Julius Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Gdzie od Woja, nie ma nic. jakiś fake jebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dunn - rocznik 94 - dobra obrona Lavine - rocznik 95 - gość na średnią 20pkt na mecz, ze słabą obroną jednak mocno przypakował ostatnio. Nie poznacie go. + 7 pick.. z którym Bulls musiało wziąć wysokiego bo obwód przepełniony. Butler - Thibs go chciał. Fajnie, że wyrwali #16. Potrzebują strzelców do składu. Mogą spróbować też wybrać podkoszowego. Boję się, że Thibs teraz będzie chciał Rose. Nie chciałbym go w wilkach. Fatalny przykład dla młodych, nie to co Butler, który jest pracowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Te 5 minut to za dużo między pickami... do ogladania zdecydowanie, ale no wiadomo jak oni ciagle robia wymiany i czasem pewnie ruchy sa reakcja na to co sie wydarzylo 1-2 picki wczesniej, to po prostu musi tak byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Katsumi Yamada idzie jak burza With the 10th pick of the 2017 NBA draft, the Portland Trail Blazers select Katsumi Yamada sorry, za spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Monka jeszcze nikt nie wybrał, a tu tyle jego zwolenników było. Monk wg mnie to główny faworyt na steal, ale innych zwolenników jego tutaj nie widziałem Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 jakiś fake jebany Przyznaj, że chciałeś nas postraszyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Świetny trade Blazers IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Monka jeszcze nikt nie wybrał, a tu tyle jego zwolenników było. Zapomniałem o Nim. Ale siedzę w bandwagonie i wieszczę steala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie wiem czemu Byki nie wzięły Smitha. Co z tego, że tłok? Rozgonili by tych Canaanów i innych gamoni, i mieliby nowego Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie wiem czemu Byki nie wzięły Smitha. Co z tego, że tłok? Rozgonili by tych Canaanów i innych gamoni, i mieliby nowego Rose'a. Może Rose ma wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Te 5 minut to za dużo między pickami... Jak się ogląda w TV nie ma tragedii ,ale na żywo w hali to idzie się wyrzygać z nudów., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Collins do Laimbeera porównany...grubo, Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Monk wg mnie to główny faworyt na steal, ale innych zwolenników jego tutaj nie widziałem no ja wlasnie tez sie nasluchalem podcastow od Ringera przeroznych przeddraftowych i tam wszyscy sie Monkiem jarali, tak go przedstawiali ze chcialbym go "u siebie", a jeszcze poki co go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dawać Monka do Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 porównali Z.Collinsa do Laimbeera dobre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie jestem przekonany, czy Portland dobry ruch zrobiło. Mogli mieć trzy wybory, a to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Monk nie poszedł przez fit wyżej, raczej ciężko było przewidzieć ze w top10 wybierać będą Bulls i Blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A się czepiacie porównania do Laimbeera, też biały. Coraz większa szansa, że OG utrzyma się do Denver, perfekt fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie jestem przekonany, czy Portland dobry ruch zrobiło. Mogli mieć trzy wybory, a to dużo. ta ale oni gosci maja duzo, mnie bardziej dziwi ze oddali te 2 wyzsze akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Mam nadzieję że Monk zostanie do 12 wyboru Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi