Tecu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 No to skoro chcesz zeby josh wzial paycut ale nie mozesz mu powiedziec dlaczego to jakiej decyzji sie spodziewasz?Josh jest GMem wszystkich drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dostał duży kontrakt rok temu. No i sporo 34-latków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Josh jest GMem wszystkich drużyn Jesli od tego miliona zaleza Twoje dzialania to w tym momencie jest 2-9 w glosowaniu i jesli nie zdradzisz dlaczego josh ma zrobic paycut to na pewno to sie nie wydarzy a Ty nie zrealizujesz swojego planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dostał duży kontrakt rok temu. No i sporo 34-latków. U nas wziął PO ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Nurkic bez oferty w 2 turze, lavine bez oferty w 2 turze, redick bez oferty w 2 turze... Olynyk - 5 propozycji kontraktu:) najbardziej rozchwytywany zawodnik 2 tury;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Olynykowi bycie backupem chyba jakoś bardzo nie przeszkadza, w RL poszedł do Heat gdzie był nie sprawiający wtedy kłopotów Whiteside. Lakers w BeGM są w stanie dać Favorsowi i Olynykowi do podziału 48 minut na C i 10 na PF co powinno ich obu zadowalać. dlaczego w 76ers ma nie otrzymać s5? a olynyk rownie dobrze ta kase o ktorej mowisz, mogl dostac teraz. nie dostal, wiec po co dywagacje? Jeżeli masz do wyboru bycie backupem i bycie starterem to co wybierasz? Nie kojarzę sytuacji w której zawodnik rezygnuje z bycia startem bo gdzie indziej za porównywalne pieniądze będzie backupem. Już prędzej pójdzie po pierścień. Sixers mają mocny skład, część meczy mogą grać Ben-Klay-Cov-JJ-Joel a część Ben-Klay-Josh-Cov-Joel (tak to moje dywagacje) a w Bucks mam pewnik że zagram w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 w ktorym temacie mam zrzucic caphold bo zapomnialem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Odom, Ginobili, Gordon, Lou Williams I każdy z nich znał organizację w której zostawał a nie przychodził do nowej. Tu nie masz sytuacji w której albo trafiasz do mocnej drużyny albo do tankera tylko albo do mocnej albo do bardzo mocnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 W sumie to nie wiem czy w obliczu odejścia Bartona Bradley nie powinien wylądować w Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 W sumie to nie wiem czy w obliczu odejścia Bartona Bradley nie powinien wylądować w Nuggets Powinien wylądować w Utah a tak serio, to nadal nie wiem, czy w Denver by był w S5, a w Houston myślę, że będzie + te 0,5 mln dodatkowe to jednak lepsze perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Randle -> Pacers Favors -> Lakers Gratulacje. Nie sądziłem, że już mój głos przesądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dziekuje. Plan na FA wykonany w 100%, teraz tylko zatrzymac swoich, mam jeszcze Room MLE, oraz vet miny... rozumiem ze moge juz w sprawie olynyka i parkera i warrena glosowac rowniez? bo moje oferty sa juz niewazne a uwazam ze conajmniej jeden z nich powinien wziac QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 rozumiem ze moge juz w sprawie olynyka i parkera i warrena glosowac rowniez? bo moje oferty sa juz niewazne a uwazam ze conajmniej jeden z nich powinien wziac QO. Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Wraz z podpisem Bartona Pacers rezygnują z praw do Zacha LaVine To zrób to tutaj http://www.e-nba.pl/topic/6035-begm-july-moratorium-zrzucanie-cap-holdów/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Chyba dobrze liczę że mój człowiek Wiggins zdecydował się jednak brać konrtrakt odemnie? Muszę przyznać że jestem zadowolony z tej decyzji, uważam iż kontakt jest korzystny dla obu stron, liczę również na owocna współpracę i postęp w nadchodzącym sezonie Wigginsa. Mam nadzieję że w real nba też dostanie więcej zaufania oraz będzie się rozwijał, szczególnie w grze bez pilki. (najlepiej żeby Butler się przewrócił i ten głupi ryj sobie rozwalił ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Chyba dobrze liczę że mój człowiek Wiggins zdecydował się jednak brać konrtrakt odemnie? Muszę przyznać że jestem zadowolony z tej decyzji, uważam iż kontakt jest korzystny dla obu stron, liczę również na owocna współpracę i postęp w nadchodzącym sezonie Wigginsa. Mam nadzieję że w real nba też dostanie więcej zaufania oraz będzie się rozwijał, szczególnie w grze bez pilki. (najlepiej żeby Butler się przewrócił i ten głupi ryj sobie rozwalił ) Butlera to może już w trakcie sezonu nie być w Wolves. A już najpóźniej w next year. Wiggins na tym niewątpliwie skorzysta. Albo inaczej. Jego cyfry skorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Butlera to może już w trakcie sezonu nie być w Wolves. A już najpóźniej w next year. Wiggins na tym niewątpliwie skorzysta. Albo inaczej. Jego cyfry skorzystają. Nie wiem, czy to będzie jeszcze kiedyś zawodnik produkujący cyfry, bo nawet pod nieobecność Butlera jego statystyki nie urywały dupy. Ciężko w to teraz uwierzyć, ale zawodnik, którego głównym zadaniem w NBA miało być zdobywanie punktów, a na którego hype był porównywalny do LeBrona Jamesa miał w zeszłym sezonie JEDEN mecz na minimum 30 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Może po cichu liczę na syndrom Oladipo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi