RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 7 godzin temu, człowiek...morza napisał: dobitnym przykładem, ze wiekszosc bierze pod uwage big market, ejst wlasnie lbj w lakers u nas, gdzie jasiu swoimi ruchami sobie nie zasluzyl, ale jakos lbj do niego trafil Chyba raczej dlatego ze lebron trafił tam w realu i wiadomo było ze chce grac dla lakers akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Chcial grac w lakers w rl bo nie mial szans z warriors. Jakby zostal w cavs mialby teraz easy win w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 16 minut temu, fluber napisał: Chcial grac w lakers w rl bo nie mial szans z warriors. Jakby zostal w cavs mialby teraz easy win w finale. Najpierw by trzeba było do tego finału dojść, a zeszłoroczny skład Cavs by nie miał szans z nikim z trójki Philly, bucks, knicks ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 42 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Najpierw by trzeba było do tego finału dojść, a zeszłoroczny skład Cavs by nie miał szans z nikim z trójki Philly, bucks, knicks ... No tak, w koncu jak w zeszlym sezonie cavs wygrali z 76ers w pelnym skladzie to w tym bez richardsona i covingtona by przegrali. Brzmi logicznie. Bucks dostali rok temu chyba jednoglosnie w plecy, ale w tym roku w tym samym skladzie bylbym bez szans. Jedynie z knicks moglbym przegrac w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Z takim nijakim LBJ byś dostał z Bucks gładko. 76 ers również choć oczywiście nie wiadomo jak byś to obudował ostatecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 3 godziny temu, fluber napisał: No tak, w koncu jak w zeszlym sezonie cavs wygrali z 76ers w pelnym skladzie to w tym bez richardsona i covingtona by przegrali. Brzmi logicznie. Bucks dostali rok temu chyba jednoglosnie w plecy, ale w tym roku w tym samym skladzie bylbym bez szans. Jedynie z knicks moglbym przegrac w tym sezonie. Rok temu lebron robił jedno z lepszych solo performance w historii, w tym roku by różnicy nie zrobił wiec zakładając ten sam skład co rok temu nie miałbyś szans z Bucks. A Philly nie wiem, kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Gdzie poleciał Griffin? I gdzie są insiderzy jak ich potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Blake Griffin - Jonas Valanciunas to będzie ofensywny postrach w przyszłym sezonie. Już zacieram ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Blake Griffin - Jonas Valanciunas to będzie ofensywny postrach w przyszłym sezonie. Już zacieram ręce Brakuje tylko Diona Waitersa i mamy BIG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Teraz, ozzy110 napisał: Brakuje tylko Diona Waitersa i mamy BIG 3 Nie mówię nie. Dion jest na mojej liście od dłuższego czasu i mimo już kilku miesięcy negocjacji w sprawie jego przechwycenia ciągle mijamy się w sprawie ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 22 godziny temu, człowiek...morza napisał: to daj dowody z tym poruszaniem bo to jest jak z ta legenda . o yeti Nie zamierzam ci szukac cytatów sprzed dwoch lat. Byles od początku, więc na pewno pamietasz dyskusje. Tak ta gra byla na poczatku reklamowana, niebranie pod uwage marketow mialo wyleczyc niedoskonalosci real NBA. Kiedys z przymruzeniem oka podczas ktoregos FA jak powolywalem sie na niskie podatki stanowe na Florydzie to od razu bylo larum, ze market sie nie liczy. Jak chcesz to sobie to bierz pod uwage, ale to nie jest standard w tej grze i jeden Lebron tego nie zmieni(juz abstrac***ac od sytuacji Jaśkowych Lakers a Magicowych). Sila zespolu, wyniki organizacji, perspektywy, ruchy-sprawnosc GM to dla mnie decydujace czynniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 A tymczasem czytam, że mój nowy przyszły podopieczny w RL NBA odrzucił opcje gracza. No proszę, proszę. Mam nadzieję, że Jonas to dobrze rozegra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, tangiers napisał: Nie zamierzam ci szukac cytatów sprzed dwoch lat. Byles od początku, więc na pewno pamietasz dyskusje. Dokładnie, pamiętam. I pamiętam konkluzję, że każdy kieruje się własnymi wytycznymi. Więc dziękuję, że w przedostatnim zdaniu naszła Cie jakaś refleksja i przyznałeś mi rację. Dla mnie to naturalny element, który dodaje realizmu do gry. Mało znaczący, bo legenda wokół big marketu w ostatnich latach została zweryfikowana. Tym niemniej, jeżeli LBJ chce iśc do Lakers to idzie do Lakers. Jeśli pojawiało się wiele doniesień, że Kyrie miał Knicks na liście, to oczywistym jest, że u nas w sytuacji w jakiej znajdują się Knicks, również tego będzie chciał. Jako GM Jazz mógłbym się czuć tym pokrzywdzony, ale się nie czuję. Bo tam gdzie można, chciałbym w grze zachować jak największy realizm. Moją rolą teraz jest stworzenie w Jazz takiej kultury, by przekonać Was, że pomimo bycia zadupiem, Ci najlepsi agenci będą chcieli tu przychodzić, a jak nie to zbuduję team przez draft. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Czyli ja mam Popa i ciągłość rozwoju młodych ? Plus podatek zero Oczywiście. Inaczej bym z DDR teraz się kisił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 11 minut temu, ignazz napisał: Czyli ja mam Popa i ciągłość rozwoju młodych ? Plus podatek zero a działałeś w sposób analogiczny do spurs z ostatnich 2 dekad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: Twoja całościowa działalność jest totalnym przeciwieństwiem tego co robiono w Spurs. Jaki jest tego skutek, sam się domyśl. Oczywiście teraz bym się z Ddr kisił 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: a działałeś w sposób analogiczny do spurs z ostatnich 2 dekad? Nie przegrzalem sytuacji z Gasolem i Millsem i w sumie jakbyśmy mieli taka rozmowę wcześniej Leonarda bym nie oddawał. Niestety dałem sobie wmówić ze musi odejść bo coś tam... sporo wybiórczych argumentów stosujesz Właśnie przykład Leonarda pokazuje ze zrobiono kalkę z realu gdy nie miałem 3 głównych winowajców o lekarzach nie wspominając Przepłacimy Mills Gasol i Parker w szatni Nie miałem nikogo z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 to trzeba było sobie zostawić Leonarda i czekać na rozwój wydarzeń. Czy ja Cie do czegokolwiek zmuszałem, że tysięczny raz mi się żalisz z tego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Bardziej był docisk z każdej strony i narracja ogólna ze nie ma szans na przedłużenie w spurs ze strata za darmo. Niestety trzeba słuchać u nas tych 1/29 głosów choć znam realia stosowania celowo nacisków itp nie żale się tylko odpowiadam na twój zarzut jakby moje spurs było złe zarządzane A ze naciski były z każdej strony bo taki mamy klimat gry nie zaprzeczysz. Teraz oczywiście pist factum kaxdy szedł by w zaparte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Czy w ofertach FA można dawać partial guarantee uzależnione od liczby spotkań w których zawodnik zagra? Coś takiego w realu ma chyba Conley z uwagi na wcześniejszą kontuzję gdy podpisywał swojego maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi