc jego reoferta wydaje mi się niezgodna z regulaminem. Flawless victory! Ale i tak go se wyrównasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi