Stromile Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Chętnych do uczestnictwa w tegorocznych rozgrywkach zapraszam od wpisania się w tym topicu. Dotyczy to tylko nowych uczestników. W zależności od ilości chętnych powstaną dodatkowo jedna lub dwie ligi (FBL #3, FBL #4). Jednakże zanim podejmiecie tą ważną decyzję, odsyłam to przeczytania FAQ'u o FBL. Aha: koniecznie podawajcie swoje maile i numery GG. Zgłoszenia bez tych danych nie będą uznawane. Jeśli ktoś nie chce podawać publicznie swoich danych, może mi wysłać emila (stromile@op.pl). Dotychczasowych graczy prosiłbym o nie wpisywanie się tutaj, chyba, że chcą ogłosić swoją rezygnację z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 No to wreszcie zdazylem z zapisem i zglaszam swoja osobe do ligi. Kacperek.junior@wp.pl gg 4284403 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 No nareszcie coś się ruszyło Oczywiście I'm in mail: Pietras.xcom@wp.pl gg: 5589785 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaplik Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Tez chetnie pogram wiec sie zglaszam. mail: mookie@o2.pl gg: 3429484 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Zglaszam sie. GG - 1461566 mail: marynash@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0r0 Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 gg : 1343629 mail morokoro@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 do kiedy ewentualnie mozna sie wycofac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Key Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Oczywiscie i ja sie na to pisze. Po zeszlym sezonie kiedy to mialem ardzo perspektywiczny sklad niestety tropiony przez kontuzje zajalem marne nie pamietam nawet jakie miejsce Powracam po roku silniejszy o doswiadczenia i zamierzam was rozwalic i dostac sie do elity FBL I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divac Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ja się zgłaszam do gry. Mój mail: Ikar@kn.pl Mój nr gg: 5310282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Ja tez sie zglaszam mail mazik7@interia.pl gg 3950734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 A moje wczesniejsze dane sa nie aktualne, zwalił mi sie numer gg i mam nowy ...e-mail został ten sam oto moje nowe kontakty antek_14@wp.pl GG- 1960226 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 zidane132@wp.pl gg:5068279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Stromile mnie namowil, to tez jestem. Zawsze mnie to ciekawilo, wiec choc raz sprobuje. Oto moje dane: E-mail: szak@<usun_to>e-nba.pl GG: 2084197 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Chciałbym zgłosić swój udział w tej grze. O ile jest to możliwe. Za pozytywne rozpatrzenie z góry dziękuję mail: arm11@poczta.fm gg 2534351 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Chciałbym zgłosić swój udział w tej grze. O ile jest to możliwe. Za pozytywne rozpatrzenie z góry dziękuję Twoja petycja została pozytywnie ropatrzona. Choć zastrzegam, że z pewną rezerwą odnoszę się do uczestników z tak znikomą liczbą postów... To nic osobistego - chodzi o to, żebyście nie zniknęli po jakimś czasie (np. po nieudanym drafcie lub transferze) i psuli reszcie zabawę. Mam nadzieję, że będziecie aktywni w naszej lidze przez cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Orwell jest 12stym nowym uczestnikiem, który się zgłosił do naszej nowopowstałej ligi FBL #3 i tym samym wyczerpuje się limit miejsc. Rejestrację uważam więc na dzień dzisiejszy za zakończoną, chyba, że ktoś zrezygnuje lub znajdzie się jeszcze przynajmniej 7 chętnych. Wtedy pomyślimy nad kolejną ligą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MastaKilla Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 elo. Cierpliwie poczekam na lige#4. Jestem nowy wiec za dużo o mnie sie nie dowiecie prosze tylko o uwzglednienie mnie w tej grze jesli nadarzy sie ku temu okazja a mowie ze na pewno bede w tym uczestniczyl. Elo i z gory dzieki. lakow@poczta.fm GG: 2468306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyniu Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 jesli by były jeszcze miejsca to jestem chetny gg 4025737 e-mail dynakr@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 elo. Cierpliwie poczekam na lige#4. Jestem nowy wiec za dużo o mnie sie nie dowiecie prosze tylko o uwzglednienie mnie w tej grze jesli nadarzy sie ku temu okazja a mowie ze na pewno bede w tym uczestniczyl. Elo i z gory dzieki. lakow@poczta.fm GG: 2468306 jesli by były jeszcze miejsca to jestem chetny gg 4025737 e-mail dynakr@gazeta.pl Macie szczęście - z powodu rezygnacji dwóch osób zostaliście przyjęci do tegorocznych rozgrywek Fantasy Basketball na e-NBA. Gratuluję. PM'y z szczegółami rejestracji zostały wysłane. Prośba o szybką rejestrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Rezygnuje z uczestnictwa bo chce wiecej czasu poswiecic rodzinie i grze w golfa. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi