ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 PS Snyder to sobie co najwyżej wrzody wyhoduje, ogólnie @Ely zmień ten tytuł tego tematu i usuń tego steywarda z tagów bo chce odpocząć od gościa na jakiś czas Ale może lepiej przeczytaj tytuł bo od 5 rano jest zmieniony Uwielbiam Twój urzędowy pesymizm -- Snyder w sumie stworzył Haywarda jakim jest teraz. Goberta też bo ten w pierwszym sezonie nie zagrał nawet 500 minut więc wierzę w to że takiego Hooda potrafi poprowadzić. Jazz może oppóźnić podpisanie umowy z Inglesem i liczy się jako 4 mln cap hold. Spada Hilla ( szkoda) spada Hayward możemy skasować Diaw i Neto ale to daje raptem ok 10-11 mln To już lepiej uderzyć do Bostonu i powiedzieć im że skoro Hayward odchodzi to my od nich weźmiemy Crowdera Przy obecnym markecie, najbardziej podoba mi sie opcja wyhodowania kogos. Jest potencjał. Ciekawe co pokaże hood w tym sezonie. Moze byc największym wygranym tego offseason. Największym wygranym niestety wciąz jest Boston Ale fakt wierzę że Hood częściowo da radę --- No nic czuje że wyjdziemy Mitchellem w s5 i Hoodem na trójce... Nadal potrzebujemy dobrego PFa z rzutem.. Cholera boli to że Patterson poszedł do Thunder bo byłby idealny do JAzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Jedyny plus odejścia Haya to koniec tej "opery żebraczej", która była żenująca. Pozostają same minusy: 1. Stajemy się ekipą przeciętną i to nie tylko dlatego, o czym pisał ely3, że lecimy ofensywnie w dół ale dlatego, że na bardzo mocnym Zachodzie nie mamy żadnego All Stara; Gobert jest bez wątpienia graczem takiego kalibru ale budowanie ekipy wokół niego to pomysł z piekła rodem; zresztą już czytałem "tłity" w stylu: "to teraz po co Rudy ma tu zostawać?" 2. Straciliśmy marketingowo bowiem odeszła twarz tej ekipy jaką była Hayward, nazywany czasem przesadnie "White Mamba"; w konsekwencji nasza siła przyciągania jest obecnie zerowa, zespół z II rundy z takim liderem miał zawsze szansę na przyciągnięcie kogoś atrakcyjnego; obecnie zaczynamy od początku 3. Absolutny danie dupy po całości przez Lindseya i brak jakiegokolwiek planu B; uzależnienie wszystkich ruchów, również finansowych, od pozostawienia jednego gracza to kpina (zwłaszcza, że Hill znacznie spuścił z tonu); właściwie w ciągu kilku ostatnich dni facet poddał w wątpliwość te kilka lat dobrej roboty w Jazz jako GM; ta cała szopka bardziej przypominała czasy Kevina 'Connora Haslama i zabaw w "family business" niż - podobno profesjonalny management ostatnich lat w Jazz 4. Minus sentymentalny - Hay był ostatnim graczem obecnych Jazz,, który grał pod Sloanem 5. w rezultacie, jak gdzieś tu już pisałem, Jazz po dobrym początku offu, stali się największym jego przegranym Edytowane 5 Lipca 2017 przez Maxec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Thunder zdecydowanie. Ale ja mówię o sytuacji Haywarda -- a całościowo to Golden bo dostali spory paycut od Duranta i podpisali wszystkich kluczowych a moze nawet coś im się uda dołozyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale ja mówię o sytuacji Haywarda -- a całościowo to Golden bo dostali spory paycut od Duranta i podpisali wszystkich kluczowych a moze nawet coś im się uda dołozyć Już dołożyli Casspiego aka trzeci najlepszy trójkowicz w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Napiszę to raz i tylko raz: Melo i Baker/Dellavedowa (jak się dogadają z Bucks) za Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 LaLa w Utah, a tam w ogóle są jakieś butiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Tak na poważnie, to Jazz próbują podpisać Jamesa Johnsona, co byłoby fajną opcją, a dodatkowo w Heat zrobiłoby się więcej miejsca dla Adebayo na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ni c***a nie ruszałbym Gaya. To może być jedna z większych wtop offseason po tej jego kontuzji. Nie życzę go Jazz. I ze względów boiskowych (o których wspomniał Ely), jak i pozaboiskowych (zdrowie). Lepiej trzepać Hoodem i Inglesem na trójce, a na dwójce inwestować w Mitchella, lub nawet podpisać Jamesa Johnsona. Obie te opcje są lepsze od brania Gaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zdecydowanie nie warto brać Gaya - za MLE w przypadku Thunder jeszcze widziałem jakiś sens podjęcia ryzyka, ale teraz Gay zapewne chce więcej kasy, bo niektórym się miejsce zrobiło, a więcej kasy dla gościa w tym wieku po achillesie to jest tragedia. Podobno tylko Wilkins wrócił do poważnej gry po achillesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 James Johnson to jest inwestycja która mi pasuje Jak masz skład o średniej wieku 24 to ostatnie co potrzebujesz to wkopać się w kolesia który nie jest w TOP50 a myśli ze jest gwiazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 <br />Podobno tylko Wilkins wrócił do poważnej gry po achillesie.<br />Wiecej, pisalem o tym w zeszłym sezonie. Ogólnie problemy z powrotem mają gracze u schyłku kariery (większość miała 34-38 lat), Gay może najmłodszy nie jest ale ma szansę wrócić. Co by nie mówić to sytuacja high risk high reward. Pytanie kogo na to stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 <br />Wiecej, pisalem o tym w zeszłym sezonie. Ogólnie problemy z powrotem mają gracze u schyłku kariery (większość miała 34-38 lat), Gay może najmłodszy nie jest ale ma szansę wrócić. Co by nie mówić to sytuacja high risk high reward. Pytanie kogo na to stać? Kto jeszcze? Masz link do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Gay może najmłodszy nie jest ale ma szansę wrócić. Co by nie mówić to sytuacja high risk high reward. Ja bym powiedział, że to wielkie ryzyko, a ewentualna nagroda i tak będzie średnia. W dodatku są na nią małe szanse. Niech Gay sobie podpisze z jakimiś Hawks i nie zawraca gitary ciekawym projektom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale Jazz ma w tej chwili pg - Rubio/Exum może Mitchell moze Neto sg Mitchell/Burks sf- Hood/Ingles pfFavors/JJ/ Bolomboy c Gobert/Bradley I potrzebują albo dobrego sf albo pf z rzutem.. James Johnson nie jest idealny i nie wiem na ile ta jego zeszłoroczna trójka jest wynikiem pracy a na ile przypadkiem ale on pasuje nam do systemu Diaw warto spuścić tylko wtedy jak w to miejsce dostaniemy kogoś sensownego albo do wymiany bo jego 7,5 niegwaraantowane + Burks na przykład może dać w zamian kogoś sensownego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Jazz wykonali kilka bardzo ciekawych ruchów podczas tego off-u. Pozyskanie Rubio sprawiło, że Hill nie był już im tak potrzebny, a na pewno nie za kasę którą chciał. (Swoją drogą ciekawe czy zwolnił agenta) Sprawa z Haywardem, wybrał Boston, jak dla mnie lepszym wyborem byłoby Miami. Cała a akcja z dementi a potem tekstem PT (jak dla mnie to pewnie szukali jakiegoś ghostwritera) trochę słaba. Strata Gordona boli choć mogło być o wiele gorzej. Swoją drogą w tej zeszłorocznej wymianie Hawks-Jazz-Pacers wygrani są Hawks - którym został Taurean Prince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Swoją drogą w tej zeszłorocznej wymianie Hawks-Jazz-Pacers wygrani są Hawks - którym został Taurean Prince Długoterminowo zgoda ale bez Hilla Jazz by nie wygrało drugiej rundy nie przyciągnełoby Joe Johnsona więc suma sumarum to Jazz jednak bo Prince niczego Jazz nie dawał ani krótko ani długoterminowo Diaw+Burks to zdecydowanie negatywny value. W obecnej lidze PG poszedł za zły kontrakt Oladipo , Butler za kolesia po ACL więc bo ja wiem Z innej beczki -- ciekawe czy Jazz da szanse Tyreke Evansowi za jakieś minimum albo bi annual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No ok, to skoro Billy oddał do Celtics 3 picki za vets to może niech ktoś powtórzy jego numer? Pritchard dał dupy, Butler jednak poszedł za #7 mocnego draftu, Dunna i Zacha. Nie porównuj tego do Burksa, bo ja też mogę napisać, że liczę na to, iż ktoś da coś ciekawego za Denga. No ja wiem wiem - spoko ja bardziej w kontekście że mogą być ekipy uciekające z podatku i wtedy 7,5 Diawa niegwarantowane jak znalazł Ale zasadniczo raczej nie wiem czy jazz ma coś uszykowane bo podobno mieli ale w oparciu że zostaje Hayward a tak to mają inne priorytety na rynku do uzupełnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale może lepiej przeczytaj tytuł bo od 5 rano jest zmieniony Uwielbiam Twój urzędowy pesymizm -- Snyder w sumie stworzył Haywarda jakim jest teraz. Goberta też bo ten w pierwszym sezonie nie zagrał nawet 500 minut więc wierzę w to że takiego Hooda potrafi poprowadzić. Jazz może oppóźnić podpisanie umowy z Inglesem i liczy się jako 4 mln cap hold. Spada Hilla ( szkoda) spada Hayward możemy skasować Diaw i Neto ale to daje raptem ok 10-11 mln To już lepiej uderzyć do Bostonu i powiedzieć im że skoro Hayward odchodzi to my od nich weźmiemy Crowdera Największym wygranym niestety wciąz jest Boston Ale fakt wierzę że Hood częściowo da radę --- No nic czuje że wyjdziemy Mitchellem w s5 i Hoodem na trójce... Nadal potrzebujemy dobrego PFa z rzutem.. Cholera boli to że Patterson poszedł do Thunder bo byłby idealny do JAzz ten od 5 rano tez mi się nie podoba Jak ktoś myśli że to Snyder jest takim cudotwórcom to gratki, już pewnie w szklarni hoduje następców haywarda skoro lindsey nie miał żadnego planu zapasowego. Urzędowy pesymizm, a z czego się w tej sytuacji cieszyć, tracimy dwóch najlepszych offensywnie graczy pokażcie mi klub nie tankujący który po czymś takim był wstanie się szybko otrząsnąć Ogólnie jak napisał @Max to był jeden z gorszych wieczorów w historii organizacji, a durny sztab nie był kompletnie na niego przygotowany, to pokazuje skalę ich profesjonalizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 LaLa w Utah, a tam w ogóle są jakieś butiki? Jest z LaLą w separacji Oferta za Melo dalej leży na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 bez laly, czy jak tam, to nie bierzemy Johnson ponoć trafi do Utah, niezła opcja szczególnie przy tym co zostało ... cholera koleś będzie notował życiowe rezultaty w ofensywie Szkoda że Hilla sobie nie zostawili do tego, wtedy ten skład by jakoś się domykał, ale ok jeszcze kilka nazwisk zostało może uda się coś wykombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi