LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:38, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): a to nie idzie do denver Porter a Iggy do mnie?A Silvinho zrezygnował z jego usług? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 matchowanie jest na koniec tury o ile się nie mylę - takie już uroki rfa ze sianko blokuje a w tym czasie inni fa mogą umknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:37, Cris155s napisał(a): To ja mam teraz czekac az zaglosujemy gdzie idzie Gordon Hayward dopiero potem bedziemy czy jest sens Danilo glosowac? Wszystkie głosowania są jednocześnie. Jeśli będziesz pierwszy idzie do Ciebie. Jeśli będziesz drugi to mamy różne opcje. a) Jak Utah wygrają Haywarda to nie maja kasy na Gallo i idzie do Ciebie przegrają Haywarda, to muszą podpisać Hilla, ale Gallo już tylko mogą. MJ1 będzie decydował czy podpisuje Włocha. Kolejny raz polecam mój samouczek, który wyjaśnia te wszystkie kwestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 to co mi robisz nadzieje? piorytet to Sap, ale z każdego z trójki będę bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:40, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): matchowanie jest na koniec tury o ile się nie mylę - takie już uroki rfa ze sianko blokuje a w tym czasie inni fa mogą umknąc Mylisz się. Jak Wizards wyrównują ofertę Portera, a Denver wygra głosowanie to Iggy to wtedy trafia do Colorado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wrzuciłem do tematu format, który wydaje mi się jest idealny do potrzeb i jednocześnie blokuje wszystkie gorące decyzje i tak jak napisalem, jesli ktos uwaza, ze za duzo pisania, to niech poczeka ze 12 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 ja mam z sapem 50/50 i nie wiem na kogo głosować, niby Indiana więcej hajsu ale balbym się na jego miejscu że tam jakiś skandal wyjdzie, Georgea zdealuja albo odejdzie i będzie sapciowi smutno przez te 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 wiedziałem, że te TO w czwartym roku, to może być problem, no ale jak do mnie nie trafi to świat się nie zawali, a sumienie (i salary) będzie czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:45, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): ja mam z sapem 50/50 i nie wiem na kogo głosować, niby Indiana więcej hajsu ale balbym się na jego miejscu że tam jakiś skandal wyjdzie, Georgea zdealuja albo odejdzie i będzie sapciowi smutno przez te 4 lata Mam nadzieję, że o dobre samopoczucie Holidaya też będziesz się tak martwił w razie czego Nie no 30mln to dużo, a przecież nawet jak George odejdzie to mają kolejne wolne środki na kogoś dużego i fajnego prospecta Turnera. A Denver gwarantuje sportowo więcej, ale też tylko na poziomie II rundy PO. Temat niejednoznaczny, ale chyba jednak Milsap w Indianie, a Holiday u Pelikanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:44, MarcusCamby napisał(a): Mylisz się. Jak Wizards wyrównują ofertę Portera, a Denver wygra głosowanie to Iggy to wtedy trafia do Colorado. no jak to? miało być ryzyko po stronie podpisujacego rfa, a matchowanie dopiero na koniec tury. oczywiście w regulaminie tego nie ma ale chyba była co do tego zgoda, nie pamiętam już trzeba będzie to odkopac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:51, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): no jak to? miało być ryzyko po stronie podpisujacego rfa, a matchowanie dopiero na koniec tury. oczywiście w regulaminie tego nie ma ale chyba była co do tego zgoda, nie pamiętam już trzeba będzie to odkopac A mój samouczek zatwierdzony przez January czytałeś? Nie odwracaj tutaj kota ogonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) nieno spoko nie będę się upieral, tylko pytanie czy Andre by poczekal aż Wizards zmatczuja czy by jebnal focha że nie jest szanowany i nie będzie na żadnego Portera czekał BTW jaki samouczek bo chyba nie wiem o czym mowa? Edytowane 9 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wstęp do FA, 3 strona. Tam jest opisany przebieg różnych rezultatów, odnośnie FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) no wlasnie Danilo powinien brac hajsik z Nowego yorku, wiecej zarobi z bycia tutaj: nowe reklamy i kontrakty moga sie posypac i moze byc 1,2 opcja, a nie czekac na rozwoj wydarzen w Utah gdzie traktuja go jako awaryjne kolo ratunkowe Edytowane 10 Lipca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 W dniu 9.07.2017 o 23:59, MarcusCamby napisał(a): Wstęp do FA, 3 strona. Tam jest opisany przebieg różnych rezueltatów, odnośnie FA. ok, thx znalazłem, rzeczywiście w takim razie nie sadzę się tylko wspieram kampanię SAP do nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) ale jakie focha? to jest liga na naszych zasadach i gracze to boty, które muszą dostosować się do naszych reguł co jeszcze do Sapa - skoro w normalnej NBA wziął tylko dwa lata gwarantowane, to tutaj odmówi Nuggets trzech lat z dodanym Bledsoe czy wybierze Pacers dla dodatkowej kasy, choć spokojnie za 3 lata może podpisać jeszcze paroletnią umowę lub i tak te 30 baniek otrzymać? to tyle z marketingu Edytowane 10 Lipca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 W dniu 10.07.2017 o 00:02, Cris155s napisał(a): no wlasnie Danilo powinien brac hajsik z Nowego yorku, wiecej zarobi z bycia tutaj: nowe reklamy i kontrakty moga sie posypac i moze byc 1,2 opcja, a nie czekac na rozwoj wydarzen w Utah gdzie traktuja go jako awaryjne kolo ratunkowe też się ku temu skłaniam o dziwo, jakoś mi styl makaroniarza do tych mormonow nie pasuje, a temu olewusowi bycie the guy w gorszej druzynie chyba nawet bardziej pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 W dniu 10.07.2017 o 00:06, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): też się ku temu skłaniam o dziwo, jakoś mi styl makaroniarza do tych mormonow nie pasuje, a temu olewusowi bycie the guy w gorszej druzynie chyba nawet bardziej pasi kogo nazwywasz olewusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak tylko tu zaczynałem to pytałem się Januarego czy kolejność ma znaczenie i mówił, że nie. Tak, więc będąc w pełni uczciwym to nie powinniście nawet tego brać pod uwagę w głosowaniu Sap do Pacers W dniu 10.07.2017 o 00:06, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): też się ku temu skłaniam o dziwo, jakoś mi styl makaroniarza do tych mormonow nie pasuje, a temu olewusowi bycie the guy w gorszej druzynie chyba nawet bardziej pasi no bez jaj. Facet będzie pierwszą ofensywną opcją Utah Jazz, w poważnym zespole z aspiracjami. Brooklyn tu nie ma nawet czym się licytować, on może tylko czekać, że Hayward zostanie w Utah i Włoch jak niepyszny będzie musiał trafić do Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 W dniu 10.07.2017 o 00:05, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale jakie focha? to jest liga na naszych zasadach i gracze to boty, które muszą dostosować się do naszych reguł co jeszcze do Sapa - skoro w normalnej NBA wziął tylko dwa lata gwarantowane, to tutaj odmówi Nuggets trzech lat z dodanym Bledsoe czy wybierze Pacers dla dodatkowej kasy, choć spokojnie za 3 lata może podpisać jeszcze paroletnią umowę lub i tak te 30 baniek otrzymać? to tyle z marketingu popieram - Sap w denver z jokicem i bledsoe to bankowy top4 seed na zachodzie, Indiana za to wydaje mi się bardzo smutną opcją i nawet nie wiadomo kto tam na PG zostanie bo na nikogo dobrego ich chyba nie stac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi