MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 12 minut temu, january napisał: Jestem szkalowany przez Camby'ego. Miał od Lakers lepszą ofertę niż to co dostał obecnie. Ale chciał dostać tylko 1 grajka, co skończyłoby się moim bankructwem. LeBron + Davis, a potem rozmieniasz Butlera wciąż mając assety w tym tego swojego ukochanego Ingrama Nie opowiadaj tu o bankructwie. Warriors po dwóch latach powyżej luxury tax zachęcasz do walki, a sam z większą ilością assetów byś nie dał rady sensownie teamu obudować? Magic Johnson > January Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czyli z assetów - Ingram, którego nie chciałem. Dwa twoje picki w momencie gdy masz Davisa i LeBrona czyli pewnie koło 25-30 I jakiś Jerome Robinson. A ja miałem czelność żądać byś zamienił Ingrama na Russella. Dobry tekst z tą ofertą startową. Co dorzuciłbyś jeszcze Hutchinsona i Browna? Oj Jasiu, Jasiu. Pogrążasz się. Cały świat już wie, że nie chciałeś poświęcić Russella, by zdobyć Anthony Davisa. LeBron żąda wymiany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Nie wiem jak chciałeś pozyskać Davisa bez oddawania DLO Jak mnie pytano czy chce Davisa to odpowiedziałem, że nie ma szans, bo nie ruszę JJJ i było wiadomo, że nie ma szans Edytowane 2 Lipca 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Jak mnie pytano czy chce Davisa to odpowiedziałem, że nie ma szans, bo nie ruszę JJJ i było wiadomo, że nie ma szans Niby proste, a jednak nie dla wszystkich. I nie wskazując palcem to jeden GM mi pięć razy powiedział, że nie położy Tatuma swojego topowego assetu za możliwe roczne wypożyczenie, a teraz mi pisze, że dałem ciała, bo on może jednak by położył. Pytałem każdego GMa, który miał szanse na jakikolwiek sensowny zwrot za Davisa. Mimo to niektórzy mówią, że mogłem dostać więcej, ale nie negocjowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Niby proste, a jednak nie dla wszystkich. I nie wskazując palcem to jeden GM mi pięć razy powiedział, że nie położy Tatuma swojego topowego assetu za możliwe roczne wypożyczenie, a teraz mi pisze, że dałem ciała, bo on może jednak by położył. Pytałem każdego GMa, który miał szanse na jakikolwiek sensowny zwrot za Davisa. Mimo to niektórzy mówią, że mogłem dostać więcej, ale nie negocjowałem. Camby tyle lat w handlu a nie wiesz jak wyglądają negocjacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Russell jest Ci dozgonnie wdzięczny za te 13mln na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Godzinę temu, january napisał: Ingram przed kontuzja, 2x1st, j.robinson, olynyk i/lub Favors. Jako oferta startowa. Zazadales Dlo lub LJ i nie negocjowales k**** z czym do ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ingram + Butler za Hardena w snt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Chcialbym zwrocic uwage na jedna rzecz. Butler uparł się zeby grac w Miami, gdzie drugim najlepszym zawodnikiem jest Winslow, a trzecim Adebayo. Tutaj za support ma Doncica i Oladipo, ktory podobnie jak Jimmy jest tytanem pracy. Obaj mieli problemy zeby dostac stypendium w I dywizji NCAA, a braki w talencie/warunkach nadrabiali zaangazowaniem i ciezkimi treningami. Ciezko znalezc dwoch bardziej podobnych do siebie graczy w tym wzgledzie. Nie wiem tez w jaki sposob Doncic mialby ograniczac Butlera. Lepszy zespol jest w tym wypadku zaleta, a nie wadą. No chyba, ze Meyers Leonard jest tu decydujacym czynnikiem w wyborze. co do Wade connection, to uwazam ze wyprawilem mu godne pozegnanie w zeszlym sezonie i cieszy mnie jego dobra relacja z Jimmym ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: Oj Jasiu, Jasiu. Pogrążasz się. Cały świat już wie, że nie chciałeś poświęcić Russella, by zdobyć Anthony Davisa. LeBron żąda wymiany.... Z tego można by stworzyć dramę i poważny konflikt na linii LBJ, Rich Paul, Anthony Davis - January. Piszę to poważnie. Jeśli to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja bym unikał aż takich kalkomanii i wyciągania 1:1 bo Jimmi Miami a Leonard Toronto zabije nam to grę bo big markets są 4 kluby a small 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Ty to się martw o trade request jaki złoży za 83 minuty T.Harris honorowo podam sie do dymysji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 20 minut temu, january napisał: Btw jak mam 50% potrzebnego capspace to mogę sobie składać ofertę na Duranta co nie? Sam pisałeś regulamin i dobrze wiesz, że tak. 1 minutę temu, january napisał: Ty to się martw o trade request jaki złoży za 83 minuty T.Harris My się wszyscy martwmy bo znów trzeba będzie szukać nowego GMa. Teraz, człowiek...morza napisał: honorowo podam sie do dymysji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 @SlaKB od trzech tygodni nie jest aktywny na forum. Nie wiem czy i tutaj nie będzie potrzeba wejścia komisarza. @ozzy110 Przejmujemy w razie czego Bucks, by zrzucić Veremenko i złożyć oferty w pierwszej turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Oferty złożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Ajj, pospieszyłem się z Cookiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dziwne, że tak szybko @january odpuścił Butlera. Dla mnie to bardzo zła informacja, bo będzie miał kasę na wyrównanie mojego maxa dla Ingrama:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Dziwne, że tak szybko @january odpuścił Butlera. Dla mnie to bardzo zła informacja, bo będzie miał kasę na wyrównanie mojego maxa dla Ingrama:/ Beka będzie jak w druga stronę pójdzie Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Beka będzie jak w druga stronę pójdzie Davis Podobno oferta jest ze Wschodu, więc raczej nie Davis:) Na pewno Lakers liczą na to, że go wezmą za rok w wolnej agenturze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Beka będzie jak w druga stronę pójdzie Davis Kings nie byli zainteresowani Butlerem i w wolnej FA nie zaproponują mu maksymalnego kontraktu #sources Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi