Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 https://vignette2.wikia.nocookie.net/kaczordonald/images/e/e2/Sknerus_McKwacz_by_Kubar906.jpg/revision/latest?cb=20110604124230&path-prefix=pl Wypraszam sobie. Mogłem jeszcze pożydzić na Shaunie ze 3 mln i Zazie dać kilkaset tysięcy mniej. Uważam, że ładnie postąpiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja zrobiłem FA, ty tam z ozzy zróbcie ładnie tabelki z danymi. Poprawcie, też 2nd rounderów, którzy już podpisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja zrobiłem FA, ty tam z ozzy zróbcie ładnie tabelki z danymi. Poprawcie, też 2nd rounderów, którzy już podpisali. Nie widzę powodu by ingerować w kreatywność ludzi co do rozpisania kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Gwoli ścisłości, West, Javale i Casspi są u mnie za minimum if smth Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak 4,56 1+1PO zrobiło się 1,47 w pierwszym roku? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak 4,56 1+1PO zrobiło się 1,47 w pierwszym roku? Z góry dziękuję. Żyje na koszt Srebrnego Adama. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie widzę powodu by ingerować w kreatywność ludzi co do rozpisania kontraktu. Ja widzę część błędną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Żyje na koszt Srebrnego Adama. A tak bardziej konkretnie? Bo nie pisałeś w ofercie, że to minimum a po prostu oferta 4,56 1 + 1 PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Przeczytałem dzisiejsza w dyskusję w tym temacie i powiem, że to co Kucio mówi o obrzydliwym lobbowaniu odnośnie ofert to dla mnie kompletna bzdura. Dla mnie sens tej gry to jest właśnie dyskusja pomiędzy nami, przekonywanie kogoś do swojej racji, poszerzanie wiedzy, zmiana opinii na temat danego gracza etc. To jest prawdziwa treść tego forum i tej zabawy. Najmniej ważne powinno być wklepywanie głosów w danym terminie na odpierdol jak właśnie to zrobił Kucio, tylko co to wcześniej wymieniłem. Jak tak ma to wyglądać to nam się to bardzo szybko znudzi. Zainteresowanie grą jest w sumie większe niż myślałem, jesteśmy na początku, są problemy administracyjne, osobiste pomiędzy niektórymi graczami, ale uważam że to w tym momencie nie jest nic nadzwyczajnego. Z optymizmem podchodzę do tej zabawy i jestem przekonany, że będzie ona trwała na tym forum przez wiele lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A tak bardziej konkretnie? Bo nie pisałeś w ofercie, że to minimum a po prostu oferta 4,56 1 + 1 PO. To był chwyt marketingowy. Też się dałem złapać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A tak bardziej konkretnie? Bo nie pisałeś w ofercie, że to minimum a po prostu oferta 4,56 1 + 1 PO. Ale właśnie tyle wynosi minimum dla JMG. Są refundowane. Javale nie stracił centa. Bodajże 25 punkt cbafaq tam wszystko jest wypisane. To był chwyt marketingowy. Też się dałem złapać... chUyt ale napisałbym minimum to by mogło być źle odebrane. A tak było widać jak realnie mała to różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Ale właśnie tyle wynosi minimum dla JMG. Są refundowane. Javale nie stracił centa. Bodajże 25 punkt cbafaq tam wszystko jest wypisane. chUyt ale napisałbym minimum to by mogło być źle odebrane. A tak było widać jak realnie mała to różnica. W punkcie 25tym nie znalazłem, możesz podać konkretny? I rozpisać konkretnie z czego to wynika i jaka jest kwota dofinansowania i co z drugim rokiem? Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) W punkcie 25tym nie znalazłem, możesz podać konkretny? I rozpisać konkretnie z czego to wynika i jaka jest kwota dofinansowania i co z drugim rokiem? Żadna filozofia Każde minimum jest dofinansowane od kwoty 1,47 aż do pełnego kontraktu. Drugi rok to też minimum, tylko już nie dla 9cio letniego stazem a 10. Poniżej 2 lat stażu liczy się normalnie, bo jest mniej. Powyżej jest wartość dla 2 letniego, żeby "kluby nie unikały poddpisywania starszych graczy dla oszczędności" Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja zrobiłem FA, ty tam z ozzy zróbcie ładnie tabelki z danymi. Poprawcie, też 2nd rounderów, którzy już podpisali. Trochę mnie poniosło. Postaram się to jutro poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Skoro podpisuje Kellego na MLE to na chui zrzucałem prawa do Felicjano Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Skoro podpisuje Kellego na MLE to na chui zrzucałem prawa do Felicjano a kiedy to zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) a kiedy to zrobiłeś? Wczorej popołudniu, jakoś koło 15 Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nie musisz zrzucać tych praw do Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nie musisz zrzucać tych praw do Niego To bajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Żadna filozofia Każde minimum jest dofinansowane od kwoty 1,47 aż do pełnego kontraktu. Drugi rok to też minimum, tylko już nie dla 9cio letniego stazem a 10. Poniżej 2 lat stażu liczy się normalnie, bo jest mniej. Powyżej jest wartość dla 2 letniego, żeby "kluby nie unikały poddpisywania starszych graczy dla oszczędności" A to nie jest tak, że płaci faktycznie mniej, ale do salary liczy się normalnie? Możesz podać który punkt jest o tym, najlepiej z linkiem? Możesz to rozpisać jak z minimum robi się 4,56 w dwa lata? Z góry dziękuję, pytam by poszerzać wiedzę, nie jest to element walki o McGee absolutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jest odwrotnie. Jak miałbyś płacić graczowi mniej, a do salary liczyć więcej? Jak sobie wyobrażasz taki mechanizm jako obronę przed zatrudnianiem młodych i oszczędzaniem tym capspace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi