człowiek...morza Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Czy mogę wykupić kontrakt Crawforda w ten sam sposób, jaki zrobili to Hawks? base salary dead cap hit 2017-18 $10,942,762 $10,942,762 2018-19 $2,304,226 $2,304,226 Edytowane 20 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Podbijam bo zrobilbym podobnie z Monta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) no Crawforda można waivnąć, ale buyoutów to chyba nie robimy bo nie wiem jak i po co? btw te 2 miliony w ostatnim roku to nie wynika z buyoutu tylko tego że umowa Jamala była tylko częściowo gwarantowana co do Ellisa to już teraz nie pamiętam ale on miał chyba tę dziwną dwustronną opcję - nie wiem czy termin już tutaj nie padł Edytowane 20 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dzieki za info. O zadnej opcji klubu nie pamietam wiec po sezonie w jego przypadku bedzie glosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 no Crawforda można waivnąć, ale buyoutów to chyba nie robimy bo nie wiem jak i po co? btw te 2 miliony w ostatnim roku to nie wynika z buyoutu tylko tego że umowa Jamala była tylko częściowo gwarantowana co do Ellisa to już teraz nie pamiętam ale on miał chyba tę dziwną dwustronną opcję - nie wiem czy termin już tutaj nie padł A nie był jednak buy-out? Bo kwota widniejąca w salary jest o jakieś 4 mln niższa, niż miał kontrakt w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na buyout musi się zgodzić zawodnik więc nie ma możliwości, żebyś go tak po prostu wykupił. Możesz sobie sam waivować jak Ci się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Buyout nie ma wpływu na salary - to są tylko realnie zaoszczędzone piniążki, ale cap hit jest bez zmian Jamal na pewno miał tylko dwa miliony gwarantowane dlatego to nie był taki zły kontrakt jak się wydawało a co do Monty to w realu Indiana go zwolniła i wystretchowała na około 2 bańki przez następne 5 lat - wydaje mi się, że też tak możesz zrobić, ale trzeba się upewnić, bo tam była jednoczesna team option i player option na 2018-19 i Indiana miała pierwszeństwo, w sensie, że jeśli zrezygnowali z TO to Ellis nie mógł użyć opcji zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Buyout nie ma wpływu na salary - to są tylko realnie zaoszczędzone piniążki, ale cap hit jest bez zmian Jamal na pewno miał tylko dwa miliony gwarantowane dlatego to nie był taki zły kontrakt jak się wydawało a co do Monty to w realu Indiana go zwolniła i wystretchowała na około 2 bańki przez następne 5 lat - wydaje mi się, że też tak możesz zrobić, ale trzeba się upewnić, bo tam była jednoczesna team option i player option na 2018-19 i Indiana miała pierwszeństwo, w sensie, że jeśli zrezygnowali z TO to Ellis nie mógł użyć opcji zawodnika Dzieki za naprowadzenie. Rzeczywiscie bylo tak jak piszesz. Monta ma 3 lata gwarantowane a potem mamy przedziwna konstrukcje, bo najpierw jest opcja zespolu, a potem opcja zawodnika. Tym samym zwolnie Monte Ellisa bo jest mi zbedny, a zaoszczedzam sobie ten jego czwarty rok w kontrakcie, ktory do niczego nie bedzie mi sie liczyl, a on nie bedzie mogl podejmowac opcji zawodnika - co u nas byloby prawie pewne ;-) ale na spokojnie zrobie to po drugiej turze glosowania bo teraz nie mam czasu tabelki aktualizowac, a on i tak na rynku po zwolnieniu nie dostanie wiecej niz minimum. Dzieki wszystkim za pomoc i rizjasnienie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) coś czuję że Monta może być out z naszej ligi Edytowane 20 Lipca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 My tu gadu, gadu a tu czas na złożenie ofert A w weekend mnie nie ma - na rowerach do Olsztyna a na rowerze ciężko się obsługuje forum e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ja właśnie wysłałem hyhy - bedom emocje w niedziele albo i nie bo znowu okaże się, że robert sarver to sknera a nasz rynek oszalał w porównaniu do real nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) A oferty będą najczęściej 30/2+1TO - sknery A najbardziej przepłaceni i najwięcej sępów będzie na Jeffa T i KCP. Edytowane 21 Lipca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Wiele głosów było że jedynym sensownym PG został Teague, ja myśle że Darren Collison w biednej Indianie też ładne staty będzie kręcił Redick tez przytuli u nas kapuste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Wiele głosów było że jedynym sensownym PG został Teague, ja myśle że Darren Collison w biednej Indianie też ładne staty będzie kręcił Redick tez przytuli u nas kapuste Co Ty z tym Collisonem? Oszalałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Co Ty z tym Collisonem? Oszalałes? Boisz się konkurencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Przepraszam, czy po Shauna Livingstona to tutaj, ta kolejka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Boisz się konkurencji? Nie boje, oferta będzie odpowiednio wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie boje, oferta będzie odpowiednio wysoka. Ach te przepychanki słowne, każdy prawi, że da maxy, wysokie oferty na wszystko co się rusza a jak dojdzie co do czego to koszykarze będą się zgłaszali po zasiłek, bo nie będą mogli wyżywić dzieci Strzelam, że 90% z trash talku, który uprawiamy to ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Eh, a chciałem Collisona jako backup PG dla Lillarda za taxpayer exception No nic, trzeba szukać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Eh, a chciałem Collisona jako backup PG dla Lillarda za taxpayer exception No nic, trzeba szukać dalej Nie żartuj sobie, Collison dostaje gruby hajs od Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi