ely3 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Agent Haywarda oficjalnie powiedział ze nie ma żadnej decyzji i nie wiem skąd sa sources Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Brown i tak większość czasu w rookie sezonie grał na SG i w tym sezonie zapewne też tak będzie , Hayward SF a Crowder ( jeśli zostanie ) spokojnie na 4rce.. nie mówie, że w s5 bo jeśli chodzi o s5 w next sezonie to wielka nie wiadoma jak moze wygladać. Do tego Tatum 3/4. Więc bym tak nie przesadzał z określeniem wszystkich SF'ami. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Crawford jest undersized and too slow na bronienie mobilnych 4 mających 6-9 do 7 wzrostu, z kolei za leciwym LBJ musiał Smart biegać. Tatum na 4 to może za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tatum może być lepszy na 4. Zresztą Boston już w poprzednim sezonie często grał bez typowego PF. Możliwe, że celem na przyszłość jest granie Brown-Hayward-Tatum na 2-3-4. Dla mnie wygląda to spoko, choć dużo zależy od tego jak rozwinie się Tatum i czy będzie playmakerem z pewną trójką. Z picków można celować w wysokiego(Bamba, Ayton), albo szukać trade'u po takiego, bo Horford/Zizic raczej nie są optymalni w walce o pierścień za te trzy, cztery lata, kiedy Warriors się trochę zestarzeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Akurat jestem teraz w SLC wiec ide pod hale i zobacze jakie nastroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Ciekawy artykuł. http://www.sltrib.com/sports/5470541-155/monson-goodbye-gordon-hayward-whoever-you People talk about the draw of Brad Stevens at Boston, Hayward's college coach, but the player made more progress under Snyder than he did under Stevens. Edytowane 4 Lipca 2017 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Akurat jestem teraz w SLC wiec ide pod hale i zobacze jakie nastroje I jakie nastroje ? Tłumy palą białe kukły? A poważnie to na razie wiadomo że nic nie wiadomo poza tym, że po spotkaniu z Jazz Hayward zaczął się wahać czy iść na Wschód i zaczął się skłaniać do zostania Rozumiem ten dylemat bo teraz na Wschodzie ma pewne All Star nominacje co roku a na Zachodzie na skrzydłowych jest duża konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 I jakie nastroje ? Tłumy palą białe kukły? Lindseya powinni kukłę spalić PS Gratki @Karl ze okazji nie zmarnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Obecnie rejony hali to prawdziwe ghost town (40 stopni i 4 lipca robią swoje) Jedno jest pewne - sklep w ktorym nabyłem kilka koszulek dało na wyprzedaż wszystko co związane z haywardem. Nawet po 5 dolarów można dostac tshirt. Ale z tego co sie dowiedziałem to zrobili to po informacji na Espn, wiec pewnie sami nie wiedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 kupuj koszulki, może potem je spylisz po 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Za późno. Nabyłem jedna goberta i kilka innych rzeczy juz bez nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 kupuj koszulki, może potem je spylisz po 20$ Dokładnie @Karl spekulacje to najlepszy sposób na zrobienie fortuny, nie zmarnuj okazji, plus za 5 to mi kup co najmniej jedną, nawet jak odejdzie będe nosił nie chowam urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 co teraz? przydałoby się kogoś podpisać na SF, chyba że tam ISO Joe zagra Gallo chyba też już poszedł, nie wiem kto ciekawy został przykra sprawa kibicowałem by jednak został mimo że Hay w C's to fajna historia teraz jeszcze trudniej będą mieli Utah, awans do PO to chyba ich max jak patrze na rostery reszty ekip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ponoć teraz po odejściu Haya podłączamy się w wyścigu po Otto Portera, jakby się udało byłoby całkiem nieźle, kto wie czy za sezon dwa nie wspominalibyśmy tego in +; gorsze jeśli będzie realizowany plan c czyli Rudy Gay już starczy jeden rudy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Porter wziął ofertę Nets, więc on to zamknięta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 i tak sprawa się rypła, lindsey nie zdążył chyba przedzwonić oficjalnie chyba jesteśmy w dupie, gdyby te przenosiny odbyły się z kilka dni wczesniej, wtedy byłoby jeszcze czas do kogoś uderzyć a teraz zostaje tylko gay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No i mamy inne Jazz - Szkoda że Hayward przeciągnął tę decyzje bo Jazz już nie ma opcji a co gorsza dodatkowo stracili Pattersona którego mieliśmy na celowniku Nie ma Haywarda i Hilla.. Jazz nadal będzie TOP 3 obrony ale ofensywa poleci w dół .. Mają nadal dużo talentu ale sam Gobert nie sprawi ,że Jazz będą mieli 50 zwycięstw... Będzie cieżka walka o PO No nic szacunek za te ostatnie lata - za zwycięstwo w pierwszej rundzie z Clippers ( nota bene chyba jedna z najlepszych serii w tych słabiutkich PO). Za walkę , wygrywanie końcówek Wybrał sportowo kiepsko bo Boston gra najmniej pick and rolli ze wszystkich ekip a Hayward dużo punktów zdobywał z takich akcji. Ale mamy nowe JAzz - szkoda że bez Hilla i szkoda że bez Haywarda...W tej chwili nie ma żadnej opcji na rynku ani do wymiany ani wśród agentów No nic może coś jeszcze wykombinują za MLE typu JaMychal Green - no ale głównie trzeba się nastawić że może Snyder wyhoduje nowego Haywarda Może Hood, może Mitchell -- no ale w tej chwili to jesteśmy 7-10 ekipą na Zachodzie Tak jak wspomniałem -szacun za lata gry, rozczarowanie stylem odejścia ( ta szopka z wyciekiem informacji , dementi itp - mógł po męsku powiedzieć wczoraj byłaby inna gadka) - powodzenia na nowej drodze nie bardzo No nic - zobaczymy jaki jest plan B ( Gallinari poszedł, Gaya to ja nie chcę poza tym nie mamy na niego gotówki) może jakiś pakiet ktoś +Diaw jeśli ktoś chce zejśc z salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Czemu nie ten R.Gay na krótszej umowie? Chłopak idealnie się teraz by nadawał. Bo jak nie on to kto? Pójście w PFa i przekazanie pozycji SF Hoodowi/JJ? Bo by mieć Gaya to musimy skasować Diaw i Neto co da sie przeżyć ale to góra dwuletnia umowa.. Gay za długo trzyma piłkę. Zatrzymuje ofensywe jest bardziej przeiwdywalna. Za rok Jazz musi przedłużyć Hooda Favorsa i Exuma.. Wolę się nie ugotowaćw długi kontrakt Gaya który jest po ciężkiej kontuzji. Jeśli weźmie 22/2 to ok ale jak ma to być ok 18 na rok to zapomnij I tak wolę wychodzić s5 Rubio-Mitchell-Hood-Favors-Gobert niż pchać się w grubą umowę Rudego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Akurat Gay tyle raczej nie będzie chciał żebyśmy nie mogli go dostać, inna sprawa że chłop ponoć chce iść do kogoś co gra o coś. Z jednej strony to sam nie jestem wielkim fanem jego przyjścia, ale w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy plus z dobrym potencjałem w defie jaki mamy może nie było by głupim go podpisać na jakąś krótką umowę coś 2 lata i drugi z opcją drużyny. PS Snyder to sobie co najwyżej wrzody wyhoduje, ogólnie @Ely zmień ten tytuł tego tematu i usuń tego steywarda z tagów bo chce odpocząć od gościa na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Przy obecnym markecie, najbardziej podoba mi sie opcja wyhodowania kogos. Jest potencjał. Ciekawe co pokaże hood w tym sezonie. Moze byc największym wygranym tego offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi