Hoolifan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 No nie powiem - dwa ostatnie picki wywołały sporo uśmiechu na mojej twarzy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Haha Jackson będzie uczył trójkątów Franka bez rzutu. Biedni fani Knicksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 dla mnie Collins to bedzie drewniakiem, ktory nigdy nie wskoczy na wyzszy level bedzie gral 10 lat i krecil srednio 9 pts 7 reb i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Phil chyba robi to już tylko dla żartów, odejdzie za niedługo i będzie się podśmiechiwał pod nosem oglądając Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Haha Jackson będzie uczył trójkątów Franka bez rzutu. Biedni fani Knicksów Ntilikina bardzo dobrze rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 to są Knicks, czego się spodziewaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Knicks jeszcze dłużsi i z jeszcze trudniejszymi nazwiskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 dla mnie Collins to bedzie drewniakiem, ktory nigdy nie wskoczy na wyzszy level bedzie gral 10 lat i krecil srednio 9 pts 7 reb i tyle odważne słowa wobec kolesia ktory robil per40 jakieś 4bpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Widząc te obrazki z materiału ESPN fani Knicks mają chyba flashbacki z Wietnamu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Z Porzingisa też się śmialiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ntilikina bardzo dobrze rzuca Jak oglądałem go w meczach Strasbourga to sorry ale tego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ntilikina to bylby dobry pick, gdyby do dyspozycji nie był DSJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 odważne słowa wobec kolesia ktory robil per40 jakieś 4bpg nie znajde teraz statow (i tez nie bede udawal ze to ten sam poziom surowosci) ale Thabeet pewnie tez mial duzo blokow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jak oglądałem go w meczach Strasbourga to sorry ale tego nie zauważyłem.To jesteś kiepski w ocenianiu prospektow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 GEORGE DO BOSTONU!! WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 nie znajde teraz statow (i tez nie bede udawal ze to ten sam poziom surowosci) ale Thabeet pewnie tez mial duzo blokow A czy Thabeet był rozsadnie wyszkolonym wysokim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Z Porzingisa też się śmialiście... draftował byś Franka zamiast DSJ? Siedzisz w pokoju z Philem trzymając pistolet przy jego skroni, chcąc nie chcąc decydujesz co ma wybrać, bo inaczej odstrzelisz mu łeb, bierzesz Franka? Carmelo w rogu pokoju z pomponami cheerleaderki cicho spiewa 'shoot him, shoot him' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 GEORGE DO BOSTONU!! WOW Pewne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 To jesteś kiepski w ocenianiu prospektow. Przekonamy się w tym sezonie. Ntilikina bust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRocket Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pewne? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi