Tecu Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Godzinę temu, january napisał(a): To nie jest prawdą. Po prostu pewna rzecz chcesz pominąć. Napisałem Ci, że Crowder jest u Ciebie warunkowy i skladasz mu oferte dopiero wtedy kiedy ofertę od Sixers odrzucą kolejno: Santi Aldama, Trey Lyles, Kelly Olynyk, Goga Bitadze oraz Jalen McDaniels. Pisanie o tym jak masz na niego pomysl i o grze w s5 po takim warunkowaniu dla gracza jako argument jest niesmaczne. Ale moze to sobie przepchniesz. Piszę to w momencie w którym wiem, że ani Aldama, ani Lyles ani Olynyk ani McDaniels do mnie nie przyjdą. Nie wcześniej. Tylko ewentualnie Goga a dwóch podpisuję. Mogę także odpisać, że ja dałem taki kontrakt dla niego od razu, Ty najpierw chciałeś go uwięzić przez 1+1TO i zmieniłeś pod wpływem innych ofert. Ten sam kaliber argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 To co z tym Shametem? xd Bo nie wiem czy do arkusza go dawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): To co z tym Shametem? xd Bo nie wiem czy do arkusza go dawac. Dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) A co na to rada? Bo jednak faktycznie nikt nie mogl mu zlozyc kontroferty nawet, bo nikt nie wiedzial ze dostal oferte Troche lipton. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Shamet nieważny poki co. Dostanie ofertę w next turze ode mnie na pewno @Pablo81 no super ten kontrakt życia, za dwa lata to bedzie 1mln więcej niż minimum, a w te dwa lata to może zarówno w realu jak i w begm się mocno rozwinąć bo widzę dla niego duże minuty w obu ligach w tym sezonie. Weź nie żartuj, to nie jest gość na wylocie z ligi tylko młody grajek. Więcej to dostanie pewnie i w Chinach niż ten twój kontrakt życia. u mnie grał dwa lata ponad i go rozwinąłem, u ciebie czeka go przy jakims drobnym urazie po dwóch trymestrach jakiś deal do hornets bo znowu spanikujesz ze nie wejdziesz do PO, czy coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) 33 minuty temu, Reikai napisał(a): A co na to rada? Bo jednak faktycznie nikt nie mogl mu zlozyc kontroferty nawet, bo nikt nie wiedzial ze dostal oferte Troche lipton. no okej, ale to nie moja wina, a ja mu złożyłem co potwierdził @Szulim 32 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Shamet nieważny poki co. Dostanie ofertę w next turze ode mnie na pewno trochę szejm, że nikt nie złożył oferty topowemy szoterowi w stawce tak między nami 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no okej, ale to nie moja wina, a ja mu złożyłem co potwierdził @Szulim trochę szejm, że nikt nie złożył oferty topowemu szoterowi w stawce tak między nami Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trochę szejm, że nikt nie złożył oferty topowemy szoferowi w stawce tak między nami Ja złożyłem ale nielegalną dopiero teraz doczytałem o co naprawdę chodzi i nie wiem jak się do tego odniesc. Szulim za kare niech lobbuje za Denver w następnej turze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 33 minuty temu, Reikai napisał(a): A co na to rada? Bo jednak faktycznie nikt nie mogl mu zlozyc kontroferty nawet, bo nikt nie wiedzial ze dostal oferte Troche lipton. Najlepiej byłoby dać 1 dzień na kontry do shameta a potem 1 dzień na reoferte dla LBS. Nie ma sensu przerzucac tego na 4 turę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Czy oferta Clippers dla Aldamy jest legalna? Na poczatku dostal 1+1 PO Potem dostal room mle/3 To jest wiecej niz 175% roznicy wzrostu. Dla goscia z takim exp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Najlepiej byłoby dać 1 dzień na kontry do shameta a potem 1 dzień na reoferte dla LBS. Nie ma sensu przerzucac tego na 4 turę. Jesli można dać trzecia kontrę macierzystemu zawodnikowi to się zgadzam! XD Teraz, Reikai napisał(a): Czy oferta Clippers dla Aldamy jest legalna? Na poczatku dostal 1+1 PO Potem dostal room mle/3 To jest wiecej niz 175% roznicy wzrostu. Dla goscia z takim exp. Jak jest więcej to nielegalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 chyba w warunkach mam, że jak podpisze Caruso i Andersona to będzie tyle, ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 18 minut temu, Reikai napisał(a): Czy oferta Clippers dla Aldamy jest legalna? Na poczatku dostal 1+1 PO Potem dostal room mle/3 To jest wiecej niz 175% roznicy wzrostu. Dla goscia z takim exp. Drugie pytanie, to MLE od OKC dla Caruso. Cytat Alex Caruso pelne MLE 4 lata z PO, 53,341,500mln, 10% signing bonus 5,334,150mln, w sumie 58,675,650mln, 5% bonus za final konferencji obliczane od danego roku Mozna sobie w ten sposob sztucznie dokladac bonusy do MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 A mozna opinie niezainteresowanego? xD Myslalem, ze te bonusy sa mozliwe tylko przy cap space, a MLE jest sztywne i nienaruszalne. Dlatego wyjatki sa wyjatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Bonusy są niezwiązane z salary, wyjątkami itp to są dodatki do pensji które potem wchodzą ci w capspace jak się wydarza Ale niech nasz spec od CBA @karpik potwierdzi bo po przeczytaniu ponad 100str nowego CBA mogą mi się mylić kwestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Szukalem informacji o bonusach zeby przebic standardowe MLE i wpadlem na signing bonus wiec dalem temu szanse. Nigdzie nie widzialem informacji przy jakich kontraktach nie mozna ich oferowac czyli chyba mozna przy wszyskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Dla mnie to byloby absurdalne, jesli mozna dawac bonusy przy MLE, bo to troche sztuczne pompowanie wyjatku, ktory wydaje mi sie nienaruszalny W zyciu nie slyszalem o takim przypadku, ale czekamy na dalsze opinie i potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 6 minut temu, Reikai napisał(a): Dla mnie to byloby absurdalne, jesli mozna dawac bonusy przy MLE, bo to troche sztuczne pompowanie wyjatku, ktory wydaje mi sie nienaruszalny W zyciu nie slyszalem o takim przypadku, ale czekamy na dalsze opinie i potwierdzenie. No mam wrażenie że to jest takie samo pytanie jak czy można dodawać bonusy do maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Ten signing bunus ma byc rozlozony rownomiernie w gwarantowanych latach kontraktu czyli w tym przypadku w 3 pierwszych. +1,778,050mln do kazdego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Teraz dopiero zauważyłem że Tim Hardaway Jr. w II turze FA, dostał ofertę 45/3 a w III nikt mu nie dał nawet minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi