TuPalnik Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze nieoficjalnie, ale najprawdopodobniej Damian Kulig w Polskim Cukrze. Gazeta Pomorska podaje, że umowa może być do końca następnego sezonu. Toruń zaczyna być najpoważniejszym graczem na FA w PL. Praktycznie 2 na 3 zagraniczne transfery mega udane co roku, coraz wiecej Polaków przychodzi do drużyny i to tych poważnych na arenie ligowej - jestem pozytywnie zaskoczony. Oby doszło do skutku. Teraz jedziem po złoto. Podstawowa rotacja podkoszowa Mbodj - Cel - Kulig - Sulima. Wow. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 I to mi się podoba Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 łoo rany, na mecz z anwilem od godziny jest otwarta sprzedaz internetowa, a juz nie ma zadnych dobrych biletow : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 łoo rany, na mecz z anwilem od godziny jest otwarta sprzedaz internetowa, a juz nie ma zadnych dobrych biletow : P Miłośnik Pierników i Cukru nie zagłada w PM? Mogłeś mi napisać szybciej ze masz potrzebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Patrząc na to, co ostatnio Anwil prezentuje, to szkoda hajsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Patrząc na to, co ostatnio Anwil prezentuje, to szkoda hajsu. Niezły anti-jinx, co? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dokładnie to miałem napisać. Co z Karnowskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Dokładnie to miałem napisać. Co z Karnowskim? Tajna broń na PO Powiedziałbym Broń masowego rażenia xD Edytowane 25 Stycznia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Chyba to w miare odpowiedni temat Czy można tę ligę sprzedać gorzej? Dostają super mecz czołowych drużyn, oba zespoły ponad 100 pkt bez dogrywki, jest crunch time i piękny game winner, a oni to realizatorsko-komentatorsko spierdolili mówiąc krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Plus fakt, że nie było nawet tego meczu w TV. Edytowane 27 Marca 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Z tego co czytałem to akurat wina Stelmetu, który weekendy spędza w jakiejś dziwnej lidze w Rosji, bo nikt nie chciał ich w poważnych europejskich pucharach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Swoją drogą, nie wiem co mnie bardziej zadziwia: gracze NBA niezastawiający rzucającego osobiste czy polscy realizatorzy puszczający powtórki w trakcie akcji. Tyle lat i ciągle to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wynik się zgadza. Nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wynik się zgadza. Nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Czyżby to był ten rok dla Torunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Rzadko oglądam polską ligę (częściej 1 i 2 już) ale Stelmet to dramat patrząc na ten jeden mecz W Toruniu mi się bardzo spodobało to, że grali piątką Śnieg-Wiśniewski-Gruszecki-Cel-Sulima i odjeżdżali - szanuję za piątkę Polaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 A Anwil wyrownal. Final Wloclawek Torun bylby pieknym widowiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 12 godzin temu, Koelner napisał: A Anwil wyrownal. Final Wloclawek Torun bylby pieknym widowiskiem Qurwa jak oni to wyciągnęli przy Florencie rzucającym 38 to ja nie wiem, ale się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 W dniu 24.05.2019 o 10:48, Jendras napisał: Qurwa jak oni to wyciągnęli przy Florencie rzucającym 38 to ja nie wiem, ale się cieszę. I mamy derby w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Toruń z HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi